Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Futbolda Yaşanan Şike Olayları Ve Taraftarın Tepkisi  (Okunma sayısı 1572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Son zamanlar güzel ülkemizde günden o kadar hızlı bir şekilde değişmekte ki artık Türk insanı olarak neyi takip edeceğimizi yada neye tepki yada neye övgü göstereceğimizi bilemez olduk.

Son zamanların belki de en gözde olaylarının bir anda başında yer alan olay ise Futbolda Yaşanan şike olayı olsa gerek. Fazla futboldan anlayan biri değilim. Aslında sevmiyorum. Ama buna karşın haberlerde izleyeme devam ediyorum. Öncelikle futbol konusunda benim canımı fazlası ile sıkan konuların başında ülkemize yabancı sporcuların gelmesi. Ve ilk on bir içinde 3-4 yabancı kişinin oyun oynaması. Bu kişilere dünya kadar paralar ödenmekte. Oysa bu ülkede demek ki futbol oynayacak kişiler kalmadı da yurt dışından yabancı futbolcular getirilmekte. Saçmalığın en önde gideni bence bu. Bu ülke de gerçekten futbol sevdalısı ve gerçekten bu işi yapacak o kadar genç var ama bizim spor başkanları milyarlarca avroyu illa ki yurt dışından birilerine verecekler.

Gelelim asıl konuyu...

Fenerbahçe Başkanın Sayın Aziz YILDIRIM olayına. Sayın Yıldırım ile 25 kişi daha ceza evinde. Bu ülke de adalet varsa... yokluğundan şüphemiz yok...ve kanun yasa ne diyorsa uygulaması gerek. Ve bu olay da günlerce yapılan sorgulamanın ardından sayın Yıldırım ceza evine yolladın. Bu olayın ardından Fenerbahçe tarafları tabiri caiz ise ortalığı birbirine kattı. Ben anlamıyorum...

Benim tuttuğum bir takım ve adının teşvik primi yada buna benzer el altından yapılan ödemeler sonucunda kazancığı maçların olduğu deliller ile tespit edilmiş ve bunun bedelini de suçları olan kişiler yargı önünde ödeyecekler. Eğer ki ben takımını canı gönülden seven bir taraftar isem benim tepkim görevli olan kişilere, basın mensuplarına, haberleri yayınlayan görsel ve yazılı basına yada diğer takım taraftarlarına olmaz. Bu suçu işleyen kişilere olurdu. Ve her zaman takımımın yanında olur onlara isterse en alt küme de dahi olsa desteğimi esirgemezdim.

Ama ben hangi takım taraftarı olursa olsun. İşlenen bir suç ve delilleri ortada olan ve yapan kişilerinde belli olduğu bir dönemde taşkınlık değil daha önce söylediğim gibi takımın yanında olurdum.

Spor centilmenlik ise taraftarın da sporcuları kadar centilmen olması gerek. Centilmen olmayan kim olursa olsun taraftardan saymıyor ve bu kişilerin taraftar olduklarına da asla ama asla inanmıyorum.

Engelsiz Dostlar Site Kurucusu
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Futbolda Yaşanan Şike Olayları Ve Taraftarın Tepkisi
« Yanıtla #1 : 11 Temmuz 2011, 15:12:05 »

Bir Beşiktaşlı olarak her zaman söyledim bu ülkede şike yapan Beşiktaş'ta olsa en ağır cezayı almalı...
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

hubavets

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yakışıklılık herkese mahsus değildir.
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2011, 15:13:25 »

Olayları çok güzel özetlemişsiniz gerçekten.Bende tüm dediklerinize katılıyorum.Ben anlamıyorum,bu taraftar taşkınlık yaparak ne kazanacak?Sayın Aziz YILDIRIM'dan prim mi alacaklar?Kim suçlu ise gerektiği şekilde cezasını çekecek.Bu olay bu kadar basit.
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2011, 15:22:09 »

Bu bölümün amacı üye arkadaşlarımızın kendi yazılarını yayınlaması. Bir kaç gündür görsel ve yazılı basından sürekli olarak konuyu takip ediyorum. Ortada eğer ki yapılanlar doğru ise sadece şike ile kazanılan bir maç söz konusu olduğunu düşündüğüm de ben takımımın anlının teri ile kazanmadığı bir maçın davasını dahi ağzıma almam. Buna karşın kendini taraftar sanan kişilerin neye hizmet ettikleri de ortada kardeşim kafanıza sokun ortada bir suç anlının teri ile kazanılmamış bir maç ve kupa var. Dava bu yönde ve kulüp başkanı ceza evinde sen daha neyi savunuyorsun? Böyle bir saçmalık olmaz. Bu kişiler kupaları kucaklarken diğer takımlar bir üst kümeye çıkmak için resmen canlarını dişlerine takıyor. Onların suçu ne?

Yaşanan olayların ardından taşkınlık yapan kim olursa olsun ben taraftar olarak görmüyorum. Sadece ruhlarının altında yatan asıl insan ortaya çıkan kişiler olarak değerlendiriyorum. Bu ülke de birileri hapse atıldı diye oturup ağlayacak değilim. Bu ülkede iki asker bir sağlık görevlisi kaçırıldı. Ve bu kaçırma olayı Türkiye Cumhuriyeti Toprakları içinde bir kolluk kuvveti edası içinde yol keserek yapan çapulcular var.

Bu ülkede her kim suç işler ise bedelini ödeyene kadar cezalarını ceza evlerinde çeksin ki bir vatandaş olarak yasalara her zaman güvenim sonsuz olsun. Evet bu ülke de yasa var mahkemeler var gereken gerektiği şekilde cezasını alıyor diye bileyim.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Helal Olsun Sana Çarşı
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2011, 20:33:39 »

Son zamanlar dan bu yana yaşanan olayları hepimiz bilmekteyiz. Ve bu olayların ışığında Beşiktaş kulübü de olayların içinde yer aldı. Ve Beşiktaş kulübünün öyle bir taraftar kitlesi var ki... Çarşı... işte bu Çarşı ağırlığını ortaya koydu. Ve aldıkları kupayı verme konusunda bir tereddüt içine bile kalmadı. Sadece bu kadar da değil. Aklanmadan kimse yanımız da ve içimizde yer alamaz dedi. Helal olsun Çarşı işte taraftar dediğin böyle olur. Artık suç işledikleri söylenen kişiler desteklemek değil onları aralarında istemeyenlerin sesi idi. Artık şak şak değil gerçek taraftarın sesi diyeceğim bir olay. Gerçekten tebrik ederim Çarşıyı.....

tekbir

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2011, 20:38:21 »

Çarşı grubunu tebrik etmek lazım ama...yinede bu şike olayı beni takımlardan iyice soğuttu.Demekki takımların başındaki kişiler tezgahı kurmuş al gülüm ver gülüm.Taraftarlardan böyle duyarlı hareketleri görmek bir nebzede olsa insanı rahatlatıyor.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #6 : 14 Temmuz 2011, 20:43:05 »

İlk zamanlar da taraftarların durumu ortada idi. Medya dan izledik. Aslında kamuoyundan önce taraftarın konuya tepki göstermesi gerekirken. Taraftarın sadece tepkisi gazetecilere oldu. Sonra otobüslere asılan kişiler. Daha neler neler... ama işte bakın taraftar nasıl kendi tepkisini ortaya koydu. Buradan şunu da belirtmek isterim ki ben A yada B futbol kulübü taraftarı değilim. Olmam da... bana zaten saçma geliyor o kadar paralar o kadar yatırımlar sonra vergi ödemeyen futbolcular daha neler neler. Burada vergi konusunda istisnalar kaide bozmaz ama basında yer aldığı kadar ile milyon dolarlar hava da uçuşurken adamların vergi listelerine girmemeleri sizce de ilginç değil mi?

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2011, 21:03:11 »

Asil takımın Asil taraftarları ayakta alkışlıyorum sizleri... Çarşı, Şikeye karşı..!
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

roadstar

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #8 : 21 Temmuz 2011, 14:40:33 »

ŞİKE OLAYINA KARIŞAN TAKIMLAR AMATÖR KÜMEYE DİYORUM...

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2011, 22:04:09 »

Burada asıl sorun o değil arkadaşlar. Toplumun ne kadar olaylara farklı baktı. Düşünün işlenen bir suç var. Yada öyle gidiyor. Ama bizim toplum her zaman olduğu gibi alkışlamaya devam ediyor. Hemde neyi alkışladıklarını bilmeden... böyle bir saçmalık olmaz... yolları kapamalar, etrafa zarar vermeler. Saymak ile bitmez. Böyle ne taraftar olur nede futbol kulübü... Ben bir taraftar olsam sonuçları beklerim. Durduk yere kimse kimseye sen suçlusun demez.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Ynt: Futbolda Yaşanan Şike Olayları Ve Taraftarın Tepkisi
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2012, 15:02:12 »

Evet arkadaşlar geçtiğimiz pazar yaşanan olayları sanırım burada hatırlatmaya gerek yok. Taraftar taraftarlığından çıkmış spor ile centilmenlikten gram nasip almamıştır. Bir sürü olaylar yaşandı. Yazık hemde çok yazık. Her zaman olduğu gibi suyunu çıkarmasını ne güzelde becerdik değil mi?

GoogleTagged - Etiketler