Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Karasu'da Yaz Başkadır  (Okunma sayısı 2686 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Karasu'da Yaz Başkadır
« : 06 Şubat 2011, 00:02:36 »

karasu da yaz başkadır | izlesene.com

Renkli Karasu görüntüleri ile dolu bir video hazırladım arkadaşlar.Video içinde Karasu sahil manzaraları,Acarlar Longozu ve Maden Deresi'nden görüntüler var.Umarım beğenirsiniz. ;)

Not:Resimlerin hepsi kendi çekimimdir.

Aynurrr

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #1 : 06 Şubat 2011, 00:18:31 »

Herbir Karesi Çok Güzel Emeginize Elinize Saglık Cennet Gibi Yerlermiş Teşekkürler
Hani fani bu hayat ümit bağlayamam, olmadı diye oturup ağlayamam; gönlü geniş olan sükutu öğrensin!

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #2 : 06 Şubat 2011, 00:29:31 »

Herbir Karesi Çok Güzel Emeginize Elinize Saglık Cennet Gibi Yerlermiş Teşekkürler

Teşekkür ederim sevgili Aynur.Karasu ilçemiz gerçekten bambaşka bir güzelliğe sahip.İnşallah bir gün görme fırsatın olur.Ben şimdiden yazı ve Karasu'yu çok özledim.

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #3 : 06 Şubat 2011, 11:53:36 »

İnsanın içini ısıtan görüntüler. Harika kareler. İnşallah bir gün buraları gezme imkanımız olur. Bu güzellikler yok olmadan tabi :)

Emeğine sağlık hocam
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2011, 14:58:26 »

İnsanın içini ısıtan görüntüler. Harika kareler. İnşallah bir gün buraları gezme imkanımız olur. Bu güzellikler yok olmadan tabi :)

Emeğine sağlık hocam

Teşekkür ederim FATOŞ.Ben de yazı ve Karasu'yu çok özledim.Sıcak yaz görüntüleri ile süslenmiş bir video hazırlamak istedim.İzledikçe yaz günlerini ve Karasu'yu daha çok özlüyorum. UTANDIM.

İnşallah buraları bir gün görme imkanın olur.Karasu muhteşem doğal güzelliklere sahip bir ilçemiz.Acarlar Longozu son yıllarda tanınmaya ve turist çekmeye başladı.Ancak Karasu'da yapılan liman bu doğal güzellikleri tehdit ediyor.Henüz bir tedbir alınmadı.Umarım bu güzellikler yok olmadan yetkililer gereken tedbirleri alırlar.

{HARUNCA}

• Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • http://www.engelsizdostlar.com
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2011, 15:01:04 »

Abisi, Gerçekten Mükemmel bir çalışma ile bize karasu beldemizin Klibini paylaşarak, ENGELSİZDOSTLAR olarak övünç kaynağımız oluyorsun.

Hem Eğitimci olarak, Hemde gerek çevre ,gerek geri dönüşüm çalışmalarını herkes taktir ederek izliyor. Buradan ömrünü boş işlerle geçiren ENGELLİ kardeşlerime örnek oluyorsun. Olmayada devam edeceğine can-ı gönülden inanıyorum.

Örnek alınacak bir kardeşimizsin.  Emeklerine Sağlık...

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2011, 15:43:41 »

Abisi, Gerçekten Mükemmel bir çalışma ile bize karasu beldemizin Klibini paylaşarak, ENGELSİZDOSTLAR olarak övünç kaynağımız oluyorsun.

Hem Eğitimci olarak, Hemde gerek çevre ,gerek geri dönüşüm çalışmalarını herkes taktir ederek izliyor. Buradan ömrünü boş işlerle geçiren ENGELLİ kardeşlerime örnek oluyorsun. Olmayada devam edeceğine can-ı gönülden inanıyorum.

Örnek alınacak bir kardeşimizsin.  Emeklerine Sağlık...

Öncelikle teşekkür ediyorum Harun abi.Ülkemizin her yeri ayrı birer cennet.Ben de yakından görüp,tatil yapma imkanı bulduğum Karasu'da çektiğim fotoğrafları bir video haline getirerek,müzik eşliğinde sizlerle paylaşmak istedim.

Karasu Sakarya'mızın gözde turizm beldelerinden birisi,türkiye'nin her yerinden ve yurt dışından turistleri buraya çekiyor.Karasu'da son 2-3 yıldır ise yeni bir turizm bölgesi keşfedildi,Acarlar Longozu:

Alıntı
Karasu ilçesi Müezzinler köyü sınırları içerisinde bulunan longoz, İğneada'yı da geride bırakarak Türkiye'nin en büyük su basar ormanı özelliğini taşıyor. Birinci derecede doğal sit statüsüne sahip Acarlar longozu ve barındırdığı biyolojik çeşitlilik görenleri hayran bırakıyor. 2 bin 517 hektar alana yayılan longoz Çevre İl Müdürlüğü tarafından 'Yaban Hayatını Koruma ve Geliştirme Sahası' ilan edildi. Acarlar kongozunun bir diğer özelliğinin de göl tabanının geçilmesi zor orman formasyonu ile kapalı olması sebebiyle birçok bitki ve hayvan türünü barındırıyor olması. Sakarya Nehri'nin Karadeniz'e döküldüğü alanın yakınında yer alan Acarlar longozu, zengin bitki ve hayvan türlerini barındırdığı için korunması amacıyla Dünya Bankası tarafından da 'Küresel Çevre İmkanı' (GEF) projesine alındı. Longoz 243 kuş türüne de ev sahipliği yapıyor.

Karasu ilçemiz Türkiye'nin en büyük,dünyanın da sayılı su basar ormanına sahip.Ancak Sakarya'da bile tam olarak tanınmıyor,çevremdeki arkadaşlara ve tanıdıklara bahsediyorum.Böyle mükemmel güzellikte bir yerin herkes tarafından tanınması ve görülmesi gerek.

İşimden fırsat buldukça yaptığım çalışmaları,siz engelsiz dostlarımla paylaşmaya çalışıyorum.Engelli olmak hayata küsmeyi,bir kenara çekilip üzülmeyi gerektirmiyor.Hepimiz kendi çapımızda bir şeyler yapabilir ve burada paylaşabiliriz.

Sizlerin bu çalışmaları takdir etmesi ise en büyük mutluluğum oluyor.Çevre konusunda ve ülkemizin güzelliklerinin tanıtımı konusunda yapmak istediğim bir çok çalışma var.İnşallah zaman içerisinde sizlerle paylaşacağım.
;)

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2011, 17:43:17 »

Türkan hanım gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Emeklerinize sağlık. Karasu tanıtımı içinde bence güzel bir çalışma.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

mihriban

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2011, 18:24:07 »

Ama yine benim yazım geldiiiiiiii ben yaz gelsin isteyrummm langozda kahve  içmek iistiyorummmmmmmm
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #9 : 06 Şubat 2011, 20:52:35 »

Türkan hanım gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Emeklerinize sağlık. Karasu tanıtımı içinde bence güzel bir çalışma.

Teşekkür ederim Nadir bey.Benim sitemiz için yapmış olduğum videolar,buradan alınarak bir çok video sitesinde yayınlanıyor.Hem sitemizin,hem de Karasu'nun tanıtımı olsun istedim.Karasu hayranı bir çok arkadaşım var.Bu video onlar içinde de güzel bir sürpriz oldu. :)

Ama yine benim yazım geldiiiiiiii ben yaz gelsin isteyrummm langozda kahve  içmek iistiyorummmmmmmm

Ben de bir an önce yaz gelsin istiyorum sevgili Mihriban.Longozda kahve içmedim ama bu sene inşallah tekrar gidersem içeceğim. ;)

Seyhan

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Hırs, çirkinlikleri bile güzel gösterir. MEVLANA
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2011, 01:22:53 »

Emeğinize sağlık, her karesi ayrı bir güzel.
Ayın, geceye sabretmesi, onu apaydın eder. Gülün, dikene sabretmesi, güle güzel bir koku verir. Arslanın, sabredip pislik içinde beklemesi, onu deve yavrusu ile doyurur.

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #11 : 07 Şubat 2011, 10:23:38 »

Emeğinize sağlık, her karesi ayrı bir güzel.

Teşekkür ederim sevgili Kardelen.

Cabbar

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #12 : 09 Şubat 2011, 16:07:53 »

Türkan hanım  gerçekten üretici bir arkadaşımız olarak sizi aramızda görmek her zaman beni mutlu etmiştir. Hem çekimleriniz olsun hemde bu site içinde paylaşmış olduğunuz videoların hepsi emek ürünü öncelikle emeklerinize sağlık. Gerçekten çok güzel bir video olmuş. Bununla birlikte çekimleriniz de her zaman olduğu gibi bir harika tebrik ederim.

Ve böyle çalışmalarınızı her zaman görmek ümidi ile...
Çirkin Kral
Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #13 : 09 Şubat 2011, 17:23:09 »

Türkan hanım  gerçekten üretici bir arkadaşımız olarak sizi aramızda görmek her zaman beni mutlu etmiştir. Hem çekimleriniz olsun hemde bu site içinde paylaşmış olduğunuz videoların hepsi emek ürünü öncelikle emeklerinize sağlık. Gerçekten çok güzel bir video olmuş. Bununla birlikte çekimleriniz de her zaman olduğu gibi bir harika tebrik ederim.

Ve böyle çalışmalarınızı her zaman görmek ümidi ile...

Teşekkür ederim Cabbar bey.Bu videoları yapmak için saatlerimi harcıyorum,hepsinde uzun bir emek var.Siz değerli arkadaşlarımın yaptığım bu çalışmaları takdir etmesi de beni çok mutlu ediyor.

Şimdiye kadar yapmış olduğum videolar bir çok video izlenme sitesinde yayınlanmış.Geçenlerde googlede yaptığm bir araştırma beni çok şaşırttı.Gerek Eskişehir buluşma videolarım,gerekse çekimlerin videosu bir çok sitede izleniyor.Bunların hepsi sitemizin tanıtımına bir katkıdır.Hedefim daha çok kitleye ulaşmak.

Çalışmalarımın devamı gelecek.Her zaman bilgiyi paylaşmak amacım olmuştur.
;)

denizzz

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • sevgiden caydığım yerde,darıl bana...
Karasu'da Yaz Başkadır
« Yanıtla #14 : 14 Şubat 2011, 21:57:59 »

Türkan emeğine yüreğine sağlık. gerçekten güzel bir çalışma olmuş. insanın bu görüntülere bakıp beğenmemesi mümkün değil gerçekten. ben bile gene gene beğeniyorum :)))))
emeklerine sağlık tekrar... :)
Ne alnımızda bir ayıp
Ne koltuk altında saklı haçımız
Biz bu halkı sevdik
Ve bu ülkeyi.
İşte bağışlanmaz korkunç suçumuz...

Ahmet ARİF

GoogleTagged - Etiketler