Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Alkol ve Ben..  (Okunma sayısı 1382 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Alkol ve Ben..
« : 24 Ağustos 2011, 18:51:58 »

Sevgili arkadaşlar sitemizdeki bir çok arkadaş beni az yada çok tanıyor yaşadıklarımı her zaman burada sizlerle paylaştım şimdide sizlere 13 gün önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum... Ben yetiştirme yurtlarında annesiz babasız büyüdüğüm için yıllarca alkole karşı zaafım vardı bundan 18 yıl önce bişeyler yaşadım ve alkolü biraktım yaşadığım mahallede bir camii yapımı için dernek kurulmasında faal olarak görev yaptım namazımıda kılardım fakat sonraları bu alışkanlığım yine kayboldu yine soğuk bira özlemi başladı bende ve camiiye gitmemeye başladım ta ki, arabayı aldığımın 3. gününe kadar. Arabayı aldığımın 3. günü gece saat 4 te elime 2 bira aldım sahile gittim arabamın kaputuna oturdum biranın birini açtım hafiftende müzik açtım Küçükkuyu sahilinden Pelitköy sahiline kadar her yer ışıl ışıl görünüyordu o güzelliğe öyle bir dalmışımki birden kulağıma gelen bir sesle irkildim aynen şöyleydi " Hasan, sen bugüne kadar rabbinden ne istersen sana verdi sen ise rabbine karşı olan borcunu Ramazan mübarek gününde bira içerekmi yerine getiriyorsun" arkama döndüm sağıma soluma baktım kimse yoktu ama ben bu sesleri duydum sonra elimdeki biraya baktım daha yarısına gelmemiştim önceo yarım olanı duvara vurarak kırdım sonrada bütün olanı kırdım artık benimde rabbime karşı sorumluluğumu yerine getirmem gerektiğini hissettim o akşam bıraktım alkolü rabbim kabul ederse eğer o günden bu yana da fırsat buldukça ibadetimi yerine getiriyorum.Bu duruma en çok çocuklarım ve eşim sevindi.. Evet arkadaşlarım bu yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istedim....
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

cantanem

• Daim Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2011, 19:28:10 »

allah bır daha alkolu nasıp etmez ınş

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2011, 20:56:37 »

Sizin adınıza çok sevindim.
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

muhsine

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2011, 22:05:12 »

çok güzel inşallah bir daha içmezsiniz bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine.çok sevindim bırakmanıza.
Rüzgara yağmura güneşe aya ve bana yaşadığımı hatırlatan her şeye şükürler olsun

tekbir

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2011, 22:47:00 »

İlk önce tebrik ederim,Allah hayırlı etsin inşaallah tekrar dönmezsin.Yetiştirme yurtlarında yetişmenin zorluğunu en iyibilenlerdensin.Allah senin yaşadıklarını başkalarına yaşatmasın duası ile.
Hasancığım bir ata sözümüz var bilirsin herşey aslına döner sende öyle bir merhaleden geçmişsin Allah tekrar hayırlı mübarek etsin en çok sevinen ailen olmuş ama inan bir inanan insan olarak bende bu vermiş olduğun güzel karar için çok sevindim.Hem dünyanı hemde ahiretini kurtarman yolunda Allahın sana vermiş olduğu bu ilahi  ikaz ile fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.

Aynurrr

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2011, 00:00:32 »

Bende Bu Duruma Dostun Olarak Sevindim Sakın Tekrarı Olmasın Azimmmm
Hani fani bu hayat ümit bağlayamam, olmadı diye oturup ağlayamam; gönlü geniş olan sükutu öğrensin!

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2011, 00:08:19 »

Alkolü bırakmanıza sevindim.İnşallah tekrarı olmaz.

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2011, 02:22:11 »

Sevgili arkadaşlarım hepinize sonsuz teşekkür ederim bu sefer kararım kesin birdaha asla dönüş yok alkole :)
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2011, 08:12:44 »

Gözünüz aydın olsun...
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

hubavets

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yakışıklılık herkese mahsus değildir.
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2011, 08:38:49 »

Allahın sevdiği kullardanımış.Ne güzel karar almışsın.Tebrik ederim.Ama karar almaktan çok daha önemlisi uygulamaktır.Bunda da gayet başarılı olacağını düşünüyorum....     Bravo.
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2011, 08:44:42 »

Çok teşekkürler arkadaşlar

0546 232 77 77

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Alkol ve Ben..
« Yanıtla #11 : 26 Eylül 2011, 20:36:15 »

Öncelikle bıraktım demek ile bırakmak o kadar kolay olacağını pek sanmam. İradenin çok güçlü olması gerek. Netice de yıllarca bedeni esir almış bir alışkanlık. Umarım kararınız da devamlılık olur.

Bununla birlikte özellikle Müslüman bir ülke de yaşadığımızı unutmamız gerek. Müslüman bir ülke de yaşamanın da bazı sorumlulukları var. Müslümanlar için en önemli ayların başında Ramazan aynı gelmektedir. Bu ay içinde Müslüman dinine bağlı insanlar bir ay boyunca oruç tutarlar. Tabi buda herkesin tuttuğu anlamına gelmez.

Bununla birlikte bu mübarek aya inanan insanlara da saygı duymak gerek. Tutmayan bir insanın asıl yapması gerekenlerin başında tutanlara saygı duyması şart. Yemek olsun içmek olsun bu insanların karşısında yapmamak en güzeli. Bildiğimiz gibi kötülüklerin anası olarak İçki gelir.

Elimizden geldiği kadarı ile bu ay içinde nefsimize hakim olmamız gerek diye düşünüyorum. Zaten bir aylık zaman sonunda oruç tutan tutmayan bir araya karışmakta ve hayat kaldığı yerden devam etmektedir.

0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GoogleTagged - Etiketler