Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Van'da 6.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi  (Okunma sayısı 2729 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Van'da 6.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
« Yanıtla #30 : 25 Ekim 2011, 21:05:15 »

Var ustam haberlerde de söylendi bu akşam
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #31 : 25 Ekim 2011, 21:06:59 »

Sanal basında yer aldı ise arkadaşlar kaynak olarak adresleri verelim. Sosyal paylaşım sitelerinde buna benzer haberler çıkıyor amaçları sadece ortalığı bulandırmak olan kişilerin işleri yani. Bu yüzden eğer böyle haberler yayınlanırsa kaynak adresleri ekleyelim arkadaşlar.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #32 : 25 Ekim 2011, 21:07:19 »

Ey! Van'daki Depremi,
'Allah Kürtler'i Cezalandırdı' Tarzında Yorumlayan Beyinsiz!
Ey! 'Keşke Bu Deprem Diyarbakır'da Olsaydı' Diyebilen Cibiliyetsiz!
Ey O Kanalizasyon Kokan Ağzının Faşist Salyalarına,
İnsanların Öldüğü Bir Depremi Bahane Eden, İnsanlıktan Nasipsiz!
Bu Topraklara Zulüm Olarak,
Sizin Bu Topraklar Hakkında Yorum Yapmanız Yeter!
Irkçılık Çukurunda Ararken, İnsanlıktan Aşağı Düşen İlk Zavallılar Siz Değilsiniz!

Kendini yırtsanda bu ülkede bizlerde varız bunu kabulleneceksin

Sen kime "Cibilliyetsiz" diyorsun ? aç Kurtuluş Savaşını Çanakkale Savaşını diyarbakır van hakkari kaç şehit vermiş Balıkesir kaç şehit vermiş bakta gör hainliğinizi
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

roadstar

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #33 : 25 Ekim 2011, 21:08:34 »

Ey! Van'daki Depremi,
'Allah Kürtler'i Cezalandırdı' Tarzında Yorumlayan Beyinsiz!
Ey! 'Keşke Bu Deprem Diyarbakır'da Olsaydı' Diyebilen Cibiliyetsiz!
Ey O Kanalizasyon Kokan Ağzının Faşist Salyalarına,
İnsanların Öldüğü Bir Depremi Bahane Eden, İnsanlıktan Nasipsiz!
Bu Topraklara Zulüm Olarak,
Sizin Bu Topraklar Hakkında Yorum Yapmanız Yeter!
Irkçılık Çukurunda Ararken, İnsanlıktan Aşağı Düşen İlk Zavallılar Siz Değilsiniz!

Kendini yırtsanda bu ülkede bizlerde varız bunu kabulleneceksin

SENİ YOK SAYAN YOK AMA EKMEĞİNİ YEDİĞİN VATANA HAİNLİK ETME HAİNLERİ SAVUNMA O YETER...

roadstar

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #34 : 25 Ekim 2011, 21:10:46 »

TERÖRÜN VE TERÖRÜSTÜN DİNİ İMANI VİCDANI OLMADIĞI BİRDAHA ORTAYA ÇIKMIŞTIR...

VAN'DA YARDIMA KOŞAN MEHMETCİĞE HAİN SALDIRI!
Van'da Hain Saldırı
Mehmetçik, Van'da yaşanan depremde arama kurtarma çalışmalarına katılırken bir yandan da hain saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Van Başkale'de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi. Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Bu haberin kaynağı var mı?

HABER DOĞRU HABER KANALLARINDA GEÇTİ DERDİNE YANACAĞINA ASKERE PUSU KURUYOR ŞEREFSİZLER...

tekbir

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #35 : 25 Ekim 2011, 21:11:50 »

TERÖRÜN VE TERÖRÜSTÜN DİNİ İMANI VİCDANI OLMADIĞI BİRDAHA ORTAYA ÇIKMIŞTIR...

Van'da Hain Saldırı
Mehmetçik, Van'da yaşanan depremde arama kurtarma çalışmalarına katılırken bir yandan da hain saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Van Başkale'de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi. Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Bu haberin kaynağı var mı?

http://www.habervitrini.com/hainler__enkaz_kaldiran_askerlere_saldirdi-565610.html

Altan

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #36 : 25 Ekim 2011, 21:16:14 »

Öyle yada böyle bu ülkeye ihanet edenler bu ülkenin topraklarında çürüyecekler. Çürüdükleri topraklarının tamamının adı TÜRKİYE CUMHURİYETİ olacak..... hayallerinde yaşattıkları çakaların ülkesi KÜRDİSTAN olmayacak....

memet978

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #37 : 25 Ekim 2011, 21:17:17 »

Ben terörün her türlüsüne karşıyım Allahın verdiği canı Allah alır ama gel görki faşist düşünceye sahip insanlar tüm insanları aynı kefeye koyuyorlar depremde ölenlerin hepsimi pkklı hiçmi farklı dile dine ırka sahip kimse yok birde utanmadan çıkmış çanakkale savaşında orada kaç şehit verdi burası kaç şehit verdi ayakları yapıyor evet cibiliyetsizsin hemde alasısın...

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #38 : 25 Ekim 2011, 21:18:49 »

İçinde hakaret içeren kelimeleri kullanmaya devam ederseniz konuyu kilitleyeceğim. Hiç yakışmıyor.Hemde hiç...
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #39 : 25 Ekim 2011, 21:19:56 »

Bana bak tahrik etme ağzımı açarsam çok kötü açarım burada beni herkes tanıyor bana dediklerinin aynısını iade ediyorum telefınum açık ara beni yada numaranı yaz bana özel mesajla bekliyorum seni delikanlı

0546 232 77 77

BARIŞ

• Moderator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.engelsizdostlar.com
« Yanıtla #40 : 25 Ekim 2011, 21:20:37 »

duyarlı oluyormuyuz arakadaşlar yoksa gerekeni yapalımmı !!
canım sıkkın ßu araLar ..kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde...daLıp gidiyorum..

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #41 : 25 Ekim 2011, 21:21:08 »

Alıntı
Van'da Hain Saldırı

Burada şu haberin ne kadar doğru olduğu konusunda sizden bilgi istedim çünkü artık doğu halkınında önlerinde ne büyük tehlikenin ne olduğunun farkına varmalarıdır. İşte bu adamlar bu kadar aciz durumdalar. Sonra çıkıp bize yardım gelmiyor falan filan kelimelerini bir kenara bıraksınlar. Yardım gelmesin diye yada yardım edenlere yapılanlar haber içinde...

roadstar

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #42 : 25 Ekim 2011, 21:21:35 »

SEVGİLİ KÜRT KARDEŞİM. BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ. KANUNLARA UYDUĞUN SÜRECE BU Ü...LKEDE, DOKTOR, ÖĞRETMEN, POLİS, ASKER, SAVCI, HAKİM, EMNİYET MÜDÜRÜ, JANDARMA GENEL KOMUTANI, KAYMAKAM, VALİ, MİLLETVEKİLİ, BAKAN, BAŞBAKAN VE HATTA CUMHURBAŞKANI OLDUN. GELECEKTE DE OLMAMAN İÇİN HİÇ BİR ENGEL YOK. ÇÜNKÜ BİZ TEK DEVLETTE BİRÇOK ETNİK KÖKENDEN GELEN KARDEŞLERİZ. BENDEN SAHİP OLDUĞUM HERŞEYİ İSTE. EKMEĞİMİ, SUYUMU, AŞIMI PAYLAŞIRIM SENİNLE. DİĞER ETNİK KÖKENDEN GELEN KARDEŞLERİMLE PAYLAŞTIĞIM GİBİ. ÇÜNKÜ BU ÜLKE HEPİMİZİN. AMA BİR GÜN YAHUDİ VE ERMENİLERİN GAZINA GELİP BENDEN TOPRAK İSTERSEN , MERAK ETME, BENCİLLİK ETMEM. SENİNLE ONUDA PAYLAŞIRIM.. ALTI SENİN OLUR, ÜSTÜ BENİM

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #43 : 25 Ekim 2011, 21:26:49 »

AMA BİR GÜN YAHUDİ VE ERMENİLERİN GAZINA GELİP BENDEN TOPRAK İSTERSEN , MERAK ETME, BENCİLLİK ETMEM. SENİNLE ONUDA PAYLAŞIRIM.. ALTI SENİN OLUR, ÜSTÜ BENİM

İşte verilecek en güzel cevap bu tebrik ederim İsmail ustam.. bu yorumun için yemin ediyorum ilk karşılaşmamızda alnından öpeceğim.. :)

0546 232 77 77

mihriban

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
« Yanıtla #44 : 25 Ekim 2011, 21:33:36 »

SEVGİLİ KÜRT KARDEŞİM. BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ. KANUNLARA UYDUĞUN SÜRECE BU Ü...LKEDE, DOKTOR, ÖĞRETMEN, POLİS, ASKER, SAVCI, HAKİM, EMNİYET MÜDÜRÜ, JANDARMA GENEL KOMUTANI, KAYMAKAM, VALİ, MİLLETVEKİLİ, BAKAN, BAŞBAKAN VE HATTA CUMHURBAŞKANI OLDUN. GELECEKTE DE OLMAMAN İÇİN HİÇ BİR ENGEL YOK. ÇÜNKÜ BİZ TEK DEVLETTE BİRÇOK ETNİK KÖKENDEN GELEN KARDEŞLERİZ. BENDEN SAHİP OLDUĞUM HERŞEYİ İSTE. EKMEĞİMİ, SUYUMU, AŞIMI PAYLAŞIRIM SENİNLE. DİĞER ETNİK KÖKENDEN GELEN KARDEŞLERİMLE PAYLAŞTIĞIM GİBİ. ÇÜNKÜ BU ÜLKE HEPİMİZİN. AMA BİR GÜN YAHUDİ VE ERMENİLERİN GAZINA GELİP BENDEN TOPRAK İSTERSEN , MERAK ETME, BENCİLLİK ETMEM. SENİNLE ONUDA PAYLAŞIRIM.. ALTI SENİN OLUR, ÜSTÜ BENİM

Bu Söze katılıyorum bizler kimseleri ayırd etmiyoruz ki görüldüğü üzre yine benim askerim benim doktorum orda oldu hatta bir hafta önce bombalamana rağmen ama sen bunu bile hazmedemeyip enkazlarda bile askerimi taşlıyorsun daha ne olsun ey insanlık neden insanlıktan nasibini almayanları hemen görüyorsunda diğer yüzü görmüyorsun...

SON DAKİKA!.. VAN’DAKİ DEPREMİN ARDINDAN ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILAN ASKERLERE HAİN SALDIRI!.. 4 ASKER YARALANDI.. YARALI ERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ

Edinilen bilgiye göre, Van Başkale'de dün akşam saatlerinde askeri bir araca teröristler tarafından el yapımı bomba atıldı. Askeri birlikler, depremde enkaz altında kalan vatandaşlara yardım etmek için çalışırken durumdan yararlanmak isteyen teröristlerin askeri karakola taciz ateşi açtığı da belirtildi.

Saldırıda 4 askerin yaralandığı kaydedilirken, yaralıların askeri ambulans helikopterlerle Van asker hastanesine kaldırıldığı öğrenildi...
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Yukarı git

GoogleTagged - Etiketler