Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Facebook'ta Yapmamanız Gereken 7 Şey  (Okunma sayısı 3909 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Facebook'ta Yapmamanız Gereken 7 Şey
« Yanıtla #15 : 23 Mart 2011, 13:09:03 »

Birde son zamanlarda özellikle Arap ülkelerinde domino saçmalığı var. Bence tam bir saçmalık ve bu saçmalığın başlama ve grupların bir araya gelmesinde face çok büyük etki sağladı. Şu hale bak? Ve dünya çocuklarına Face adını koyanları gördü. :)
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #16 : 23 Mart 2011, 14:18:20 »

Facebook çılgınlığı aldı başını gitti.Düğünler,sünnetler,doğum günleri facebookta duyuruluyor.Arkadan da resimler hemen paylaşıma açılıyor.Özel hayat denen bir şey kalmadı.

tevye

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #17 : 23 Mart 2011, 14:28:22 »

Bizim arkadaş eşinin yaş gününü facebooktan kutlamış. Ya, hadi biz facebook'tan kutladık. Sen niye facebook'tan kutluyorsun? Aynı evde değil misiniz zaten? Diline mi yapışır, evde kutlasan. Bu görmemişlik değil mi? O zaman evin içinde de cepten telefon açın birbirinize. Face'den yazmaktan ne farkı var ki?

Aynı evin içinde oturuyorlar. Birbirlerine facebook'tan "aşkım, seni seviyorum," falan yazıyorlar. Bize ne kardeşim? Yoksa aslında sıfırı çoktan tükettiniz de, dışarıya karşı durumu mu kurtarıyorsunuz? Çok seviyorsan, al işte yanında duruyor. Söylesene. Niye facebook'tan yayın yapıyorsun?
Karanlığa küfredeceğine, sen de bir mum yak!

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #18 : 23 Mart 2011, 14:52:11 »

Bu Türk toplumu gerçekten akıllanmaz. Saçmalıkların önünde gidenleri ne ararsan bizim ülkemiz de... sanal ortam olduğunu bir türlü insanlar kavrayamadı. Sosyal grupmuş bilmem ne sosyal demek sadece sala ortamda değil gerçek hayat demektir.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

{HARUNCA}

• Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • http://www.engelsizdostlar.com
« Yanıtla #19 : 17 Nisan 2011, 08:50:43 »

Facebook  ürpertici bir boyuta gelmiş, Ben şahsen bu sanal iletişimini NÜKLEER'den daha tehlikeli buluyorum, Fakat vazgeçemiyoruzda, iki arada bir derede kalmışız. İstediğimiz kadar hesap ayarı yapalım, İpimizin ucunun kimde olduğu belli değil...

tevye

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #20 : 17 Nisan 2011, 13:23:15 »

Facebook bütün dünyada aynı. Belki Türkiye'de  biraz daha çok kullanılıyor olabilir. (ki bu konuda da istatistiksel anlamda kesin bir veri var mı, bilmiyorum.) Demek ki, adamlar bir sosyal açığı bulmuşlar, bir insan zaafını yakalamışlar, oraya hitap ediyorlar. Aslında, bakarsanız modern zamanların bir ihtiyacına cevap veriyor. İnsanlar gerçek dünyada birbirleri ile eskisi gibi iletişimde olsalardı, sanalına gerek kalmazdı. Ama sen merdivenden çıkarken komşuna selam verme, gel sanal alemlerde cankuş kesil.
Karanlığa küfredeceğine, sen de bir mum yak!

Aydogar

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #21 : 17 Nisan 2011, 20:25:35 »

Teşekkürler paylaşım için bunları okuyunca face den vazgeçtim.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #22 : 17 Nisan 2011, 22:18:10 »

Eninde sonunda bu sosyal grup insanların başına olmadık işleri çıkaracak ama iş işten geçmiş olacak.

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #23 : 17 Nisan 2011, 22:20:24 »

Facebook'ta insanlar kendi istekleri ile bir çok bilgiyi,bir çok kişi ile paylaşıyorlar.Bir kere oraya yüklenen bir bilgi ya da fotoğraf,daha sonra silinse bile ortadan kalkmıyor.Millet merak ettiği herkesi facebooktan takip eder oldu.

gök_han

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #24 : 19 Nisan 2011, 00:26:36 »

türkiyede faceye okadar cok önem veriyorlar ki resmen facesiz yaşayamaz olduk kafede face acılmadığı zaman müşterilerin abartmıyorum yüzde 80 kalkıp gidiyorlar

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #25 : 02 Temmuz 2011, 22:55:53 »

Facebook çılgınlığı aldı başını gitti.Düğünler,sünnetler,doğum günleri facebookta duyuruluyor.Arkadan da resimler hemen paylaşıma açılıyor.Özel hayat denen bir şey kalmadı.

Daha önce de dediğim gibi facebook çılgınlığı aldı başını gitti.Haftaya bir akrabamının nişanı var,ben faceden öğreniyorum.Etkinliğe katılacağım ya da katılamayacağım yazmam gerekiyormuş.Ne günlere kaldık ya :)

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #26 : 02 Temmuz 2011, 23:12:49 »

Alıntı
Daha önce de dediğim gibi facebook çılgınlığı aldı başını gitti.Haftaya bir akrabamının nişanı var,ben faceden öğreniyorum.Etkinliğe katılacağım ya da katılamayacağım yazmam gerekiyormuş.Ne günlere kaldık ya :)

İşte sanal alemin insanları sosyal hayatın içinden ne kadar kopardığının bir örneği de bu olsa gerek. Hani dünyanın en büyük sorunlarının başında şişmanlık gelmekte ya eee bu kadar zaman pc başında sosyal gruplarda geçerse tabi şişmanlarız. Ama örf ve adetlerimizin de sanal alemde eriyip gittiğini görmek üzücü bir durum.

Aynurrr

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #27 : 02 Temmuz 2011, 23:16:27 »

Alıntı

İşte sanal alemin insanları sosyal hayatın içinden ne kadar kopardığının bir örneği de bu olsa gerek. Hani dünyanın en büyük sorunlarının başında şişmanlık gelmekte ya eee bu kadar zaman pc başında sosyal gruplarda geçerse tabi şişmanlarız. Ama örf ve adetlerimizin de sanal alemde eriyip gittiğini görmek üzücü bir durum.

eee Adminim Bizde Burda Şişmanlıyıcaz Bu Gidişle
Hani fani bu hayat ümit bağlayamam, olmadı diye oturup ağlayamam; gönlü geniş olan sükutu öğrensin!

GoogleTagged - Etiketler