Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Ankara Metrosu ve Biz Engelliler  (Okunma sayısı 4053 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Ankara Metrosu ve Biz Engelliler
« Yanıtla #15 : 10 Ekim 2011, 10:52:47 »

Bakın daha önce arkadaşımızın başına gelen bu olay başkentte yaşanmış bir olay.

http://www.engelsizdostlar.com/forum/yerel-yonetimler-113/basbakanlik-ozurluler-idaresi-baskanligina-gonderdigim-yazi-metni/

Bu büyük şehir belediyesinin ayıbıdır.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

zübiş

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • BİR ÇOCUĞUMUZ OLURSA ADI DENIZ OLMALI...
« Yanıtla #16 : 10 Ekim 2011, 11:11:45 »

BUNLARA BİNLERCE ÖRNEK VERİLEBİLİNİR.

BUNLARDAN BİRTANESİ DE TREN GARI.NE BİR ASANSÖR VAR NE BİR YÜRÜYEN MERDİVENİ VAR.RAMPA NİYETİNE YAPTIKLARI ŞEYDEN  BIRAKIN TEKERLEKLİ SANDALYE KULLANAN KİŞİLERİ,ELİMDE SÜRÜKLEDİĞİM TEKERLEKLİ VALİZİMLE BEN BİLE CESARET EDİPTE KULLANAMADIM.HADİ O BASAMAKLARI İNDİN YADA ÇIKTIN BİRDE BUNUN TRENE BİNME İNME  FASLI VAR.ODA AYRI BİR İŞKENCE.
TREN İNDİRİMLİ YADA BEDAVA OLSUN.İNSANLARIN KULLANAMADIĞI ŞEYLERE İNDİRİM YAPSAN NE OLACAKKİ....
Bir çocuğumuz olursa
Adı DENIZ olmalı
İster kız ister erkek
Farketmez hiç biri
Fakat bakışları farketmeli
Güneş gibi olmalı
Aydınlatmalı her tarafı
Her bir yandan bir bir

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #17 : 10 Ekim 2011, 11:17:04 »

BUNLARA BİNLERCE ÖRNEK VERİLEBİLİNİR.

BUNLARDAN BİRTANESİ DE TREN GARI.NE BİR ASANSÖR VAR NE BİR YÜRÜYEN MERDİVENİ VAR.RAMPA NİYETİNE YAPTIKLARI ŞEYDEN  BIRAKIN TEKERLEKLİ SANDALYE KULLANAN KİŞİLERİ,ELİMDE SÜRÜKLEDİĞİM TEKERLEKLİ VALİZİMLE BEN BİLE CESARET EDİPTE KULLANAMADIM.HADİ O BASAMAKLARI İNDİN YADA ÇIKTIN BİRDE BUNUN TRENE BİNME İNME  FASLI VAR.ODA AYRI BİR İŞKENCE.
TREN İNDİRİMLİ YADA BEDAVA OLSUN.İNSANLARIN KULLANAMADIĞI ŞEYLERE İNDİRİM YAPSAN NE OLACAKKİ....

Bu konuyu da aslında dile getirdik.

http://www.engelsizdostlar.com/forum/engelsizdostlar-yonetiminin-yazdigi-yazilar-100/devlet-demir-yollarinda-trenlerin-engelli-vatandaslara-uygun-olmamasi-konusunda/

Ama üye arkadaşlarımız her zaman ki halleri. Konuya bir duyarlılık bulamadık. Yazdıklarımız la çizdiklerimizle kaldık.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

sehay

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2011, 17:21:17 »

arkadaşların belediye ile ilgili söyledklereine katılıyorum. ama bir şey daha var, bu başbakanlık engelliler idaresi ne iş yapar? gördügüm kadarı ile salla başı al maaşı durumu var. senede bir engelliler haftası düzenlemek ondada başbakana yalakalık yapmak için engellileri itip kalkarlar. yani balık baştan kokmuş. şimdi önerim bu ve benzeri mailleride başbakanlıga göndermek. tbmm ye göndermek. tekrar teşekkürler.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #19 : 12 Kasım 2011, 23:13:51 »

arkadaşların belediye ile ilgili söyledklereine katılıyorum. ama bir şey daha var, bu başbakanlık engelliler idaresi ne iş yapar? gördügüm kadarı ile salla başı al maaşı durumu var. senede bir engelliler haftası düzenlemek ondada başbakana yalakalık yapmak için engellileri itip kalkarlar. yani balık baştan kokmuş. şimdi önerim bu ve benzeri mailleride başbakanlıga göndermek. tbmm ye göndermek. tekrar teşekkürler.

Burada şu var... Başbakanlık Özürlüler Dairesi içinde çalışan personele bir bakın derim :) hiç bir zaman unutulmaması gereken konu eşekten düşenin halinden yine eşekten düşen anlar. Öncelikle kurumun köklü bir değişim içinde olması şarttır.

sehay

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Ynt: Ankara Metrosu ve Biz Engelliler
« Yanıtla #20 : 28 Ocak 2012, 17:01:07 »

sayın destek size katılıyorum. birgün birşey sormaya gittigimde insanın suratına bile doru dürüst bakmıyorlar. şuraya sor buraya sor vs. tam bir devlet dairesi.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Ynt: Ankara Metrosu ve Biz Engelliler
« Yanıtla #21 : 28 Ocak 2012, 17:06:59 »

Şimdi ki sayın bakanımız iyi aslında engelli olsun kadın hakları olsun hepsine duyarlı bir bakan ben inanıyorum ki sayın bakan bir şeyler yapacak. İçinde gözünde bu cevher var. İnsanlar yapar da artık bizlerde rahat ederiz.

GoogleTagged - Etiketler