Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Adaylar Hergün kapıyı Çalıyorlar  (Okunma sayısı 1461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gülsen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Adaylar Hergün kapıyı Çalıyorlar
« : 22 Mart 2009, 18:47:57 »

Yerel şeçimlere çok az bir zaman kaldı.Sokaklarda görmekten bıktığımız şeçim arabaları ve adaylar artık evlerimize kadar girmeye başladılar.
Son iki haftadır her partiden belediye adaylarından tutun muhtar adaylarına kadar günde en az dört defa kapılarımızı çalmaya başladılar.
Daha bu sabah saat 10 de kapıya gelen bir belediye adayına kapıyı açmadan kapı arkasında ben,siz zahmet etmeyin ben sizin yapacağınız hizmetleri ezberledim inanmıyorsanız sayabilirim dedim :)

Gülerek iyi günler dileyip gitti :)

Merak ettiğimden değil ama genede soruyorum, şeçimden sonra kapımızı çalırlarmı dersiniz ??????

İntihar Köprüsü Gibiyim Bu Aralar, Gözümden Ve Gönlümden Düşen Düşene...

maliyeci

• Ziyaretçi
Ynt: Adaylar Hergün kapıyı Çalıyorlar
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2009, 18:53:04 »

Yerel şeçimlere çok az bir zaman kaldı.Sokaklarda görmekten bıktığımız şeçim arabaları ve adaylar artık evlerimize kadar girmeye başladılar.
Son iki haftadır her partiden belediye adaylarından tutun muhtar adaylarına kadar günde en az dört defa kapılarımızı çalmaya başladılar.
Daha bu sabah saat 10 de kapıya gelen bir belediye adayına kapıyı açmadan kapı arkasında ben,siz zahmet etmeyin ben sizin yapacağınız hizmetleri ezberledim inanmıyorsanız sayabilirim dedim :)

Merak ettiğimden değil ama genede soruyorum, şeçimden sonra kapımızı çalırlarmı dersiniz ??????

hiç merak etme çalmazlar.niye çalsınlarki seçimden sonra her şey bitiyo malesef. malesef diyorum çünkü siyasi partimin başkan adayıyla bende kapı kapı geziyorum seçimden sonra gezeceğimi hiç zannetmiyorum.

Gülsen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #2 : 22 Mart 2009, 18:56:29 »

hiç merak etme çalmazlar.niye çalsınlarki seçimden sonra her şey bitiyo malesef. malesef diyorum çünkü siyasi partimin başkan adayıyla bende kapı kapı geziyorum seçimden sonra gezeceğimi hiç zannetmiyorum.

Tebrik ediyorum maliyeci kardeşim açık sözlülüğünden dolayı.
Bu sitenin en dobrası sensin :D

maliyeci

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2009, 19:00:32 »

Tebrik ediyorum maliyeci kardeşim açık sözlülüğünden dolayı.
Bu sitenin en dobrası sensin :D

anlamadım bu sitemmiydi yoksa övgümüydü. bide malesef gerçek bu yani gezilse bile bukadar olmaz heralde kim olursa olsun seçim arifesinde gezdiği kadar seçimden sonra gezmez miletten alacağını almış artık zaman gezme zamanı değil zaman icraat zamanı

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2009, 20:40:41 »

çevre kirliliği ve ses kirliliğinden başka bir şey degil yaptıkları. yılda bir defa partilerin genel başkanları mitinge geliyor trafik hayat felç oluyor. seçimden sonra akıllarına bile gelmeyiz. sadece yerlerde partilere ait reklam flamaları kalır. zavallı belediye işçileri.
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

Gülsen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2009, 21:18:27 »

Kördügüm iyi etmişsin, yinede kapıyı açsaydın belki o kişi kazanır belediyede işin olursa adam seni görmemiş olsada mahalleden dolayı işini yapmaz . :D :D

Değilmi gülçin aklıma gelmedi bu dediklerin ama iyiki açmamışım  :D :D
Ya oy vermediğim kazanırsa işimiz görülmezse  :D

mihriban

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
« Yanıtla #6 : 23 Mart 2009, 00:32:02 »

Belkide gezmelerinde fayda vardır belki farklı düşününen bir insan firini değiştirip bu gerçekten böyle yaparsa çok güzel der ama bende diyorum ki seçimden sonra asla tavırlar aynı olmaz şimdi kapılar ı çalım anne tanrı misafiriyiz diyen kişiler rahatça oturup konuştukları kişilerin iadeyi ziyaret lerine bilke müsade vermeyebşiliyor.
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...

cigtanesi

• Daim Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #7 : 23 Mart 2009, 10:34:15 »

Ah aday ah...
Neden böyle yaparsın..
Bu yaptığının seninde içine sinmediğini bile bile kendini bile kandırarak neden böyle seçim stratejilerine girersin.
Sende biliyorsun hangi amaçla geldiğini. Ben bilmiyormuyum ki sadece oy için kapıma  geldiğini; amacının benim sıkıntılarımı dinleyip seçildiğinde bunlarla ilginmeyeceğini koltuk sevdasına düşeceğini ben anlamıyor muyum sanıyorsun?
Ordan bakınca çok saf görünüyorum acaba?

Sende biliyor kandırmayalım kendimizi seçim bitecek ve beni unutacaksın verdiğin sözleri unutacaksın. Hatta bir derdim olduğunda sen değil ben kapına kadar geldiğimde toplantıda dedirteceksin ya da yanında taşıdığın bir kaç insanların zorlayıcı gücüyle hatta biraz da hırpalayarak ordan uzaklaştırcaksın.
Sonra dönüp yanında parayla çalıştırdığın insanlara bir afra yapacaksın. "Böyle insanları yaklaştırmayın bana" diyeceksin.

Sen değilmiydin seçim zamanı yanıma gelip sıkıntılarımı yapmacıkda olsa dinlemeye çalışan. Ben sana derim ki gelme kapıma ki bileyim gerçek yüzünü.. Gelme kapıma ki umudum olmasın sıkıntım olduğunda... Doğrularla harket ettiğin sürece yolun açık olsun.....
HERKESİN ACISI SEVGİSİ KADAR...

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #8 : 23 Mart 2009, 12:12:49 »

Kapımın altından her gün bir sürü tanıtım kartı atılıyor,ben toplamaktan bıktım,onlar atmaktan bıkmadı.

Şöyle yapacağız,böyle edeceğiz diyorlar,vaatler havada uçuşuyor.Seçimden sonra hiç birini kapımızda göremeyiz :)

Gülsen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2009, 12:18:18 »

Ah aday ah...
Neden böyle yaparsın..
Bu yaptığının seninde içine sinmediğini bile bile kendini bile kandırarak neden böyle seçim stratejilerine girersin.
Sende biliyorsun hangi amaçla geldiğini. Ben bilmiyormuyum ki sadece oy için kapıma  geldiğini; amacının benim sıkıntılarımı dinleyip seçildiğinde bunlarla ilginmeyeceğini koltuk sevdasına düşeceğini ben anlamıyor muyum sanıyorsun?
Ordan bakınca çok saf görünüyorum acaba?

Sende biliyor kandırmayalım kendimizi seçim bitecek ve beni unutacaksın verdiğin sözleri unutacaksın. Hatta bir derdim olduğunda sen değil ben kapına kadar geldiğimde toplantıda dedirteceksin ya da yanında taşıdığın bir kaç insanların zorlayıcı gücüyle hatta biraz da hırpalayarak ordan uzaklaştırcaksın.
Sonra dönüp yanında parayla çalıştırdığın insanlara bir afra yapacaksın. "Böyle insanları yaklaştırmayın bana" diyeceksin.

Sen değilmiydin seçim zamanı yanıma gelip sıkıntılarımı yapmacıkda olsa dinlemeye çalışan. Ben sana derim ki gelme kapıma ki bileyim gerçek yüzünü.. Gelme kapıma ki umudum olmasın sıkıntım olduğunda... Doğrularla harket ettiğin sürece yolun açık olsun.....

Bu kadar güzel ve içten yorumu ben bir aday olarak okusaydım hemen adaylığımdan vazgeçerdim.
Anlıyana bu sözler çok dokunur.

Yorumlar için hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Evet bencede şeçimden sonra kimse kapımıza gelmezler bırak gelmeyi cigtanesinin dediği gibi biz gidersek belkide kovuluruz.
Bu arada ben kesin kovulurum kesin,istermisiniz kapıyı açmadığım aday kazansın :)

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #10 : 31 Ocak 2010, 00:43:09 »

Bu adayların kapı çalma işleri hiç bir zaman bitmez. Oylar sandığa girdikten sonra daha beş sene kapınızı çalmazlar içiniz rahat olsun.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

{HARUNCA}

• Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • http://www.engelsizdostlar.com
« Yanıtla #11 : 31 Ocak 2010, 10:00:29 »

Meclisten bir erken seçim kararı çıkarsa, Kapı zillerimiz yine yoğun mesaisine başlar. Hiç olmazsa evimize bir ziyeretçi geliyor, Hemde çiçekleri ile beraber, Ama bu sefer ne çiçekler nede vaadler kurtaracağa benzemiyor... Kızgın

Gülsen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #12 : 31 Ocak 2010, 13:55:50 »

Bu başlığı açtığımı unutmuşum,harun abi nerden buldun sen bu başlığı bıraksaydın depoda kalsaydı ne güzel bak seçim biteli kapım hiç çalınmadı :)

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #13 : 31 Ocak 2010, 19:57:02 »

Aslında Türk toplumu olarak kapımızı çalanlardan verdikleri sözleri yerine getirmeleri için senet almamız gerek. Ve sözlerini yerine getirmeyenleri mahkemeye vereceksin ki bir daha yapamayacakları sözleri vermesinler. :) işin latifesi ama gerçekten artık insanların sözlere karnı doydu sanırım.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

{HARUNCA}

• Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • http://www.engelsizdostlar.com
« Yanıtla #14 : 31 Ocak 2010, 20:03:55 »

Bu başlığı açtığımı unutmuşum,harun abi nerden buldun sen bu başlığı bıraksaydın depoda kalsaydı ne güzel bak seçim biteli kapım hiç çalınmadı :)

Valla Abim arşivleri karıştırdınmı neler çıkıyor neler, Zamanında sizin Ektiklerinizi şimdi bizler biçiyoruz... ;)