Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: MSN 2011 Sürümünü Bilgisayarımdan Nasıl Kaldırabilirim.  (Okunma sayısı 6500 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Seyhan

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Hırs, çirkinlikleri bile güzel gösterir. MEVLANA

Bilgisayar güncelleme yaparken msn 2011 sürümünü güncellemiş.Bu programı ne yaptıysam bilgisayardan kaldıramadım. Ne yapmam lağzım acaba.

Not: Program ekle kaldırdan kaldırmayı denedim olmadı.Program Filesın içinden sildim olmadı.
Ayın, geceye sabretmesi, onu apaydın eder. Gülün, dikene sabretmesi, güle güzel bir koku verir. Arslanın, sabredip pislik içinde beklemesi, onu deve yavrusu ile doyurur.

tevye

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
MSN 2011 Sürümünü Bilgisayarımdan Nasıl Kaldırabilirim.
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2011, 16:50:29 »

Konuya cevap verdikten sonra gördüm ki, daha önce konu forumda verilmiş.

http://www.engelsizdostlar.com/forum/resimli-program-anlatimlari-182/silinmeyen-dosyalari-silmek%28resimli-anlatim%29/

Ancak resimli anlatım başlıklı olmasına rağmen resimleri göremedim. Onun için, yine de benim cevabı silmedim. Moderatör arkadaşlar, silinmesi gerekiyorsa, silebilirsiniz.
Karanlığa küfredeceğine, sen de bir mum yak!

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2011, 17:49:51 »

Konunun silinmesine gerek yok sizin paylaşmış olduğunuz konuda yer alan programın Türkçe dil dosyası olanı var. Kaldıramayacağı program yoktur. Kesinlikle tavsiye ederim.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Seyhan

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2011, 18:49:03 »

Teşekkür ederim.Şimdi bu programı indireceğim.
Ayın, geceye sabretmesi, onu apaydın eder. Gülün, dikene sabretmesi, güle güzel bir koku verir. Arslanın, sabredip pislik içinde beklemesi, onu deve yavrusu ile doyurur.

gök_han

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2011, 19:16:30 »

Bilgisayar güncelleme yaparken msn 2011 sürümünü güncellemiş.Bu programı ne yaptıysam bilgisayardan kaldıramadım. Ne yapmam lağzım acaba.

Not: Program ekle kaldırdan kaldırmayı denedim olmadı.Program Filesın içinden sildim olmadı.

böyle bir sorunla bende karşılaşmıştım eminim bu program sorunu cözecektir

Konuya cevap verdikten sonra gördüm ki, daha önce konu forumda verilmiş.

http://www.engelsizdostlar.com/forum/resimli-program-anlatimlari-182/silinmeyen-dosyalari-silmek%28resimli-anlatim%29/

Ancak resimli anlatım başlıklı olmasına rağmen resimleri göremedim. Onun için, yine de benim cevabı silmedim. Moderatör arkadaşlar, silinmesi gerekiyorsa, silebilirsiniz.

paylaşımın icin tşk tevye gerekli düzenlemeyi yaptım

Konunun silinmesine gerek yok sizin paylaşmış olduğunuz konuda yer alan programın Türkçe dil dosyası olanı var. Kaldıramayacağı program yoktur. Kesinlikle tavsiye ederim.

nadir bey konuyu silmedim ama forum düzeni acısından olması gereken bölüme taşıdım ayrıca buradaki türkce linkide ekledim

tevye

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2011, 04:55:28 »

Elinize sağlık Gökhan bey, 

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #6 : 20 Şubat 2011, 14:42:04 »

Arkadaşlar burada bu program hakkında bir bilgi daha vermek isterim. Bu program dosya kıyıcı bir programdır. Sürekli pc format attığımızda her zaman hd disk içinde kırıntılar kalır ve bu program ile derinlemesine temizlik yapılması durumunda hd disk içinde ne kadar işe yaramaz dosya ve kırıntı varsa temizler. Her pc de olması gereken bir programdır. Kesinlikle tavsiyemdir. Hem ücretsiz hemde Türkçe bir program olması da işin artı kısmıdır.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Seyhan

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #7 : 22 Şubat 2011, 11:55:59 »

Ben hala pc deki bu soruna çözüm bulamadım.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #8 : 22 Şubat 2011, 12:28:48 »

Hala kaldıramadınız mı? Bu program sayesinde?

Seyhan

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #9 : 22 Şubat 2011, 12:43:56 »

Hala kaldıramadınız mı? Bu program sayesinde?

Programı sildim , fakat yeniden yüklediğimde aynı sorun devam ediyor.Programı tam anlamıylamı silemedim, yüklerkenmi eksiklikler oluyor anlayamadım.

gök_han

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #10 : 22 Şubat 2011, 12:52:49 »

ne gibi bir hata veriyor acaba verdiği hatanın resmini cekip siteye yüklemeniz mumkun mu veya hata kodunu

Seyhan

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #11 : 22 Şubat 2011, 13:17:27 »

ne gibi bir hata veriyor acaba verdiği hatanın resmini cekip siteye yüklemeniz mumkun mu veya hata kodunu

Hata derken msn hotmailden açılıyor.Normal msn olarak açılmıyor.

tevye

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #12 : 22 Şubat 2011, 16:04:17 »

Sayın Kerdelen,

Revo uninstaler'de bir programı sildikten sonra, program devam edip size kalıntıları da göstererek onları silip silmeyeceğinizi soruyor. Devam etmeyip  kalıntıları silmemiş olabilir misiniz? O zaman yeniden yüklediğinizde bıraktığı çerezleri yeniden yüklüyor olabilir.

Öncelikle program kaldırma şeklini "Geliştirilmiş"  olarak işaretlemeyi unutmayalım.

Bu işlemi yaparken, kaldırdığınız programın kendi kaldırma ekranı açılır.(Uninstaler) Onları onaylayıp, program kendini kaldırınca revouninstaler' in  penceresinden alt sağda yer alan "İleri" butonuna basacağız. Kalıntıları arayıp bulması için.

Revo programı kalıntı taraması yapıyor.

Ben örnek olarak bilgisayarımdan MSN recordermax programını kaldırdım. Buna ait 3 kalıntı bulmuş. En alttaki kutuyu işaretleyip, ileriye basıyorum. Dikkat; sil'e değil, İleri'ye basıyoruz.

İleri butonuna basınca size bu soruyu soracak. Evet diyoruz.

Şimdi artık Sil butonuna basabiliriz.

Bunu da soruyor. Evet diyelim.

Son butonuna basıp çıkalım.

Gökhan kardeş, Kardelen buradan yanıt beklediği için buraya yazdım. İsterseniz, Hakan'ın konusunun devamına aktarabilirsiniz bu bölümü de.

Seyhan

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #13 : 22 Şubat 2011, 16:36:31 »

Sayın Kerdelen,

Revo uninstaler'de bir programı sildikten sonra, program devam edip size kalıntıları da göstererek onları silip silmeyeceğinizi soruyor. Devam etmeyip  kalıntıları silmemiş olabilir misiniz? O zaman yeniden yüklediğinizde bıraktığı çerezleri yeniden yüklüyor olabilir.

Öncelikle program kaldırma şeklini "Geliştirilmiş"  olarak işaretlemeyi unutmayalım.

Bu işlemi yaparken, kaldırdığınız programın kendi kaldırma ekranı açılır.(Uninstaler) Onları onaylayıp, program kendini kaldırınca revouninstaler' in  penceresinden alt sağda yer alan "İleri" butonuna basacağız. Kalıntıları arayıp bulması için.

Revo programı kalıntı taraması yapıyor.

Ben örnek olarak bilgisayarımdan MSN recordermax programını kaldırdım. Buna ait 3 kalıntı bulmuş. En alttaki kutuyu işaretleyip, ileriye basıyorum. Dikkat; sil'e değil, İleri'ye basıyoruz.

İleri butonuna basınca size bu soruyu soracak. Evet diyoruz.

Şimdi artık Sil butonuna basabiliriz.

Bunu da soruyor. Evet diyelim.

Son butonuna basıp çıkalım.

Gökhan kardeş, Kardelen buradan yanıt beklediği için buraya yazdım. İsterseniz, Hakan'ın konusunun devamına aktarabilirsiniz bu bölümü de.

Teşekkür ederim , anlaşılan bu akşam bilgisayar ile çok uğraşacağım.Bakalım bilgisayar çökebiliyormuyum. ihh_1 ihh_1 ihh_1

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC
« Yanıtla #14 : 22 Şubat 2011, 19:13:18 »

PROGRAM EKLE KALDIR ' A GİRİP LİSTEDEKİ ..WİNDOWS LİVE TEMEL PARÇALAR  ... YAZAN PROGRAMI  KALDIRIYORUZ... SONRA  TEKRAR  MSN 9.0  YADA YUKARISI BİR  SÜRÜM BULARAK NETTEN İNDİRİP YÜKLÜYORUZ... SORUN BU KADAR BASİT...

ARKADAŞLAR  SON ZAMANLARDA  LİVE MSN PROGRAMLARI  SON SÜRÜMLERLE  ÇAKIŞIYOR OLMASI LAZIM Kİ DEVAMLI  HATALAR ORTAYA ÇIKIYOR... KARDELEN İN  BULUNDUĞU DURUMU AYNEN  2-3 GÜN ÖNCE BEN YAŞADIM... 2 SAAT  UĞRAŞTIKTAN SONRA   BAŞ EDEMEYİNCE   WİNDOVS LİVE TEMEL PARÇALARI KOMPLE BİLGİSAYARIMDAN KALDIRIP SONRA  MSN Yİ TEKRAR İNDİRİP KURDUM...  VE MSN HİÇ SORUNSUZ OLARAK  AÇILMAYA BAŞLADI ŞU ANDA..
...... BURGUNDY BERET.......

GoogleTagged - Etiketler