Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: TTnet Bağlantısı  (Okunma sayısı 546 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MAÇOERKEK

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • MAÇOERKEK
    • Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
TTnet Bağlantısı
« : 12 Kasım 2011, 21:27:25 »

Sonunda bende ttnet telefonsuz internet üyesi oldum artık evimde  de internete girebileceğim En güzeli istediğim yere girebiliyorum En çok çocuklarımın ödevi için aldım istediğim dersleri çocuğuma indirim dersini yapabiliyor her akşam internet kafeye gitmeme gerek kamayacak bıkmıştım  Oleyyyyyy     Yehu   Yehu    Yehu    Yehu
BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSAN ALLAH SANA İKİ KATINI VERSİN <br />                      HADİSİ ŞERİF

şükran

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
TTNET BAĞLANTISI
« Yanıtla #1 : 12 Kasım 2011, 21:29:42 »

hayırlı olsun

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2011, 23:11:33 »

Öncelikle hayırlı olsun ama bununla birlikte öz eleştirim ttnet için olacak tekel elinde ve karşısında rakip olmadığından dolayı da istediği şekilde tabiri caiz ise at koşturmakta kesinlikle karşılarında rakip olması gerek. Özellikle son zamanlarda yalın intennet uygulaması diye bir saçmalık var. Yalın internet sözüm ona telefon hattına gerek kalmadan net bağlanması ama yanılmıyorsam 10 TL bir ücret alınmakta ve eğer kişi direk telefon hattı bağlatsa 16.33 TL ödeyecek. Bu uygulamadan dolayı insanların biraz kandırıldığı düşüncesi içindeyim.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇOERKEK

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • MAÇOERKEK
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #3 : 13 Kasım 2011, 23:28:10 »

Valla dediğin doru ama ttnet en güvenilir ve ekonomik onun için seçtim Koçnetten bakıp Aveaya kadar ama en güvenilir ve uygun ttnet çıktı
BENİM İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSAN ALLAH SANA İKİ KATINI VERSİN <br />                      HADİSİ ŞERİF

hubavets

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Yakışıklılık herkese mahsus değildir.
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #4 : 14 Kasım 2011, 09:31:00 »

Hayırlı olsun.Bende bit Ttnet kullanıcısı olarak, ttnetten hiç memnun değilim.Anlaşmam biter bitmez de superonline ye geçmeyi düşünüyorum.
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....

denizzz

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • sevgiden caydığım yerde,darıl bana...
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2011, 10:11:34 »

bende ttnet kıullanıyorum ama hubavetsin dediği gibi anlaşmam biter bitmez en uygun neyse ona geçmeyi düşünüyorum. yada olmadı kökten çözüm... kapattırmak :)
Ne alnımızda bir ayıp
Ne koltuk altında saklı haçımız
Biz bu halkı sevdik
Ve bu ülkeyi.
İşte bağışlanmaz korkunç suçumuz...

Ahmet ARİF

MAÇOERKEK

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • MAÇOERKEK
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2011, 12:07:14 »

Valla açık ve net bir şekilde söyleyeyim diğer internet proğramlarıda Ttnet altından işlem yaptıklarını öğrendim işyeri bilgi işlem arkadaşlarından  Türktelekom'un alt yapısı bozuksa diğerleride bozuk alt yapısıda diğerlerinin elinde olan proğrama yükleme (yani yama ) yapıldığını kendilerinin bir alt yapıları olmadığını söylediler onun için direk Ttnet yoksaki diğerleri çok cazipleride var

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #7 : 14 Kasım 2011, 14:22:26 »

Bir zamanlar cep telefonları ile konuşmak ne kadar pahalı olduğunu bilirsiniz. Firmaların çoğalması ve rekabet olayına girildiğinde durum şimdi ortada nerede ise vatandaş bedava konuşmaya başladı. Yakın zaman içinde bu net konusunda çalışmalar yapılmakta. TTNET elindeki tekel gittiğinde onlar da fiyat kırmak zorunda kalacaklar. Ama şimdilik aldıkları kadar alacaklar yapacak bir şey yok.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇOERKEK

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • MAÇOERKEK
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2011, 14:56:03 »

Benim için tek cazibesi telefonsuz ve kablosuzdu kabloları kurcalıyorlardı kurcalama derdi kamadı Sadece bağlantıyı yaptırdım evimde kablosuz kullanıyorum benim içinde bu önemliydi ve çözdürdüm ama internet giriş şifremi giriş onaylı yapıyorum malum kişiliksiz insanlarımız çok şimdilik deneme mahiyetli olarak kotalı Net6 kullanıyorum olmadı Net limitsiz'e geçeceğim 

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #9 : 14 Kasım 2011, 14:57:39 »

Benim için tek cazibesi telefonsuz ve kablosuzdu kabloları kurcalıyorlardı kurcalama derdi kamadı Sadece bağlantıyı yaptırdım evimde kablosuz kullanıyorum benim içinde bu önemliydi ve çözdürdüm ama internet giriş şifremi giriş onaylı yapıyorum malum kişiliksiz insanlarımız çok şimdilik deneme mahiyetli olarak kotalı Net6 kullanıyorum olmadı Net limitsiz'e geçeceğim 

Benim tavsiyem Kasım ayının sonuna kadar olan bir paket var. Net limitsiz. 39 TL değerlendirin değim ;)

MAÇOERKEK

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • MAÇOERKEK
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2011, 15:35:18 »

Çok araştırdım Nadir bey telefonsuz alırsan hiç alternatifi yok Net6 39,90 Net Limitsiz 59,90 telefozsuz internet

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #11 : 16 Kasım 2011, 01:06:06 »

Öncelikle internetiniz hayırlı olsun.Ben de ttnet kullanıcısıyım.Alternatifini çok aradım ama bana en uygun gene Ttnet geldi.15 TL telefona ödeyerek,kullanmaya devam ediyorum.Konuşmadığım halde bu parayı ödemek istemiyorum ama başka çaresi de yok.En iyi alt yapıyı Ttnet sağlıyor.

MAÇOERKEK

• Super Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • MAÇOERKEK
TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #12 : 16 Kasım 2011, 10:42:00 »

Aynen hocam birde şunu öğrendim en iyi Windows alt yapısını güncellemelerini yapan yine Ttnet olduğunu öğrendim bende Windows kullandığımdan mecburen Ttnet

ocean

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
Ynt: TTnet Bağlantısı
« Yanıtla #13 : 07 Ocak 2012, 15:22:08 »

Hayırlı olsun.