Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: BURSA DA BADEMLIFE YAŞAM OKULU "YAŞAM ASİSTANLIĞI VEYA DANIŞMANLIĞI " İŞ FIRSATI  (Okunma sayısı 491 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ecemmtuc

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Engelsizdostlar.Com

www.kariyer.net sitesinde ilgimi çekip başvurduğum ama İzmir den BURSA ya şu an gitmem mümkün olmadığı için gidemeyeceğim ama başkalarının işine yarayabileceğini düşündüğüm ve evden de çalışılabilecek bir iş olduğuna inandığım için paylaşmak istedim....
gelen dosyayı paylaşamadım , asıl detaylar orada ...dosyayı nasıl paylaşacağımı bulamadım :)

YAŞAM OKULU VE YAŞAM ASİSTANLIĞI

Karmaşıklaşan, bunaltan, gerginleştiren ve huzursuz kılan modern zaman içerisinde “Yaşam asistanlığı, Yaşam Danışmanlığı veya Koçluğu, Yaşam Tasarımcısı”, ünlüden ünsüze, işverenden işçiye, yöneticiden çalışana,  kadından erkeğe, yaşlıdan çocuğa, siyasetçiden sporcuya, doktordan hastaya, yani yaşamını iyleştirmek, kolaylaştırmak isteyen, çatışmasız,mutlu, sağlıklı ve güvenli bir hayat arzulayan, kariyerinde, mesleğinde, eğitiminde ve sosyal ilişkilerinde ilerlemek isteyen herkesin ihtiyaç duyduğu gözde bir hizmet haline geldi. Amerika da sadece yöneticilerin %87’sinin bir danışman-asistan la çalıştığı biliniyor. Ülkemizde bu oran oldukça düşük olmasına rağmen son yıllarda talep giderek artmaktadır.

Maalesef hala en pahalı öğrenme metodu olan “deneme-yanılma” yoluyla yaşamını sürdüren bireylerin oluşturduğu bir toplumda yaşamaktayız. Tecrübe, zaten çok kısa olan hayatları tüketerek oluşmakta, sonraki aktarmada başarısız olduğumuz içinde topluma katkısı olmamaktadır.

Teknik-bilgisel donanımız artmakta ama giderek mutsuzlaşmaktayız. Anlaşamıyoruz, problemlerimizi çözemiyoruz, sorunlarımızın üzerini örtüyor ya da erteliyoruz. Uzlaşma çağında kavga ederek, fanatikleşerek iletişim beceriksizliğini doruklar da yaşıyoruz. Gönüllü bir yardım-dayanışma  toplumu olmaktan uzaklaşıyoruz. Kalabalıklaştıkça yalnızlaşıyoruz, sosyal fobimiz gelişiyor. Sağlığımız ve psikolojimiz giderek bozuluyor, ve önceliklerimizi belirlemekte aciz kalıyoruz.

Genç nesillere belki çok miktarda bilgi yüklüyoruz, ama ne aile de nede hiçbir sosyal ve eğitim kurumunda “Temel Yaşam Bilgileri”ni öğretmiyoruz, yani yaşıyoruz ama yaşamayı bilmiyoruz.

Sonuçta, hayallerini gerçekleştiremeyen mutsuz bireyler olarak istemediğimiz bir hayatı yaşıyoruz.

İşte “BADEM LIFE YAŞAM OKULU” projemiz bu gereksinimin bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Yaşam asistanlığını bu nedenle önemsiyoruz.

“BADEM LIFE YAŞAM OKULU” olarak kendine çocuktan yaşlıya her bireyin yaşamında kendisine yetebilen, farkındalığı gelişmiş,mutlu,sağlıklı beden ve zihin sağlığına sahip,enerjik,verimli, anlayışlı, problem çözebilen, pratik,yalın ve sosyal iletişimi ve yüksek,etkin, bireylerin yetişmesine katkı sağlayan aşağıdaki ;

o   YAŞAM FELSEFESİ ve İNANÇ

o   SAĞLIK, CİNSELLİK, PSİKOLOJİ  ve BİREYSEL DÖNÜŞÜM

o   YÖNETİM, HUKUK,EKONOMİ ve

o   DİĞER TEMEL FONKSİYONEL-GÜNCEL YAŞAM BOYUTLARI’ ında katkıda bulunmayı amaçlamaktayız.

Klasik “Bireysel Gelişim Eğitimleri”nin aksine “Genel Yaşam Koçluğu” yerine “BİREYSEL ÖZELLİKLER” ve bireysel özellikleri etkileyen değişkenler(özellikle YAŞAM FELFESİ-İNANÇ ve SAĞLIK başta olmak üzere, çevresel, sosyal, kültürel, ekonomik, coğrafik v.s.)in analizine dayanan ve yaşam içinde tecrübeli alanında uzman olan eğitmenlerce verilen
“KİŞİYE ÖZEL YAŞAM ASİSTANLIĞI-DANIŞMANLIĞI-TASARIMCILIĞI”
eğitimleri vermekteyiz.

Sizleri de BADEM LIFE YAŞAM OKULLARI’ında YENİ YAŞAM ANLAYIŞINI İNŞA ETMEK için BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUZ.

NOT           :        Bizi 444 69 66 ve 0 555 993 94 44 nolu
                              telefonlardan arayabilirsiniz.

Saygılarımla

Dr. Murat BAŞ
KİŞİYE ÖZEL SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMANI

GoogleTagged - Etiketler