Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Facebook Paralımı Olacak  (Okunma sayısı 534 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Facebook Paralımı Olacak
« : 03 Ocak 2009, 16:18:27 »

Facebook'ta durumlar kesat: Firma bu açığını ücretli kullanıcı hesaplarıyla kapatmak istiyor.

Sosyal network platformu yakında en büyük probleminiz haline gelebilir. Gerekli altyapının oluşturduğu maliyetler gittikçe artmaktayken gelirler sabit kalıyor.

İsviçre haber portalı 20Minuten'in sektörle ilgili farklı blog'lardan edindiği bilgiye göre Facebook, sahip olduğu ağ üzerinden nasıl ek kazanç elde edebileceğini planlıyor. Bu planlar arasında ise genellikle kullanıcıya iki farklı hesap sunma seçeneği beliriyor: Kısıtlı erişime sahip ücretsiz bir hesap ve tüm Facebook'a erişim sağlayan ücrete tâbi (Premium) bir hesap. Kullanıcı verilerinin üçüncü kişilere satılması da tartışılan konular arasında yer alıyor.

Analistlere göre Facebook'un hisse satışıyla elde ettiği 500 milyon dolarlık sermayenin büyük bir kısmı harcanmış durumda. Eğer büyüme oranları durursa peşin para stokları 2009'daki piyasa durgunluğunda tamamen eriyebilir.

Facebook 140 milyondan fazla aktif kullanıcısı ile internetteki en hızlı büyüyen sosyal network ağı. Ortalama bir kullanıcının 100 arkadaşı var, günde tahminen 30 milyon resim gönderiliyor. Dünya çapında her gün 200.000'in üzerinde yeni kullanıcı portala üye oluyor.

hurriyet
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
Ynt: Facebook Paralımı Olacak
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2009, 10:23:36 »

Benim için sorun yok olsun hehe
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

aykızım

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmedim!
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2009, 16:14:58 »

ewet patron
orası nere yahuu :)
MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ"

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2009, 23:30:08 »

Ben üyeyim facebooka.Ama paralı olacağını sanmıyorum.

EZGİSURAL

• Daim Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2009, 23:44:45 »

Ben de üyeyim hemde en aktif olduğum kısımda paralı olacağını sanmıyorum, yinede bilgi için sağol FaTOŞ.
"HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL."

GoogleTagged - Etiketler