Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Süper Lig'de Play-Off Sistemi!  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARIŞ

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • www.engelsizdostlar.com
Süper Lig'de Play-Off Sistemi!
« : 23 Ağustos 2011, 17:50:15 »

Süper Lig'de Play-Off sistemi!Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören açıkladı..

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Spor Toto Süper Lig kulüpleriyle yaptığı toplantı sona erdi. Toplantı sonrası Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Toto Süper Lig'de play-off sisteminin bu sezondan itibaren başlayacağını söyledi.

Toplantı sonrası kulüpler adına açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, "Spor Toto Süper Lig'de play-off sistemi bu sezondan itibaren başlayacak" dedi.

Play-off la ilgili fazla bir şey konuşulmadıığını söyleyen Demirören, "Kulüpler olarak TFF'den bu senenin deneme olmasını istedik. Eksikler görülür, gerekirse vazgeçilir dedik. Bir kaç kulübün olumsuz tarafı vardı. Ancak şimdi bütün kulüplerin amacı yere düşmüş futbolumuzu ayağa kaldırmaktır. Maçların fazlalığının lige yeniden canlılık getireceğine inanıyorum. Taraftarlardan beklentimiz, kişiler geçici kulüplerin kalıcı olduğunu dikkate almalarıdır. Herkes formasını, kombinesini, decoder'ını alıp kulüplerine sahip çıkmalı" dedi.

Kulüpler adına konuştuğunu kaydeden Demirören, "Üç puan sistemi önce İngiltere ve İsveç'te vardı. Denenmekten hiç bir zarar gelmez. Lig statüsünde değişiklik yapılabilir. Belki eksikleri olur. Şu an federasyon ve kulüplerin hepsi bu sistemi kabul etti" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'ın play-off'la eksik gördüğü yönler olduğunu söyleyen Demirören, "Burada her kulüp temsil edildi. Galatasaray ve Trabzonspor 2. başkan diğer kulüpler başkanlar düzeyinde temsil edildi" şeklinde konuştu.

Beşiktaş kupayı geri alacak mı sorusuna Demirören, "Süreç her şeyi gösterecek" yanıtını verdi.

Demirören ayrıca, rekabet kurulu tarafından kabul edilmek kaydıyla, yayıncı kuruluş Digitürk'ün mukavelesinin prensip olarak 3 sene daha uzatılması için, kulüpler olarak hep beraber imza attıklarını söyledi.
canım sıkkın ßu araLar ..kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde...daLıp gidiyorum..

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2011, 19:10:40 »

Bence en güzel uygulama bu :)
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

hubavets

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Yakışıklılık herkese mahsus değildir.
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2011, 08:50:13 »

Hayırlısı olsun.
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....