Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Engellilerede Aynı İnsiyatifi Gösterin.  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fazner

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Engelsizdostlar.Com
Engellilerede Aynı İnsiyatifi Gösterin.
« : 28 Ocak 2012, 00:46:46 »

Ben bazı toplumun engellilere aynı insiyatifi göstermediğini düşünüyorum bilmem başınızdan geçtimi pazardan alışveriş yaparken engelliye çürük domates veriliyo nasılsa engelli karşı gelemez diye, engellinin aracı tamir edilirken sonraya bırakılıyor nasıl olsa işi yok bekler diye, oto yıkamada bile daha az itina gösteriliyo nasıl olsa engelli diye vs. ama parayı tam olarak alıyorlar böyle yapanlar var ama böyle olmasını istemiyoruz.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Ynt: Engellilerede Aynı İnsiyatifi Gösterin.
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2012, 01:29:03 »

Aslında bu konu birazda sadece işi amacı para kazanmak olan dandik esnafların yaptığı bir iş. Hani demişsiniz ya pazarda çürük domates mevzusu işte böyle yapan adamlar yüzünden artık vatandaş pazardan alış veriş yapmaz oldu. Gidiyor adam büyük bir marketten alış veriş yapıyor kendi domatesini kendi seçiyor...

Orada gittiğinde aracını park yerinde araç temizleyenlere bırakıyor aracı temizleniyor vs vs

Sonra da esnaf çıkıyor iş yok diye ağlamaya başlıyor... aslında iş var ama adam gibi esnaf yok... sözüm sadece işini adam gibi yapmayan esnafa dır...
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gülsen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2012, 19:35:18 »

Ben bazı toplumun engellilere aynı insiyatifi göstermediğini düşünüyorum bilmem başınızdan geçtimi pazardan alışveriş yaparken engelliye çürük domates veriliyo nasılsa engelli karşı gelemez diye, engellinin aracı tamir edilirken sonraya bırakılıyor nasıl olsa işi yok bekler diye, oto yıkamada bile daha az itina gösteriliyo nasıl olsa engelli diye vs. ama parayı tam olarak alıyorlar böyle yapanlar var ama böyle olmasını istemiyoruz.

Bunlara maruz kalan engelli de susmasın, hakkını arasın, cevap versin, bakalım esnaf aynı şekilde davranıyormu ?

Bir engelli yukarıda yazılanlara maruz kalıyorsa, en azından o esnafta alış veriş yapmaz,tepkisini koyar.

Bir engelli,düşünebiliyorsa,duyup,konuşabiliyorsa kendisini böyle uyanıklara asla ama asla ezdirmez...

İntihar Köprüsü Gibiyim Bu Aralar, Gözümden Ve Gönlümden Düşen Düşene...

tekbir

• Moderator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2012, 22:00:42 »

Bu söyledikleriniz sadece engellilere değil diğer insanlarada yapılıyor burada olması gereken hak arama noktasında tavizsiz bir şekilde hareket etmek yani hakkını aramak gerekiyor.

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2012, 01:41:30 »

Bu dedikleriniz inanın çoğu kişinin başına geliyor.Bazı pazarcılar,dediğiniz gibi domateslerin çürüklerini sağlamların içine karıştırarak poşete koyuyor ve torbanın ağzını da bir güzel bağlıyor ki,alıcı farkına varamasın.Ama engelli,sağlam ayırımı yapmıyorlar.Ben de bu türlü davranan satıcılar yüzünden pazardan alışveriş etmiyorum.Sebze meyve alışverişimi marketlerden yapıyorum,elimle de seçiyorum,istediğim kadar alıyorum.Size bozuk,çürük mal verildiyse,verilen hizmetten memnun kalmadıysanız hakkınızı arayacaksınız.En basiti,müşterisine bu şekilde davranan o esnaflardan alışveriş etmezsiniz olur biter.Bütün satıcılar böyle değil.Ben geçen hafta marketten alışveriş yapmıştım.Kasaya geldiğimde,kasadaki görevli beni uyardı.Aldığım limon filesinin içinde bir tane çürük limon varmış,ben farketmemişim,gitti değiştirdi.Ben engelliydim ama bana yapılan muamele ,her müşteriye yapılan muameleydi,ayrım yoktu.Ben de alışverişlerimi sürekli bu marketten yapıyorum.Dürüst olan esnaf her zaman kazanır.

happy36

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Engelsizdostlar.Com
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2012, 11:52:02 »

bence engelli diye sınırlamana gerek  herkese aynı yapan  adam engelli yada değil diye ayırmıyo ki o kişinin yapan kişinin karektersizliği

GoogleTagged - Etiketler