Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Çok Duygulandım  (Okunma sayısı 1480 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hemşire

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Çok Duygulandım
« : 21 Mayıs 2011, 00:53:08 »

değerli dostlarım geçenlerde bi radyoda spiker engelli dostlarımla ilgili bi olay anlattı çok eskidende yaşanmış olabilir sizinle paylaşmak istedim..belki bi çoğunuz biliyodur
olimpiyatlar düzenleniyo 9 engelli arkadaşımız yarış çizgisine geliyo kimi daumsendromlu kimi ortepedik engelli v.s ve yarış başlıyo bi müddet sonra bi engelli çocuk düşüyo ve ağlamay başlıyo diğer engelli arkadaşlar duruyo geriye bakıyo ve hepsi geriye doğru yürümeye başlıyo çocuğun yanına geliyolar bi daum sendromlu kız çocuğu öpüyo ve bunabelki daha çok ihtiyacı var diyo ve çocuğun elinden tutup kaldırıyolar hep birlikte kol kola girip bitiş çizgine kadar yürüyolar aynı anda hepsi yarışı tamamlıyo seyirciler dakikalarca ayakta alkışlıyo onları......
ne kadar güzel ve özel bi davranış demi biçok hırslı insana ders olcak nitelikte bende dostlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum........
OLMAYACAK DUALARDA İHTİMALLER SANA ÖZEL.............

Aynurrr

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
çok duygulandım
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2011, 12:28:22 »

Duygulandım Hemşirem Azmini Bende Bu Güzel Dugulu Düşüncelerinden Dolayı O Şahısları Canı Gönülden Kutluyorum
Hani fani bu hayat ümit bağlayamam, olmadı diye oturup ağlayamam; gönlü geniş olan sükutu öğrensin!

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
çok duygulandım
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2011, 17:47:04 »

Engelliler olarak aslında her zaman dayanışma içinde olamamız gerek. Aslında daha genç nesil engelliler diğer engelliler den daha fazla duyarlı. Her zaman toplum duyarlı olsun dememize karşın biz engellilerinde birbirimize karşın daha duyarlı olamamız gerek.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
Çok Duygulandım
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2011, 11:48:36 »

Gerçekten çok güzel bir dayanışma...engelli engelsiz herkese örnek olacak bir davranış.
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

SOLİTUDE

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Çok Duygulandım
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2011, 22:45:51 »

bundan daha güzel ne olabilirki,bir insanı mutlu etmek en büyük ödül değilmidir..

cantanem

• Daim Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Çok Duygulandım
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2011, 23:37:34 »

herkese örnek olacak bır davranış

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Çok Duygulandım
« Yanıtla #6 : 02 Ağustos 2011, 20:16:42 »

Arkadaşlar günümüzde böyle bir olay yaşanırmı sizce?
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

muhsine

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Çok Duygulandım
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2011, 12:20:31 »

çok güzel dayanışma yalnız günümüzde böylesi görülmez insanlar nerdeyse elleriyle birbirlerinin kuyusunu kazar oldu.
Rüzgara yağmura güneşe aya ve bana yaşadığımı hatırlatan her şeye şükürler olsun