Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: F.Bahçe Devler Ligi'nde Yok  (Okunma sayısı 179 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BARIŞ

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.engelsizdostlar.com
F.Bahçe Devler Ligi'nde Yok
« : 24 Ağustos 2011, 20:07:26 »

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), FenerbahçeFutbol Takımı'nın 2011-2012 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını açıkladı.
TFF Yönetim Kurulu'nun olağanüstü toplantısının ardından yapılan açıklamada, UEFA'nın bu yöndeki talebini dün federasyona gönderdiği yazıda belirttiği ifade edilip gelişmeler aktarılarak, ''TFF Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu olağanüstü toplantıda gerek Fenerbahçe'nin maruz kalabileceği ağır disiplin yaptırımları gerekse Türkiye Futbol Federasyonunun, yani ülkemizin maruz kalabileceği disiplin yaptırımları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verilmiştir'' denildi.

Federasyonun açıklaması şöyle:

''UEFA, 23 Ağustos 2011'de Türkiye Futbol Federasyonuna gönderdiği yazıda, ülkemizde sürmekte olan şike soruşturması çerçevesinde, Fenerbahçe Spor Kulübünün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini, kulüp bu yola gitmeyecek olursa Türkiye Futbol Federasyonunun Fenerbahçe'yi 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men etmesi gerektiğini, bu iki yoldan herhangi birisi benimsenmeyecek olursa UEFA'nın kendi disiplin soruşturmasını başlatabileceğini ve Türkiye Futbol Federasyonu, yani ülkemiz aleyhine disiplin yaptırımları uygulama yoluna gideceğini bildirmiştir.

Bu yazı üzerine durum TFF tarafından yazılı olarak derhal Fenerbahçe Kulübüne bildirilmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü, 24 Ağustos'ta TFF'ye gönderdiği cevabi yazıda, TFF'nin bu konuda iddianamenin mahkemece kabulünün beklenmesine yönelik kararına saygı duyduğunu ve kendisine tanınan kısa süre içinde böylesine önemli bir konuda herhangi bir karar almasının fiilen mümkün olamayacağını bildirmiştir.

Bu gelişme karşısında, durum 24 Ağustos'ta TFF Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu olağanüstü toplantıda ele alınmış ve gerek Fenerbahçe'nin maruz kalabileceği, ağır disiplin yaptırımları gerekse Türkiye Futbol Federasyonunun, yani ülkemizin maruz kalabileceği disiplin yaptırımları göz önünde bulundurularak, Fenerbahçe Spor Kulübünün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesine karar verilmişti..
canım sıkkın ßu araLar ..kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde...daLıp gidiyorum..

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2011, 00:01:27 »

Hayırlısı demek gerek. Başka da fazla söze bence gerek yok.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2011, 02:27:17 »

Hayırlısı olsun şu şike olayı bir an önce aydınlığa kavuşmalı
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

hubavets

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Yakışıklılık herkese mahsus değildir.
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2011, 08:33:13 »

Ülkemiz böyle durumlara düşürülmemesi gerekiyordu ama düşürenler utansın.
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....

roadstar

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2011, 13:30:41 »

federasyonun yapamadığını uefa yaptırdı gülünç duruma düştük...

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2011, 20:58:27 »

İşin garip kısmı eğer ki bu karar alınmasa idi. Sonrasında Fenerbahçe nin olaylarla ilgili sonuçlar elde edilmesi durumunda ülkemiz sekiz yıl Avrupa kupalarından uzak kalınacağı yönünde bir açıklama yapıldı ne kadar doğru artık bilinmez.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ