Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Hastanede Yaşadığım  (Okunma sayısı 586 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iştar

• iştar
  • Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Hastanede Yaşadığım
« : 26 Ağustos 2010, 15:01:43 »

Hastane de engelliler gişesi var. Ama oradan hastane personelide sıra alabiliyor. Bunda da bir gariplik var ama olabilir. Cama yazmışler 'Özürlüler,hastane personeli,personel yakını.' diye En alta da 'Öncellik özürlülerindir.'  diye. Ben de gittim öne geçtim. Hemşirenin biri de sıra ben de dedi. Bende yazıyı gösterdim. Ama orda personel yazıyor' dedi. Ben de en altta yazan yazıyı göstedim. İşini bitirdikten sonra 'Biz sizi mi bekleyeceğiz.' deyip çekip gitti. Biri de 'Bunla tartışılı mı yazık' dedi. Çok üzüldüm. agladım agladım agladım
Dertlerinizle uğraşırken yaşamaya vakit kalmaz.

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Hastanede Yaşadığım
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2010, 15:09:12 »

Burada kişinin yaptığı saygısızlık apaçık görünüyor.Sıra ben de diyeceğine "Hastanede acele işim var,görevliyim,yetişmem gerek" deseydi,daha iyi olurdu.Hem sizi üzmemiş olurdu.Orada personel yazması bunu yapmasını gerektirmezdi.Maalesef insanlar çok bencil olmuşlar. ihh_1

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Hastanede Yaşadığım
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2010, 17:16:16 »

Engelli olsun sağlıklı olsun insanların birbirlerine hiç tahammül edecek sabırları kalmamış. Ellerinde olsa bir kaşık suda boğacaklar birbirlerini. Konuyla belki alakasız ama çok ufak meselelerden cinayet işler oldu insanlar
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Hastanede Yaşadığım
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2010, 15:14:30 »

Artık eskisi gibi değil işler. Özellikle hastanelerde engelli insanlara öncelik varsa uygulanması gerek. Burada o kişi uğraşmaya dahi deymez. Yapılması gereken baş hekim yada yardımcısına sonra da il sağlık müdürlüğüne gereken şikayeti zamanın da yapmak gerek. O kelimeleri kullanan vatandaşı senin benim ödediğimiz vergilerle parasını almakta. Onun işi benim önceliğim var demek değil. Onun işi vatandaşa sağlık hizmeti vermesi. Böyle karşınıza saçma sapan sözler ile çıkanlara meydan vermeyin. Herkes haddini bilecek herkes işini yapacak.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

mihriban

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
Hastanede Yaşadığım
« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2010, 15:43:32 »

İştar akadaşımızın başına gelen olay birçoğumuzun da başına gelebiliyor burada nadir beyin de dediği giibi kimseyle mehatap olmadan direk yetkili merciye şikayet etmek
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...

yabangülü7234

• Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Hastanede Yaşadığım
« Yanıtla #5 : 18 Ekim 2010, 16:48:19 »

Yeni ameliyat olduğum zaman hastaneye gittim elimde 2 adet değnekle ,sıra beklemeden numaramı aldım ve oturacak tek bir yer bulamadım. Bu arada kapıda kocaman bir yazı ve engelliler önceliklidir diye. Hee birde oturacak yer bulamadım diyorumya, bir taraftada bu sıralar engellilere aittir diyor ama bana yer verecek bir vatandaş bulamıyorum. O tarafa bir baktım kaldırabileceğim gençte bulamadım. Sıra bana gelmeden doktorun kapısını çaldım ama terslenerek sıranı bekle cevabını aldım.
Bende hastanenin halkla ilişkiler bölümene giderek şikayetimi dile getirdim. Bir netice aldımmı diye sorarsanız malesef almadım. Ben bu kadar uğraşana kadar sıra bana gelmişti:)

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
Hastanede Yaşadığım
« Yanıtla #6 : 04 Kasım 2010, 10:31:02 »

Sevgili İştar,
Kendini bilmezler yüzünden hiç kendini üzme,değmez...Böyle olaylarla tek sen değil hepimiz karşılaşabiliyoruz.Başını dik tut,sen değil bırak sana bunu yaşatan kendinden utansın tabi utanmayı bilirse...
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...