Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Yine Aşk Konu  (Okunma sayısı 1767 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mediha

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Yine Aşk Konu
« : 24 Haziran 2008, 14:23:26 »

Ey aşk sen nelere kadirsin.. Bazen insanın ayagını yerden kesiveriyorsun.. Boğazına kadar batmış olsan bile hiç umrunda olmuyor onun bir gülüşünü bile düşünmek seni bu dünyadan alıp götürüyor.. Bu ne büyük bir mucizedir böyle... Olmayacağını bilsende sonu çok acı bitecek olsa bile umrunda olmuyor hiç bir şey.. aşk acısıyla güzelmiş çünkü acısı olmadan aşk olmazmış.. Hemde ne acı zehir gibi bir şey ama zehir güzel olur mu oluyor işte...
İnsanın sevdiğini düşünmesi, elini tutması, gözlerinde kaybolması varmı bundan daha ötesi.. Aşkın başladığı yerde mantık bitermiş derler gerçektende bu doğru aşkta ne mantık var ne dil, ne ırk, ne din, ne engeller, ne kariyer hiç bir şey yok sadece sevilen ve sevilene duyulan özlem.. aşk böyle bir şey sanırım.. Bazen hiç ummadığın birine aşık olabiliyorsun hatta nefret ettiğin birine asla olmaz dediğin birine ama genede gözün görmek istiyor ve yüreğin onunla olmak istiyor buna karşı koyamıyorsun.. Ne garip bir duygudur bu.. Ama yinede güzel ve yaşanası bir şey.. Sonu nasıl biterse bitsin..

Evet arkadaşlar siz neler söylemek istersiniz aşk hakkında.. Paylaşırmısınız..

IRMAK

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Ynt: Yine aşk konu
« Yanıtla #1 : 24 Haziran 2008, 14:51:15 »

aşk anlatılmıyorki yaşanıyor acısıyla tatlısıyla sadece yaşanıyor ama anlat derseniz çok güzel herkesin yaşamasını isterim ama öyle zamanlar oluyorki bazende herşey istediğin gibi olmaya biliyor ama tam kişisiyle tanışınca olaylar daha güzel oluyor ama hayat herşeyde risk olduğu gibi aşktata bir risk ilklerden korkuyorsun gene üzülürsem diye ama zamanla öyle oluyorki doğru kişi bu diye biliyorsan işte aşık olmaya başlamışsın demek oluyor hele araya kızkanclıklar girmişse özlemler hasret hep o olmusan aşıksın  :D ne desem ne söylesem olmaz yaşamak gerek dilerim herkese rabbim sonsuz aşklar nasip etsin
Bu Hayatı Seninle Paylaşmak Çok Güzel AŞKIM SENİ SEVİYORUM

mediha

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Ynt: Yine Aşk Konu
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2008, 17:11:09 »

Aşk cesaret ister, kocaman bir yürek ister.
Aşk hayata karşı işlenilen en doğru suç ortaklığıdır,
Aşk hayatıntekdüzeliğine, bütün sıradanlığına en soylu başkaldırıdır. Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz.
Ve elbette Aşkı suçlamak, yargılamak, karalamak inkar etmek de asla yakışık almaz

hazan47

• muradiyeabla
  • Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2008, 14:22:38 »

emeğinize sağlık canlar
Hakan Yeşilyurt-Sen Aşksın

mediha

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 21 Ekim 2008, 17:51:45 »

Ee bu kadarcık mı aşk hakkında söyleyecekleriniz.. Yokmu tarifini yapan aşkın birileri.. Sizler nasıl aşık oldunuz neler hissettiniz paylaşmazmısınız burada yaşadıklarınızı.. ( Çok özele kaçmamak kaydıyla tabi  :) )
Biraz daha konuşalım aşktan ne dersiniz?

triflo

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2008, 20:30:17 »

aşk
eğer bir insan aşkın tarifini yaşadıklarından çıkarmaya çalışıyorsa onun yaşadığı aşk değildir.tarifi olan bulunabilendir her daim. oysa aşk asla kapı çalmaz adresi olmayan bir ev. pusulası olmayan bir gemiyi andırır. sanki  buda bir tarif miş gibi geliyor değilmi. aslında değil. aşk sadece aşk. bazen milyonlarca insan içinde onu görebilmek. bazen 2 kişi olduğunda onu görememek ve buda bir aşk tarifi değildir.
teşekkürler.

EZGİSURAL

• Daim Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2008, 00:40:12 »

Aşkın başladığı yerde mantık bitermiş derler gerçektende bu doğru aşkta ne mantık var ne dil, ne ırk, ne din, ne engeller, ne kariyer hiç bir şey yok sadece sevilen ve sevilene duyulan özlem.. aşk böyle bir şey sanırım.. Bazen hiç ummadığın birine aşık olabiliyorsun hatta nefret ettiğin birine asla olmaz dediğin birine ama genede gözün görmek istiyor ve yüreğin onunla olmak istiyor buna karşı koyamıyorsun.. Ne garip bir duygudur bu.. Ama yinede güzel ve yaşanası bir şey.. Sonu nasıl biterse bitsin..

süper anlatmışsınız Mediha Hanım.

aşkı özlüyormuyum evet, aama tekrar aşık olursam birisine yine canımın yanmasından korkuyorum, ama mutluluktan ağladığım günleride özlüyorum....adını andığında aynı anda gülebildiren aynı anda ağlatabildiren, vazgeçemediğim, herşeye rağmen sil baştan denen aşk. kokusunu özlediğin, sesinde dünyayı bulduğun, varlığını daha önce hiç hissetmediğin birisine kavuşmak, yanında bile olsa özlemek, hırçınca kavga edip sımsıkı boynuna sarılıp seviyorum demek.
   kabus görüp uyanınca telde uykulu nefesini duyunca bile tüm korkularını alması, olur dediği herşeyi olucak gibi görmek. kıskanmak, kıskanılmak, özlemek, dokunmak, kendini hissetmek... normalde kimsenin bardağından su içmezken onunla aynı bardağı paylaşmak... aynı tadı aynı anda almak...
aşk ey aşk.....

"HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL."

maviş

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2008, 01:38:54 »

Ey aşk sen nelere kadirsin.. Bazen hiç ummadığın birine aşık olabiliyorsun ...mediha ne guzel soylemısın arkadasım yuregıne saglık.....

ask oyle bır seykı ıcımde acan bır cıcek sankı ona su yerıne sevgı sozcuklerınle sularsın hayat verırsın ..
sankı canımın bır parcasıdır bır nefesını duymak ıcın beklersın butun gun sadece senı sevıyorum demesı omrum demesı bana yeter sevmedıyın bır muzıkde sankı onu anlatıyor dıye dınlersın gece uyumadan dua edersın bırkere goregım dıye gormesende elını tutmasanda seversın bır gulusunu duyarsın telefonda bu sana yeter o hasta oldugunda ıcın yanıyorsa mum gıbı erıyorsan bu asktır ıste  kıskanırsın her cıcekten ona bakan gozlerden aklına gelır aglarsın benden baskası varmı dıye ozaman korku sarar ıcını   ben artık sevmekten korkuyorum sevdıgım gıdecek dıye nasıl bır duygudurkı bu anlatılmıyor yasanılıyor ısterdım gırme kaldıye bılmek aska gıtme omrum benden  :'(

yılları durduracak
güneşi doğduracak
dünyamı dolduracak
bir sevgi istiyorum

deli gibi sevecek
ömür boyu sürecek
gözlerimde tütecek
bir sevgi istiyorum
her ne olursa olsun ben o askı o sevgıyı ıstıyorum elbet bırgun bulusacagız ask
♥ ♥Yaşayalım ki,Öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı.
Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız.♥ ♥

YAĞMUR

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Yine Aşk Konu
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2011, 14:01:56 »

Ben aşkımı ateşe attım.Biraz da o yansın.
GözünDєn Akan qözЧaşLarını SiLєcєğinє , AkmaSına Sєbєp oLanLarı Hayatından SiL...!

tevye

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Yine Aşk Konu
« Yanıtla #9 : 03 Nisan 2011, 11:36:34 »

Aşk kısa bir zaman aralığında yaşanan, geçici bir çılgınlıktır. Kalan zaman da, hesabı ödemekle geçer.
Karanlığa küfredeceğine, sen de bir mum yak!

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Yine Aşk Konu
« Yanıtla #10 : 02 Ağustos 2011, 20:22:48 »

Doğru insanla yaşanan aşkın tarifi yok... yasak aşk olsada..
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

CARECA68

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Yine Aşk Konu
« Yanıtla #11 : 10 Ağustos 2011, 23:05:06 »

Yasak aşklara karşıyım.Öncelikle bunu belirteyim.Kimse kimsenin canını yakmamalı.
Doğru insanla,doğru yerde,doğru zamandaki bir AŞKIN tadına doyulmaz!Dünya bir cennet olur size.AŞK size şiirler yazdırır.AŞK affediciliği öğretir sevdiceğinizin hatalarıyla.AŞIK insanın içi coşar.Ayakları yere basmaz.Yaşama sevinciyle doludur.AŞKININ adına dünyanın en güçlü insanıdır.AŞK müthiş birşeydir ama ne kadar ömrünü uzatmaya çalışırsan çalış sonu vardır.Sonu sevgi ve saygıya dönüşürse mükemmel olur.
BAKARSIN BİR DOĞUM/BAKARSIN BİR DÜĞÜN/BAKARSIN BİR ÖLÜM/SENDE BU AKIŞTA BİR DAMLASIN GÜLÜM

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Yine Aşk Konu
« Yanıtla #12 : 24 Ağustos 2011, 18:35:24 »

Üstadım ben sizin kadar katı düşünceye sahip değlim yasakta olsa Aşkın tadını almalı insan..
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

şükran

• Moderator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
Yine Aşk Konu
« Yanıtla #13 : 22 Kasım 2011, 13:34:05 »

güzel yaşanan aşk güzel olur

GoogleTagged - Etiketler