Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Genel Evinin Yıkılması.  (Okunma sayısı 2145 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tekbir

• Moderator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
Genel Evinin Yıkılması.
« : 22 Temmuz 2010, 09:17:46 »

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını yapmış olduğu icraatten dolayı tebrik ediyorum.Yıllarca Ankara kalesinin altında mezbellelik halinde olan ve bir çok semte yolcu taşıyan minibüs duraklarının yanında bulunan  aynı zamanda Hacı Bayram Veli camisine çok yakın olan bendderesindeki fuhuş yuvasının yıkılması ve başka bir yere taşınması biz Ankaralı çok memnun etmiştir.Belediye başkanı olduğundan beri uğraşmakta idi ama önüne her defasında engeller çıkartıyorlardı.
Başkana teşekkür ederim.

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2010, 10:47:36 »

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını kutluyorum.Bu tür yerlerin ulaşım araçları ve cami gibi yerlere yakın olmaması lazım.Yıkılması ve taşınması isabetli olmuş.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2010, 12:49:16 »

Öncelikle Ankara'nın eski yerlerinden biri olan ULUS bölgesinde böyle bir yerin olmasından yana asla ama asla olmadım. Evet yıkılması gerçekten yerinde bir karar oldu. Bununla birlikte. Neticede burada çalışan adı her ne olursa olsun günah ve sevaplarını kendilerine olan insanlarında ortada bırakılmasından yana değilim. Neticede devlet tarafından burada çalışan kişilere bazı belgeler verilmekte ve bu işi yapmalarına yasal olarak da izin verilmekte. Buranın daha uygun bir yere taşınması ve burada çalışan insanlarında mağdur edilmemesi gerek.

Genel olarak yıkılması ve hatta su deposunu bölgesinde ki adı gece kondu ama aslında tam anlamı ile Ankara yakışmayan mekanlarında temizlenmesi gerek. Ama dediğim gibi burada adı ne olursa olsun çalışan kişilerinde mağdur edilmemesi gerek.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

msefa1988

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2010, 18:36:15 »

sayenizde genel evin nerede olduğunu bilmeyenlere el altında iyi adres vermiş oldunuz tebrik ediyorum....
ayrıca yıkılması çok iyi bir olay ama neden yeniden yapılıyor yada taşınıyor tamamen kaldırılsın...... bence...
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

BARIŞ

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • www.engelsizdostlar.com
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2010, 19:05:04 »

sayenizde genel evin nerede olduğunu bilmeyenlere el altında iyi adres vermiş oldunuz tebrik ediyorum....
ayrıca yıkılması çok iyi bir olay ama neden yeniden yapılıyor yada taşınıyor tamamen kaldırılsın...... bence...
tecavüz ler artsın mı o zaman ?
ayrıca adres öğrenemindenne zarar çıkar ki vergisini ödeyen muayane olunan bi yer ana caddelerde otostop yapılması dhamı sağlıklı yada daha farklı bi şekilde kadın temin edilmesi ?
canım sıkkın ßu araLar ..kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde...daLıp gidiyorum..

hubavets

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Yakışıklılık herkese mahsus değildir.
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2010, 20:46:52 »

Bu davranıştan dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını tebrik ederim.
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....

Aynurrr

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2010, 22:33:18 »

Fuhuş  Sokaklara Dökülsün Hastalıklı  Gencler Cogalsın Ozaman Bende  Tebrik  Ediyorum
Hani fani bu hayat ümit bağlayamam, olmadı diye oturup ağlayamam; gönlü geniş olan sükutu öğrensin!

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2010, 22:52:59 »

Özellikle Genel Evin yıkılmasından yana olduğumu söyledim. Ama yenisinin yapılması da gerekli diye düşünüyorum. Neticede burada çalışanlar öyle yada böyle bir şekilde iş olmuş bunlara şimdi bu insanlara yeni mekan açılmazsa o zaman zaten yoldan çıkmışların durumu ortada alır başını gider bu işler. En azından böyle yerler denetim açasından daha kolay. Sağlık açısından bildiğim kadarı ile kontroller yapılmakta. Öbür türlü düşünmesi bile çok zor.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Cabbar

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #8 : 08 Kasım 2010, 23:47:47 »

Genel evler kapatılsın bu ülkede dişi sinekler dahi ucamaz hale gelir. genel evler varken durum böyle iken kapalı olduklarında artık düşünemiyorum bile.
Çirkin Kral
Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde

EZGİSURAL

• Daim Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #9 : 09 Kasım 2010, 00:00:01 »

Herkesin yorumunu okudum.
Ankara Büyükşehir Belediye başkanının hiç bir icraatını beğenmiyorum bir Ankaralı olarak ve bence çok geç kalınmış bir durum,
Ama denildiği gibi kökten kapatılmasına karşıyım, orda çalışanların sağlık muayeneleri yapılıyor ve devlet tarafından çalıştırılıyorlar.
İnsanların ihtiyacları var, denildiği gibi kökten  kapatılsa şimdiki durumdan herşey daha kötü olur.
"HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL."

msefa1988

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #10 : 09 Kasım 2010, 09:39:55 »

tecavüz ler artsın mı o zaman ?
ayrıca adres öğrenemindenne zarar çıkar ki vergisini ödeyen muayane olunan bi yer ana caddelerde otostop yapılması dhamı sağlıklı yada daha farklı bi şekilde kadın temin edilmesi ?

genel evlerin kapatılması ne tecavüzü artırır nede buna benzer bir şeyleri... zaten insanlara cinsel alakaları ulaşılmaz mecburu yada mükemmel gösterenlerin amacıda insanları sadece bu konuda uyuşturmak... ve unutulmamalıdır ki zina çok büyük bir günahtır...
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2011, 10:06:01 »

Tüm yorumları tek tek okudum ancak Genelevlere "fuhuş yuvası" demek gerçekten çok absürd bir kelime olmuş açık konuşmak gerekirse ben ve benim gibi milyonlarca insan ilk tecrübelerini buralarda yaşadılar ya buralar olmasaydı? bir arkadaş demişki zina en büyük suçtur kardeşim orada yapılan zina olmuyor ki, sonuçta devlet kontrolünde bir yer ve çalışan insanlarda her türlü sağlık taramaları yapılıyor git sor bakalım orada çalışan hanımlar bu işi zevk içinmi yapıyor? Amerika mars ı fethediyor bizim uğraştığımız konuya bak tövbe tövbe
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

msefa1988

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #12 : 17 Temmuz 2011, 16:50:37 »

Amerika mars ı fethediyor bizim uğraştığımız konuya bak tövbe tövbe[/b]

size hiç katılmasam da bu sözünüz eğlenceli geldi...

siz uza gittiniz de ülkenizde genel ev yok diye kabul mu etmediler... ve unutulmamalı amkerika da zina şuçtur...

siz demeden söyleyim izlediğiniz amerikan filmlerindeki bir çok sahne amerika da yayımlanmamakta...

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #13 : 17 Temmuz 2011, 17:10:26 »

saçmalamayın yahu genel evde ilişkiye girmek günah değil diye bişi varmı ... o zinanın ta kendisi değildirde nedir?

islam dini mensupları  böyle bişi iddia ediyorsa    daha  dicek bişi bulamıyorum...

genel evler açılsın yada kapansın diye bişey yazmak istemiyorum.. çünkü insanlar kendi nefislerinden sorunludur..  ben  taraftarı değilim...

cinsel ihtiyacın varsa git  eşinle yaşa ...  evli değilsende  bekle nolcak   ... evlenene kadar ilişkiye girmeyen  tek insan   olmazsınız...

sonuçta ilişkiye girende yaşıyor girmeyende ...:)

bu konunun her boyutu  tartışılabilir... kimisi   genel ev olsun kimisi olmasın diyebilir o herkesin kendi bakış açısıdır...

ama  zina ve genel eve gitmek günah değildir  demek konunun boyutunu değiştirir...
...... BURGUNDY BERET.......

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Genel Evinin Yıkılması.
« Yanıtla #14 : 18 Temmuz 2011, 00:47:48 »

Devlet gözetiminde ve bekar olanlara zina değil :) evli olupta bir maruzatı olanada zina değildir :) benim görüşüm
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

GoogleTagged - Etiketler