Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Motorlu Taşıtlar Vergisi 31.Ocak 2012 Tarihinde Sona Ermektedir  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksit ödemeleri 31 Ocak 2012'de sona eriyor.

Resmi, Gazetede yayınlanan Maliye Bakanlığının Motorlu Taşıtlar Vergisi Genel Tebliğine göre motorlu taşıtlar vergisi tutarı yeni yılda 7.2 arttı.

Yetkililer, taşıt sahiplerinin cezalı tahsilat ile karşılaşmamaları için, vergisini zamanında yatırması çağrısında bulundu.

A.A
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC

ben arabayı engelli aracından çıkarttım... bende vergi ödeyecem artık satana kadar...

merak ediyorum 2001 focusun  mtv si ne kadar acaba..
...... BURGUNDY BERET.......

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

ben arabayı engelli aracından çıkarttım... bende vergi ödeyecem artık satana kadar...

merak ediyorum 2001 focusun  mtv si ne kadar acaba..

Bilsem bey sanırım bu adres işinizi görür ;)

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC

teşekkür ederim nadir bey... benim aracın yıllık vergisi 335 tl imiş...
...... BURGUNDY BERET.......

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

teşekkür ederim nadir bey... benim aracın yıllık vergisi 335 tl imiş...

Az da değilmiş ya :)

BMW

• Moderator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Motorlu taşıtlar vergisinin 1.taksit ödemesi ile vergi affı kapsamına giren borçların 5. taksit ödemesi için son gün yarın..!

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenen motorlu taşıtlar vergisinin 2012 yılına ilişkin birinci taksitinin ödeme süresinin yarın sona ereceği bildirildi.

Ayrıca vergi affı kapsamına giren ve yapılandırılan borçların beşinci taksit ödemeleri için de yarın son gün.

Mükellefler ödemelerini Gelir İdaresi Başkanlığı'nın www.gib.gov.tr internet sayfasından kredi kartı ile yapabilecekleri gibi anlaşmalı bankaların internet bankacılığını kullanarak veya doğrudan bankalara başvurarak, motorlu taşıtlar vergisi yönünden mükellefiyet kaydının bulunduğu vergi dairesi müdürlüğüne veya motorlu taşıtlar vergisini tahsile yetkili diğer vergi dairesi müdürlüklerine yapabilecek.

ANADOLU AJANSI

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Sayın BMW teşekkürler evet arkadaşlar gidip kuyruklarda beklemeye gerek yok. Kredi kartınız varsa İnternet üzerinden vergilerinizi taksitli ödeme şansınız var. ;)

tekbir

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi

Ben bir kaç senedir kredi kartı ile ödüyorum hemde 5 taksit şimdiye kadar problem çıkmadı.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Tescil kayıtları düzgün ise kolay kolay sorun çıkmıyor ;) ama tam taksit bitti derken yeniden vergi gelmesi fena :)

BMW

• Moderator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri sistemi tıkadı
« Yanıtla #9 : 31 Ocak 2012, 23:22:26 »

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin birinci taksitini son güne bırakan vatandaşlar, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesini kilitledi.

Her yıl ocak ve temmuz aylarında iki eşit taksitte ödenen motorlu taşıtlar vergisinin 2012 yılına ilişkin birinci taksitinin ödeme süresi bugün sona eriyor. Ayrıca vergi affı kapsamına giren ve yapılandırılan borçların beşinci taksit ödemeleri için de bugün son gün.

Ödemelerini son güne bırakan mükellefler, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın www.gib.gov.tr internet sayfasından kredi kartı ile ödeme yapmak isteyince internet sayfası kilitlendi. Sabah saatlerinden itibaren aşı yüklenme nedeniyle çalışamaz duruma gelen site, devre dışı kaldı. Mükellefler, doğrudan bankalara başvurarak, yada mükellefiyet kaydının bulunduğu vergi dairesi müdürlüğüne ödeme yapabiliyor.

Mükelleflerin akşam saat 21.00’e kadar internet yoluyla borcunu ödeyebileceği belirtildi.

CİHAN

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi 31.Ocak 2012 Tarihinde Sona Ermektedir
« Yanıtla #10 : 01 Şubat 2012, 15:21:30 »

Bizim vatandaşı anlamak mümkün değil. İlle de son ana kadar bekleyecek... sanki ödemeyecek yok sen ödeme diyecekler. Mecbur ödeyeceksin... o zaman öde kafan rahat etsin yok... sonra da yüklenirler... birde hem suçlu hemde güçlü olurlar. Bu ne kardeşim diyerek... suç kimin? senin... zamanın da öde zorda kalmaz... bazen diyorum bu vatandaşa bu kadar sıra az bile....