Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: İnternet Gına Getirdi Artık...  (Okunma sayısı 1442 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC
İnternet Gına Getirdi Artık...
« : 09 Kasım 2010, 21:52:14 »

Arkadaşlar  2 gün önce  ttnet tenaradılar... bir kampanya başladığını ve  bu kampanyanın 24 ay sözleşmeli olduğunu söyledirler..

ben 4 gb sınırlı  ayda 29 tl ödüyorum..kota aştığımda  oluyor tabi 40 tl 45 tl ödediğim zamanlarda oluyo..

ttnet müşteri hizmetlerinden arayıp bu kampanyada 4gb kotalı ilk 8 ay ayda 15.90 tl ödeyeceğimi söylediler..
ve sonrasında  yine 29 tl 4gb  sınırlıya geçerek devam edeceğimi  sözleşmeninde  24 ay sonra  yani 2 sene sonra biteceğini söylediler...

tamam dedim kabul ettim... fakat  o saatten bu yana internette   beni çıldırtan sorunlar yaşamaya başladım...
modemimde  hiç bir sorun yok  kurulum her zamanki gibi gayet sağlıklı bütün kablolar yerinde...
ama  ethernet  ışığı  hiç yanmıyor ...dsl  lambasıda  yanıp yanıp sönüyor bir türlü sabitlenmek bilmiyor...

bu sorun baya bi uzun sürüyor sonra kendiliğinden lambalar yanmaya başlıyor ve internete  bağlanabiliyorum...
bu sorun gerçekten 2-3 gündür beni bunaltmaya başladı.. müşteri hizmetlerini arıyorum  telesekreter cart curt ediyo 2 saat girmiyor  kanala sıkıldım kapattım..

bu tür  kampanyalara davet edilen  yada böyle bi sorunla karşılaşan varmıdır  soruna çözüm getiren varmı aramızda..
...... BURGUNDY BERET.......

BARIŞ

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.engelsizdostlar.com
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2010, 22:15:46 »

0800 314 15 16 ıyı aradınmı  ;)
arayıp istersen iptal ettir memnun değilsen ben rağbet etmiyorum artık kampanyalar a haftada 2 kez arıyorlar durmadan kampanya  cool böle durumda da muhatap bulamıyorsun  cool
canım sıkkın ßu araLar ..kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde...daLıp gidiyorum..

cantanem

• Daim Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2010, 22:46:35 »

aynı kampanyayı ben kullanıyorum hıc sorun yaşamadım

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2010, 23:06:09 »

Daha önce bende sınırsız bir paket kullanıyordum ama artık hız konusunda net yerlerde sürünmeye başladı ve artık başka bir pakete geçmek zorunda kaldım. Sözüm ona o paket diğerinden daha hızlı olacaktı ama nerede??? sadece yeni paketi bir ay kullandım ve verdim paranın karşılığında alamadığım hizmetten dolayı paketi eski durumuna getirttim şimdi daha iyi.

Sayın BİLSEM elinizde başka bir modem varsa birde onu deneyin derim. En azından aklınızda kalmaz. Modem de bir sorun var mı? Diye...
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BiLSeM

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2010, 23:13:35 »

Daha önce bende sınırsız bir paket kullanıyordum ama artık hız konusunda net yerlerde sürünmeye başladı ve artık başka bir pakete geçmek zorunda kaldım. Sözüm ona o paket diğerinden daha hızlı olacaktı ama nerede??? sadece yeni paketi bir ay kullandım ve verdim paranın karşılığında alamadığım hizmetten dolayı paketi eski durumuna getirttim şimdi daha iyi.

Sayın BİLSEM elinizde başka bir modem varsa birde onu deneyin derim. En azından aklınızda kalmaz. Modem de bir sorun var mı? Diye...

sorun modemden değil ya  kendiliğinden   geliyor  sonra  hiç bişeye dokunmuyorum... modem ayarlarını tam yaptım hatta sildim tekrar kurdum güncelledim gene olmadı bıraktım kendi haline sonra kendisi gene geldi...
kampanya için aramadan önce  hiç bir sorun yoktu  1 yıldır bu modemi hiç sorunsuz kullanıyordum..

yukarıda arkadaşımız ben aynı paketi kullanıyorum sorun yok demiş.. acaba  yapılandırmaları tam olarak yapamadılarmı... yada   uygulama  haala yapılandırılıyormu ondanmı kaynaklanıyor anlamadım.... ama gerçekten sinir oldum... memnuniyet bi kenara dursun iffetle  kınıyorum ya..

internetiniz 8 kat daha hızlı olacak dediler  .. tövbe  daha beter oldu...

gök_han

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 18 Aralık 2010, 23:28:04 »

aslında tarife değişikliklerinden sorun olmaz bence sizin modemde veya hatta sorun var modemi bi resetleyin en baştan kurun büyük ihtimal sorun düzelecektir
not modem resetlendiğinde tekrardan kurana kadar nete bağlanmaz

BiLSeM

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #6 : 19 Aralık 2010, 12:49:11 »

arkadaşlar  modemle  hatlarla alakası yok diye size  aktarmıştım... sorun yapılandırmalarmı diye şüpheleniyodum aynen de  öyle çıktı...
müşteri hizmetlerini aradım.. anlattım durumu  tamam dediler hemen ordan düzelttiler   şimdi  sorun yok..  başına bu tür olay gelenler direkt    m. hizmetlerini arasınlar...

GoogleTagged - Etiketler