Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığına Gönderdiğim Yazı Metni  (Okunma sayısı 5026 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gülsen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Yeni üye olduğum için olayı yeni okudum. Geçmiş olsun demiyeceğim olay çoktan geçmiş ve nişanlının yüzündeki yaralar sanırım iyileşmiştir ama yüreğindeki yaralar halen tazedir ve hiç de kolay iyileşmez. Çok özür dileyerek birde ben yaranızı deşiyorum. çok düşündüm yazsamm mı?yazmasam mı? yazsam olayın üzerinde nerdeyse beş ay geçmiş, yazmazsam inanınki dayanamadım. Size yapılan haksızlığa duyarsız kalamadım. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemedim çünkü öyle dersek o yılan bir gün bizide ısırır. Şimdi merak ediyorum bu olay nasıl sonuçlandı ? cevap geldimi? geldiyse ne oldu? Yoksa acılarınızın ve devletin vurdumduymazlığı üstüne bir bardak soğuk su mu içtiniz? Lütfen acil cevap bekliyorum.
İntihar Köprüsü Gibiyim Bu Aralar, Gözümden Ve Gönlümden Düşen Düşene...

Aygul_OrhanOral

• Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Sevgili asiyürek malesef bu olaya hiçiryerden bir satır cevap gelmedi, zaten yazarkende buna cevap geleceğine inanmıyordum ve yanılmadım evet eşimin yüzündeki yaralar iyi oldu ama hala konusu açışdığı zaman üzülüyor kolay unutulacak bir olay deyil bu yaşadığımız ben bu olayı hala kabullenemiyorum ama malesef biz sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz kimsenin engelliler ne yapıyor diye düşündüğü bile yok ama birgün biryerde mutlaka haklı olan hakkını alacak ve ben bu olayı yaşamamıza sebep olan kim varsa hiçbirine hakkımı helal etmiyorum hayatımızın en özel gününü bize zindan edenlerden birgün mutlaka hakkımızı alacağız.
AŞK VARSA SEN AŞKSIN; SEN DÜNYAMSIN

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Evet Aygül arkadaşımızın olayını şahsen ben bir çok yere yazım ama tenezül edipte bir satır dahi cevap vermediler. Sonra çıkarlar biz engelli insanlara sahip çıkıyoruz vs. Ama hepsi reklam kokan hareketlerden başla bir şey değil.Sadece biz yapıyoruz biz ediyoruzdan ileri gidilmiyor.Arkadaşımızın başına gelen bu üzücü olay hepimizin başına gelebilir.Birde arkadaşımızın olayının gerçekleşti yer gerçekten çok işlek bir yer olmasına karşın engelli için bir tek kolaylaştırıcı durum ortada yok. SOnra sayın başkan çıkıyor şöyle yaptım böyle yapıyuruz, böyle yapmaya devam edeceğiz. Sonuç ortada kardeşim... çıksın Ankara'da yaşayan engelli bir arkadaşım desin ayıp degil mi Nadir bak bende Ankara da yaşıyorum ve bir engelli Ankara da çok rahat yaşar diye anlından öpeyim ben o kişiyi...
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

sivil

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

aygül kardeşim bende ulusta çalışıyorum aynı çarşıda aynı engellerle bende karşılaştım gerekli makamlardan cevap alınamazsa yapılacak her türlü eylem ve işlemde bende varım geçmiş olsun

senay

• senay
  • Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

malesef bir çok şehirde engelliler hala yok sayılıyor bu başta cumhurbaşkanı ve başbakan olmak üzere tüm türkiyenin ayıbı bence
adım şenay aöf iktisat mevzunuyum iş aıruyom spastik engelliyim

okatur

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

engelli dedinmi ya oyları çalınacak kişiler olaRAK yada üzerlerine siyaset yapılıp diğer insanları etkilemek için kullanılan caqnlılar sınıfına giriyoruz biz, biz neden eylem yapmıyoruz bu hakkımız yokmu bizim ve neden bu kadar korkak yaşıyoruz söylermisiniz?...
***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***

CALL OF DUTY

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

öncelikle çok geçmiş olsun.başbakanlık özürlüler idaresinin sadece adı var icraatleri yok.cok iyi bilirim onları.
bu konuyu bence bimer ve cumhurbaşkanlığına gönder.
engelli dedinmi ya oyları çalınacak kişiler olaRAK yada üzerlerine siyaset yapılıp diğer insanları etkilemek için kullanılan caqnlılar sınıfına giriyoruz biz, biz neden eylem yapmıyoruz bu hakkımız yokmu bizim ve neden bu kadar korkak yaşıyoruz söylermisiniz?...

derneklerin ve konfederasyonların kavgaları ve engelli üzerinden kazançları hep var oldukça birlik beraberlik asla olmaz.
The person you have called cannot be reached at the moment, please try again later...

hakanvehayat

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Öncelikle geçmiş olsun,ne yazık ki bu anlattıkların bizim ülkemizin gerçekleri,sadece senin değil hemen hemen her engellinin yaşadığı sorunlar aynı.Hangi birini yazsam örnek başkent diye ödüller alan ülkemizin başkentinde bir tane bile rampalı otobüs yok.Bu ne demek:siz engellisiniz dışarı çıkıp ne yapacaksınız,oturun oturduğunuz yerde,sizin bir sosyal hayatınız olamaz,siz toplumla iç içe yaşayamazsınız,evde hapis hayatı yaşamaya mahkumsunuz.Benim nişanlımda tekerlekli sandalyede ve bahse girerim evlendiğimiz zaman bizde sizin yaşadığınız sorunlarla yüz yüze geleceğiz.Umarım engellileride insan yerine koyan birileri sesinizi duyarda sizin nezlinizde aynı sorunu yaşayan diğer engellilerinde sorunlarını duyan birileri çıkar.
Merhemi kavuşmak olan,onulmaz bir yaradır hasretin yüreğimde

GoogleTagged - Etiketler