Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Trafik Kazası Sonucu 22 Nisan 2011 Günü Bende Artık Bir Engelli Oldum!!!  (Okunma sayısı 1067 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tarıkkuru

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

EVET 22 İNSAN 2011 TARİHİ BENİM İÇİN Bİ DÖNÜM NOKTASI OLMUŞTU! ÇORLUDAN YOLA ÇIKMIŞTIK PATRONUMLA EVE GELİYORDUK. PATRONUMU EVE BIRAKTIM VE E-5 DE İLERLEMEYE BAŞLADIM...  O ARABA BENİ ASLINDA DÖNÜLMEZ Bİ YOLA SOKMUŞ MEĞER. BEYLİKDÜZÜ MEVKİİNDE SAĞ ŞERİTTE İLERLİYORDUM. ÖNDEKİ ARACI SOLLAMAYA ÇALIŞIRKEN ARKAMDAN ÇOK HIZLI GELEN Bİ MİNİBÜS GÖRDÜM Bİ ANDA VE SON GÖRDÜĞÜM O OLDU. O MİNİBÜSÜN BENİ SIKIŞTIRMASI SONUCU ARACIM KONTROLDEN ÇIKTI VE BARİYERLERE GİRİP ARACIM KANALA YAN Bİ ŞEKİLDE YATTI. BAYILMIŞIM. KENDİME GELDİĞİMDE HAYATIM ÇOKTAN DEĞİŞMİŞTİ BİLE. 8 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDIM 2 AY HASTANEDE YATTIM ŞİMDİ İSE EVDEYİM VE HALA YATAKTAN KURTULMUŞ DEĞİLİM. SOL BACAĞIMIN DİZDEN ALTI KOPTU. SAĞ BACAĞIMI DOKTORLAR KANGREN OLMAKTAN KURTARMIŞ. ASLINDA ÇOK ŞEY YAŞADIM AMA KISACA BAŞIMDAN BUNLAR GEÇTİ VE ÖLÜMDEN SON ANDA DÖNDÜM. ALLAHA HAMD OLSUN HERŞEY İÇİN. YENİDEN YAŞAMAMA İZİN VERDİĞİ İÇİN HAMD OLSUN. AYRICA ÇOK HOŞ OLMASA DA BENİM İÇİN İNTERNETTE KAZANIN VİDEOLARI BULUNMAKTADIR İZLEMEK İSTEYEN OLURSA İZLEYEBİLİR. ARABANIN PLAKASININ SONU 5614 OLMASINA RAĞMEN HER YERE 34 TV 5624 OLARAK DÜŞMÜŞ. PLAKAYI YAZIN ZATEN VİDEO OLARAK ÇIKIYOR. SON OLARAK ALLAH KİMSEYE VÜCUT NOKSANLIĞI VERMESİN İNŞALLAH... TARIK KURU...
Yaşam bir alfabeye benzer... Bu alfabede ister ünlü ol
ister ünsüz; yeter ki KARAKTERSİZ olma..!

Sinem

• Rebel Angel
  • Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SehitLer Ölmez Vatan ßölünmez

Dilerim Hayatınızın bundan sonrası hayırlı geçer kendime geçmiş olsun denmesini sevmediğim için sizede demiycem nefes alıyorsak hala umut var demektir umutlarınız hiç tükenmesin hoşgeldiniz aramıza
”Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; ben çok pahalı bir tabloyum..”

muhsine

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

çok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin.
Rüzgara yağmura güneşe aya ve bana yaşadığımı hatırlatan her şeye şükürler olsun

Tarıkkuru

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

hoşbulduk çok sağolun iyi dilekleriniz için...

Seyhan

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Hırs, çirkinlikleri bile güzel gösterir. MEVLANA

Geçmiş olsun, hayatta neler ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz.Hoşgeldiniz...
Ayın, geceye sabretmesi, onu apaydın eder. Gülün, dikene sabretmesi, güle güzel bir koku verir. Arslanın, sabredip pislik içinde beklemesi, onu deve yavrusu ile doyurur.

şükran

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

hoşgeldin geçmiş olsun

tekbir

• Moderator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi

Öncelikle büyük geçmiş olsun.Buna şükür Allah yar ve yardımcın olsun .Aramıza hoşgeldin.

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar

Hayatın ne getireceğini bilemiyoruz.Bir anda her şey değişiveriyor.Hayatımız adeta pamuk ipliğine bağlı.Rabbim bundan sonraki hayatınızda başka dert keder vermez inşallah.Çok büyük geçmiş olsun.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Buna da şükür demek gerek. Videonuzu buldum ama cihan haber ajansı tanırım paylaşılmasını engellemiş ya değilse bu başlık altında ekleyecektim.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

hemşire

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

ne mutluki şu an nefes alıyosun ve aramızdasın hoşgeldin hayat herşeye rağmen güzel
OLMAYACAK DUALARDA İHTİMALLER SANA ÖZEL.............

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar

Ne kadar güzel ki asilik etmiyorsunuz şükür ediyorsunuz...Hamd olsun diyebilmeniz gerçekten takdir edici.
Bu sabah gözlerimizi yeni bir güne açtık ama bilmiyoruz ki gece gözlerimizi kapayasıya kadar başımıza ne gelecek? Acaba o gözleri uyku için mi kapayacağız onu bile bilmiyoruz.
Herkes kaderini yaşıyor siz de kaderinizde yaşadığınız bir olayla aramızdasınız,hoşgeldiniz...Unutmayın ki beterin beteri vardır en azından siz nefes alabiliyorsunuz ve kendinizi ifade edebiliyorsunuz...Ne mutlu size...
Hayat size böyle başka olaylar yaşatmasın.Yaşamınızda kolaylıklar dilerim.
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

hubavets

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yakışıklılık herkese mahsus değildir.

Çok zor bir dönem yaşıyorsunuzdur.Ama insan herşeye alışıyor,alışmak zorunda kalıyor. Elbette ki böyle bir yaşam biçimini kimse istemez ama muhakkak bunda da bir hayır vardır.Gözlerinizdeki umut ışığının hiç sönmemesini dilerim.Aramıza hoşgeldiniz.
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....

atila39200

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Geçmiş olsun.Allah bundan sonraki hayatınızda mutluluk versin.

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC

geçmiş olsun arkadaşım  üzülerek aramıza hoşgeldin diyorum... rabbim bundan büyük acı vermesin.... kaza videosunu izledim gerçekten kötü bi kaza olmuş...allah bi daha yaşatmasın..
...... BURGUNDY BERET.......

Tarıkkuru

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Herkese teşekkürler... İnsan hep kötü bi rüyadan uyanır ve çok şükür ki rüya görmüşüm der...
Bende kazada bayılmışım, kendime gelirken Ya Rabbi bu bi rüya olsun diye uyandım ama gözlerimi açtığımda daha önce hayatımda hiç karşılaşmadığım en büyük gerçeğimle karşılaştım... Evet artık benim de bi parcamı Rabbim benden almisti ama hamd olsun bunu bana yasatan rabbime. Cok daha kötü seyler yasanabilirdi...

GoogleTagged - Etiketler