Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Su Ücreti Konusunda Belediyelerin Özürlü Vatandaşlara Bir İndirimi Varmı.?  (Okunma sayısı 2984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

koksalk58

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

arkadaşlar belediyeler,özürlü vatandaşlara su faturaları konusunda bir indirim yapıyorlarmı.?
yapıyorlarsa,hangi maddeye istinaden yapıyorlar bilen varsa cevaplarsa memnun kalırım.teşekkürler.
saygılarımla;
bazen neşeli bazen üzgün ama genelde hayata karşı sevecen dost ve arkadaş canlısı,kültürlü,bakımlı orta yaş grubunda özgür bir bayım.

Sinem

• Rebel Angel
  • Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SehitLer Ölmez Vatan ßölünmez

bu konuyla ilgili bir madde varmı bilmiyorumm  ama izmir belediyesi uyguluyor  bu indirimi diğer sehirlerde varmı bilemem  bilen arkadaslar bilgi versinler  bizler bu tür yararlı bilgileri mail yoluyla değilde ailemiz evimiz gibi gördüğümüz sitemizde paylasırız ki bütün  engelli arkadaslarımız yararlansın
”Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; ben çok pahalı bir tabloyum..”

koksalk58

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

ilginize teşekkürler..tatmin edici bir cevap bulabilirsem çok memnun kalırım.
saygılarımla.
bazen neşeli bazen üzgün ama genelde hayata karşı sevecen dost ve arkadaş canlısı,kültürlü,bakımlı orta yaş grubunda özgür bir bayım.

Sinem

• Rebel Angel
  • Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SehitLer Ölmez Vatan ßölünmez

ilginize teşekkürler..tatmin edici bir cevap bulabilirsem çok memnun kalırım.
saygılarımla.
rica ederim 
”Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; ben çok pahalı bir tabloyum..”

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

arkadaşlar belediyeler,özürlü vatandaşlara su faturaları konusunda bir indirim yapıyorlarmı.?
yapıyorlarsa,hangi maddeye istinaden yapıyorlar bilen varsa cevaplarsa memnun kalırım.teşekkürler.
saygılarımla;

Belediyeler tüzel kişiliklere sahip kuruluşlardır. Tüzel kişilikleri olmasından dolayı da kararlar encümenler tarafından alınmaktadır. İllaki su parasında indirim yapacaklar diye bir zorunluluk yoktur. En neticede cevap yine bulunduğunuz yerdeki yerel yönetimden alabilirsiniz.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Ayrıca aşağıdaki adresi tıklayarak gerekli bilgi talebinde buluna bilirsiniz.

http://www.izmir.bel.tr/eislem/bilgiedinme_form.aspx?basvurutipi=gercek
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar

Sakarya Belediyesi de su faturasında indirim uyguluyor.Engelli raporu ile başvurumu yaptım.%40 civarında bir indirimim var.

zübiş

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • BİR ÇOCUĞUMUZ OLURSA ADI DENIZ OLMALI...

Ankarada su için indirim var ancak bizim kartlı olduğu için yararlanamadım.
Haberi olmayan arkadaşlar varsa işine yarar diye düşünüyorum.

ASKİ nin Ulus Rüzgarlı sokaktaki mavi binasındaki Abone işlerine gideceksiniz.

* Sakatlık raporu fotokopisi
* Nüfus cüzdanı fotokopisi
* Özürlü kimlik fotokopisi
* Su faturası

Bu belgelerle müracaat edeceksiniz ve su faturanız engelli tarifesinden uygulanacak.

- aboneliğin engelli üzerinde olması gerekiyor. yani su aboneliğini ailedeki engelli kişinin üzerine yapacaksınız.
- her engellinin sadece bir aboneliğine indirim uygulanacak.

Not: Arkadaşımdan edindiğim bilgi ye göre;

abone işleri için bir kat yukarı çıkmak gerekiyormuş. orasıda merdivenli imiş. ancak diğer genel müdürlük binasındaki asansörle çıkıp uzun bir yoldan sonra ulaşılabiliyormuş.üst katta sıra beklemeden işlemlerini bankonun içinden hallettirebilmiş.

Bir çocuğumuz olursa
Adı DENIZ olmalı
İster kız ister erkek
Farketmez hiç biri
Fakat bakışları farketmeli
Güneş gibi olmalı
Aydınlatmalı her tarafı
Her bir yandan bir bir

Red_Night

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Konyada ki arkadaşların da haberi olmayan varsa ben yazayım %50 indirim var Koski de

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Konyada ki arkadaşların da haberi olmayan varsa ben yazayım %50 indirim var Koski de

Nere ye? Ne şekilde? müracaat edileceği konusunda daha açıklayıcı yazar iseniz diğer arkadaşlarımız da bilgi sahibi olurlar.

Red_Night

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Nere ye? Ne şekilde? müracaat edileceği konusunda daha açıklayıcı yazar iseniz diğer arkadaşlarımız da bilgi sahibi olurlar.

Büyükşehir belediyesi yanındaki Koski binasında abone müracaat kısmına özürlü kimlik kartı veya sağlık raporu fotokoposi ve kimlik fotokopisi ile müracaat ettikleri zaman onlar gerekli işlemi yapıyorlar ve %50 indirimli olarak kullanıyorsunuz suyu. Sadece bir abonelikten indirim alabiliyorsunuz. İki abone olursanız sadece birinde indirim almış oluyorsunuz yani.

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Burhaniyede de suda %50 indirim uygulanıyor engelliler için sadece özürlü kimliğiniz yada raporunuz yeterli
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

yurekliumut

• Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

* Su faturası

Bu belgelerle müracaat edeceksiniz ve su faturanız engelli tarifesinden uygulanacak.

- aboneliğin engelli üzerinde olması gerekiyor. yani su aboneliğini ailedeki engelli kişinin üzerine yapacaksınız.

abone işleri için bir kat yukarı çıkmak gerekiyormuş. orasıda merdivenli imiş. ancak diğer genel müdürlük binasındaki asansörle çıkıp uzun bir yoldan sonra ulaşılabiliyormuş.üst katta sıra beklemeden işlemlerini bankonun içinden hallettirebilmiş.

ankarada kartlı sayaçlarda indirim yokmu_? bizimde sayaç kartlı yararlanamayacakmıyız...

aslında saçmalık bu sayacın kartlı olmasını ben istemedimki mecburen kartlı taktılar ve böle bir ayırım yapmak olmazki...

enveryeter

• Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Dünyada yaşayan herkes dostumdur

evet var arkadaşlar bizim Bilecik-Bozüyüktetde uygulanıyor arkadaşlar

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

* Su faturası

ankarada kartlı sayaçlarda indirim yokmu_? bizimde sayaç kartlı yararlanamayacakmıyız...

aslında saçmalık bu sayacın kartlı olmasını ben istemedimki mecburen kartlı taktılar ve böle bir ayırım yapmak olmazki...

Sevgili arkadaşm kartlıda olsa karta yüklerken ödediğin ücrette indirim olmalı mutlaka
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

GoogleTagged - Etiketler