Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Selam  (Okunma sayısı 823 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devletaltan

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Ynt: Selam
« Yanıtla #15 : 24 Kasım 2008, 23:55:39 »

arkadaşlarım bu ne sıcak bir ortam...hoş geldin mesajları beni ve eşimi çok mutlu etti.allahta sizleri mutlu etsin.Gönlünüzden sevgi yüzünüzden gülümseme eksik olmasın.

cenap

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #16 : 25 Kasım 2008, 00:04:31 »

arkadaşlarım bu ne sıcak bir ortam...hoş geldin mesajları beni ve eşimi çok mutlu etti.allahta sizleri mutlu etsin.Gönlünüzden sevgi yüzünüzden gülümseme eksik olmasın.
Gerçekten çok ama çok sıcak bir ortam bende sizinle aynı fikirdeyim.

maliyeci

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 25 Kasım 2008, 09:30:02 »

HOŞ GELDİNİZ

ayse

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 25 Kasım 2008, 13:34:39 »

devlet abla hani hiç bana msj yazmıyosun :D ama küserimmmm şaka şaka hiç küsermiyim sana abimiz nasıl iyimi çok selamımı söyle

devletaltan

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #19 : 25 Kasım 2008, 23:52:42 »

Ayşecim selam...vaktim olmuyor onun için yazamıyorum.ama hep aklımdasın.bu aralar abin ikinci bir atak geçirdiği için hep hastanelerdeyiz.emar tomografi tahliller emg eeg  boyun anjiyosu aralığın 1 nde siyami ersekte ağızdan kalp ekosu çekilecek doppler çekilecek. işte böyle uğraşıyoruz.fizik tedavi servisine kayıt yaptılar sıra gelince hastaneye yatacak bekliyoruz .inşallah faydası olur. berri abinin sana çok çok selamı var.selamını söyleyince seni hatırladı.benimde selamımı yaz diyor.yanaklarından öpüyorum allaha emanet ol. :)

devletaltan

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #20 : 25 Kasım 2008, 23:54:32 »

maliyeci hoş bulduk. teşekkür ediyorum.

ayse

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 26 Kasım 2008, 10:56:15 »

ablacığım büyük geçmiş olsun berri abime valla okuyunca şok oldum ikinci atak geçirmesine yaşadıklarına seninde beraber yaşamış olduğın sıkıntılarına çok üzüldüm inan inşallah rabbim şifasını verir çektiği sıkıntılarına acılarına değecek bir yaşantı nasip eder seninde mükafatın olur inşllh abimizin iyileşmesi üzülme diyemem çünkü üzülmemek elde değil öpüyorum sizleri

GoogleTagged - Etiketler