Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Anket

Ankara Büyük Şehir Belediyesi ve Engelli Verdiği Hizmetleri Değerlendirelim

Evet ( Şu Hizmetleri Aldım Güzel Hizmetleri Var)
Hayır ( Hiç Bir Hizmetini Görmedim )
Diğer ( Sadece Sözde Başkada Bir Şeyi Yok)

Gönderen Konu: Ankara Büyük Şehir Belediyesi ve Engelli Verdiği Hizmetleri Değerlendirelim  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Değerli arkadaşlar Ankara Büyük Şehir Belediyesi her zaman medya karşısında bir çok hizmet verdiği konusunda bir çok açıklamalarını gördük duyduk duymaya da devam ediyoruz.

Bu anketin amacı Ankara'da yaşayan engelli ve ailelerinin Ankara Büyük Şehir Belediyesinin verdiği hizmetler hakkında değerlendirme de bulunacağız.

Anketimizde dikkat edeceğiz konu yorum da bulunan arkadaşların Ankara da yaşayan arkadaşlarımızdan olması önemli... sadece yorum olsun diye yorum yazmayalım arkadaşlar. Olumu yada yapıcı eleştirilerimizi yapalım. İsteyen arkadaşlarımızda bulundukları iller hakkında başlıklar açabilir. Ama büyük iller tercik edilsin...

0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Aynurrr

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Aslında Ben Hic Hizmet Almadım Daha Dogrusu İhtiyac Dumadım .Ama Biliyorum Ki Hizmet Alan Ve Çok Memnun Olan Dernekten Tanıdıklarım Var Ankara Bu Konuda Bence Fena Degil Hizmetler Acısından
Hani fani bu hayat ümit bağlayamam, olmadı diye oturup ağlayamam; gönlü geniş olan sükutu öğrensin!

tekbir

• Moderator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi

Ankara B.Ş. belediyesinden  Dr, Psikolog, Temizlik hizmetleri aldım.Son zamanlarda bu hizmetlere ihtiyaç duymadığımız için talep etmiyoruz.
Diğer hizmetlerdende alanları tanıyorum çocuğunu hastaneye götürürken özel asansörlü minibüs gönderiyorlar.

şükran

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

iki kere eve doktor geldi başka gelmedi

Deryaaslanturk

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Temizlik hizmetinden Ankara içindeyken yararlandık bir iki sefer. Ama evi temizlemeyemi geliyorlar batrmayamı emin değilim.
Şimdi biraz uzaktayız Temelli Toki evlerinde. Buraya hizmet verdiklerini iddia ediyorlar  ama 1.5 sene oldu başvuralı halen ses soluk yok.
Hayat üzüntüyle zaman kaybedemeyeceğim kadar kısa.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Sadece olayı arkadaşlar temizlik hizmeti olarak değerlendirmeyin. Genel olarak bakın....Engelli=Ankara olarak...
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

sehay

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

belediyenin hayatımda bana sağladığı destek sadece su faturasındaki indirim. digerleri laf ola beri gele şeyler. adı var kendi olmayan seyler. bir serbest  ulaşım kartı verdiler oda metroda geçmiyor. cebimde kart olsun diye var. zira ankara batıkentte oturuyorum ve merkeze sadece metro var. ordada kart geçmiyor. belediyenin biz engellilere hizmetleri suda oldugu gibi dişe dokunur olmalı lafta kalmamalı.

GoogleTagged - Etiketler