Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Türkiye ve Terör Gerçeği [ Terörle İlgili Haberler]  (Okunma sayısı 12269 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sinem

• Rebel Angel
  • Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SehitLer Ölmez Vatan ßölünmez
Türkiye ve Terör Gerçeği [ Terörle İlgili Haberler]
« Yanıtla #375 : 23 Ekim 2011, 21:27:53 »

halk iyice ayaklanmasın isyan çıkmasın diye saklanıyor uyutmaya çalışıyorlar bizii deprem oldu ekmeklerine yağ sürüldü gündemde değişir duygusal konuşmalar gösteriş ziyaretleri uyusunda büyüsün Türkiyemm
”Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; ben çok pahalı bir tabloyum..”

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #376 : 23 Ekim 2011, 21:34:21 »

Arkadaşlar bu başlık altında 2009 yılından bu yana açılmış konuları bir araya getirdim ama her birleştirdiğim konuda ne kadar şehit verdiğimizin farkına vardım. Sadece burada olan başlıklar daha bunların içinde olmayanları da düşündüğümüz de çok canlar gittiği bir gerçektir.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC
« Yanıtla #377 : 23 Ekim 2011, 22:30:29 »

Arkadaşlar bu başlık altında 2009 yılından bu yana açılmış konuları bir araya getirdim ama her birleştirdiğim konuda ne kadar şehit verdiğimizin farkına vardım. Sadece burada olan başlıklar daha bunların içinde olmayanları da düşündüğümüz de çok canlar gittiği bir gerçektir.

2002 yılından  beri yaklaşık 2500 şehidimiz var nadir bey...
...... BURGUNDY BERET.......

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #378 : 23 Ekim 2011, 23:12:23 »

2500 Kişi :( fazla söylenecek söz yok.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BiLSeM

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #379 : 23 Ekim 2011, 23:18:32 »

2500 Kişi :( fazla söylenecek söz yok.

bunlar sadece askeri ve güvenlik teşkilatından verilen şehitler...   ölen  masum insanlar hariç

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #380 : 27 Ekim 2011, 00:02:38 »

Her gün gelen şehit haberleri,içimizi acıtıyor,bu kadar genç fidanın hayatının baharında kalleşçe saldırılarla aramızdan koparılması bizleri derinden yaraladı.Öğrencilerimizden gelen teklif üzerine,şehitlerimizin geride kalan ailelerine yardım etmek için bir yardım kampanyası başlatmayı düşündük.Gerekli görüşmeler yapıldıktan sonra ,kampanyayı başlatacağız.Sakaryalı şehitlerimiz var,en azından onların ailelerine bir faydamız dokunur belki.

BARIŞ

• Moderator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • www.engelsizdostlar.com
« Yanıtla #381 : 28 Ekim 2011, 15:52:56 »

Osmaniye'de saldırı
Osmaniye'de teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 2 polis memuru şehit oldu. Kaçan teröristlerden biri ölü olarak ele geçirildi.
OSMANİYE'de Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait öğrenci yurdunun önünde görev yapan trafik polislerine yönelik düzenlenen saldırıda 2 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru da ağır yaralandı. Kaçan teröristlerden 1'i çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildi.

Olay, saat 13.15 sıralarında merkez Fakıuşağı Mahallesi'ndeki üniversite bölgesindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun öğrenci yurdu önünde meydana geldi. Henüz plakası belirlenemeyen Doblo tipi otomobille gelen ve 4 kişi olduğu sanılan PKK'lılar, yol kenarına park ettikleri 80 A 5440 plakalı resmi otomobilden inerek yurt binası önünde görev yapan 3 trafik polisine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda 2 polis memuru olay yerinde şehit olurken 1 polis memuru da ağır yaralandı. Saldırganlar, olay yerinden geldikleri araçla hızla uzaklaştı. Amanos Dağları'nın eteğindeki Zorkun Yaylası'na doğru kaçan PKK'lılar, araçlarını Orman İşletme Müdürlüğü'nün yakınlarında terk ederek yaya olarak ormana girdi. Jandarma ve polisin Özel Hareket timleri de bölgeye sevk edildi. Güvenlik güçleri, Karacalar Mevkii'nde karşılaştıkları teröristlerle çatışmaya girdi. Çatışmada 1 terörist de ölü olarak geçirildi, diğerleri ise sık ormanlıktan yararlanarak kaçtı.
canım sıkkın ßu araLar ..kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde...daLıp gidiyorum..

BiLSeM

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #382 : 28 Ekim 2011, 22:12:25 »

Hiç kimseyle  kötü olmak istemiyorum ne  bu siteden uzak kalmak  nede  internet andıcı gibi bi dava yüzünden şerefsizliğe boğulmuş  bir adalet içerisinde  bulunmak istemiyorum o yüzden    artık yorum yapmayacağım..
tek kelime bi sözüm var...

Eniğinden cücüğüne   yazıklar olsun...

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #383 : 28 Ekim 2011, 23:52:23 »

Hiç önemli değil sonuçta ben burda bişeyler yazsam zaten "IRKÇI" olarak damgalandım... yardım edin yardım edin ettiğiniz yardımlar kalaşnikov mermisi olarak geri dönecektir hiç şüpheniz olmasın...
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
4 Genç Kızın Katili Terörist Öldürüldü
« Yanıtla #384 : 11 Kasım 2011, 00:51:58 »

Siirt'te 4 genç kızın ölümüne neden olan saldırıda yer alan teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, hafta başında Eruh kırsalında meydana gelen çatışmalarda etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin, içinde 6 genç kızın bulunduğu otomobile yapılan saldırıya katıldığının belirlendiği belirtildi.

Teröristlerin ilçe kırsalında işbirlikçilerden erzak ve malzeme alacaklarına yönelik elde edilen bilgi üzerine operasyon gerçekleştirildiğine değinilen açıklamada, şöyle denildi:
''Bir grup teröristle çıkan kısa süreli çatışma sonucu bir terörist, 2 kaleşnikof piyade tüfeği, 125 kaleşnikof fişeği, 6 kaleşnikof şarjörü, 4 uyku tulumu, 78 kalem pil, 28 kitap, 18 DVD, fotoğraf makinesi, dürbün, el bombası, piknik tüpü ve bol miktarda yaşam malzemesiyle etkisiz hale getirilmiştir. Olayla ilgili olarak sürdürülen soruşturma kapsamında, Eruh Cumhuriyet Savcısının talimatı ile 8 kişi terör örgütü mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları şüphesiyle gözaltına alınmış, 2'si tutuklanmıştı. Ölü ele geçen terör örgütü mensubunun 'Zana Kawa' kod adlı Kemal Muhammedi (1990 Mahabad-İran doğumlu, 2006 katılım) olduğu, 21 Eylül 2011 günü Polis Meslek Yüksekokulu civarında Nergiz Evin, Zeynep Evin, Nurcan Olgaç ve Kevser Çekin'in katledilmesi olayına karıştığı yönünde bilgiler alınmıştır.''
Açıklamada, jandarma özel harekat timleri ve korucuların desteğiyle Eruh İlçe Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde yürütülen operasyonlarda, bir grup teröristle çıkan çatışma sonucunda da bir teröristin, M-16 tüfek, el bombası ve bol miktarda yaşam malzemeleri ile ölü ele geçirildiği, çatışmada yaralanan geçici köy korucusunun helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesinde sevk edildiği, fedakar bölge halkı ve kahraman korucuların da desteğiyle operasyonlara devam edildiği vurgulandı.

21 Eylül'de Siirt Polis Meslek Yüksekokulu yakınlarında terör örgütü PKK üyelerince içinde 6 kadının bulunduğu sivil bir araca yönelik saldırıda, Nergiz Evin (25) kardeşi Zeynep Evin (31), Kevser Çekin (25) ve Nurcan Olgaç (25) hayatını kaybetmiş, yaralanan Nuran Evin Siirt Devlet Hastanesinde, Gülcan Olgaç ise Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Haber365

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Mardin'de 1 Şehit
« Yanıtla #385 : 22 Kasım 2011, 00:59:34 »

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristler güvenlik güçlerine ağır silahlarla saldırdı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristler güvenlik güçlerine ağır silahlarla saldırdı. Saldırıda bir asker şehit oldu, 1 vatandaş da yaralandı.

Mynet

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Şırnak'ta Çatışma Sürüyor 2 Asker Şehit
« Yanıtla #386 : 14 Şubat 2012, 00:21:47 »

ŞIRNAK’ın Uludere İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda, güvenlik güçleri PKK’lı teröristlerle sıcak temas sağladı.

Saatlerce süren çatışmada Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram ile jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kurt şehit oldu, 4 asker de yaralandı. 10 PKK’lı teröristin öldürüldüğü operasyonda çatışmaların yer yer sürdüğü belirtildi.

Şırnak’ın Uludere İlçesi’nin Irak sınır kesiminde bir grup PKK’lının eylem hazırlığında olduğu istihbaratı yapan güvenlik güçleri, teröristlerin bulunduğu alanı tespit etti. Bugün öğlen saatlerinde Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nın sevk ve idaresinde bölgeye hava destekli geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Sikorksy helikopterlerle bölgeye indirilen özel eğitimli birlikler, kalabalık terörist grubuyla sicak temas sağladı. Çatışmada, 10 PKK’lı öldürülürken, Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram ile Uzman Çavuş İbrahim Kurt şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Şırnak Asker Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
Bölgeye sevk edilen takviye birliklerle teröristlerin kaçış noktaları tutulmaya çalışılırken, çatışmanın yer yer sürdüğü belirtildi. Kobra tipi helikopterlerin PKK’lıların bulunduğu ve kaçış alanlarını yoğun ateş altına aldı.
Osmaniyeli olan şehit 31 yaşındaki Çavuş İbrahim Kurt’un evli 2 çocuk babası, Erzincan nufusuna kayıtlı şehit Jandarma kıdemli Üstçavuş Murat Bayram’ın da Esra Bayram ile evli çiftin 3 yaşında Berke adında erkek çocukları olduğu öğrenildi.

Mynet

BARIŞ

• Moderator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Ynt: Türkiye ve Terör Gerçeği [ Terörle İlgili Haberler]
« Yanıtla #387 : 01 Mart 2012, 11:37:12 »

Çapkın'dan ilk açıklama

İstanbul'da Sütlüce'de Çevik Kuvvet otobüsü yakınında patlama oldu. Patlamada 10 polis yaralandı.
İstanbul'da AK Parti İl Başkanlığı ile MÜSİAD binalarının önünde Çevik Kuvvet otobüsü yanında patlama meydana geldi. Patlamanın nöbet değişimi sırasında yaşandığı öğrenildi.
Patlama nedeniyle polis minibüsünde bulunan 10 polis çeşitli yerlerinden hafif biçimde yaralandı. Patlamanın ardından MÜSİAD binasına alınan yaralı polisler, olay yerine ulaşan ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaştırıldı.Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Patlamanın meydana geldiği otobüste büyük hasar meydana geldi. Çevredeki bazı araçlarda da hasar oluştu. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İtfaiye ekibi de olay yerine gitti. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik tedbirleri aldı.

Yapılan ön incelemelerde patlamanın bir motorsikletteki bombadan kaynakladığı belirlendi.

VALİ: PLASTİK PATLAYICI
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sütlüce'de meydana gelen patlamada plastik patlayıcının kullanıldığının belirlendiğini söyledi.

Atatürk Havalimanı'nda Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov ve heyetini karşılayan Vali Hüseyin Avni Mutlu, Sütlüce'de çevik kuvvet otobüsünün geçişi sırasında meydana gelen patlamaya ilişkin soruları cevapladı.

Bombanın plastik patlayıcı olduğunun belirlendiğini ifade eden Mutlu, uzaktan kumanda ile patlatıldığını söyledi. Saldırının özellikle çevik kuvvet birimine ait bir aracın geçişi esnasında yapıldığını kaydeden Mutlu, "Yol kenarına bırakılmış bir motosiklette düzeneği kurulmuş bombanın uzaktan patlatılması sonucu bir saldırı vuku buldu. Bu saldırıda 10 polis memurumuz hafif şekilde yaralandı. Bunlardan 3 tanesi hastaneye sevk edilirken, diğerleri ayakta tedavileri yapılıyor. Yapanlarla ilgili şuanda elimizde net bilgi yok bunu araştıracağız. Uzaktan kumandalı bir patlayıcının motosiklete yerleştirilmesi suretiyle özellikle ekip otosunun oradan geçişine yönelik bir hedefin gözetildiği anlaşılıyor. Hamd olsun hafif yaralarla atlatılmıştır. Ağır bir vaka yok." dedi.

Uzun süredir böyle bir saldırı olmadığının hatırlatılması üzerine Mutlu, İstanbul'un güvenli bir şehir olduğunu, bu tür saldırıların İstanbul'un güvenliğini bozmayacağını vurguladı. Mutlu, bunun faillerini de yakalayacaklarını ifade etti.

"PKK'ya dair bir iz var mı?" şeklindeki soruya ise Mutlu, "Şuanda net bir şey söylemem mümkün değil. Tespit etmeye çalışacağız. Patlayıcı plastik patlayıcı. Yaralılar hafif. Bu ekip her zaman görevi başında olan ekipler." diye konuştu.

ÇAPKIN'DAN İLK AÇIKLAMA
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, MÜSİAD ve AKP il binası önünde görevli Çevik Kuvvet ekiplerinin yakınlarında meydana gelen patlamada, yaralı sayısının 10'a yükseldiğini açıkladı.

Sabah saatlerinde, Sütlüce'de meydana gelen patlama paniğe neden oldu. MÜSİAD ve AKP il binası önünde görevli Çevik Kuvvet ekiplerini taşıyan midibüsün yakınlarında meydana gelen patlamada, 10 kişinin yaralandığı belirtildi. Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın patlamanın ardından yaptığı açıklamada yaralıların arasında polis memurlarıyla birlikte vatandaşların da olabileceğini ifade etti. Çapkın aracın içinde 21 polis memurunun olduğunu belirtirken, bir motosiklet üstündeki bombanın uzaktan kumanda ile patlatıldığını açıkladı.

Bölgeye çok sayıda ambulans ulaştırılırken, yaralıların Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildiği belirtildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilirken, bölgede yangın ihtimaline karşı da itfaiye araçları hazır bekletiliyor
canım sıkkın ßu araLar ..kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde...daLıp gidiyorum..

BARIŞ

• Moderator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #388 : 21 Mart 2012, 11:48:46 »

Cizre'de vurulan polis şehit oldu
Şırnak'ın Cizre ilçesinde nevruz kutlaması sırasında, göstericiler arasından açılan ateşle yaralanan polis Ahmet Toprakoğlu Diyarbakır'da şehit oldu

Cizre’de BDP’lilerin öncülük ettiği ve terör örgütü yandaşlarının ilçenin çeşitli yerlerinde polisle çatıştığı olaylar sırasında Cizre Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekibine, göstericiler arasına sızan ve çocukları siper olarak kullanan kişiler ateş açtı.

BDP binasının yan sokağında görev yapan polisler Ahmet Toprakoğlu ve Cihangir Ata, uzun namlulu silahla açılan ateşle ağır yaralandı.

Helikopterle Diyarbakır’a getirilerek Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedaviye alınan iki polisten 28 yaşındaki Ahmet Toprakoğlu bu sabah doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit polis Toprakoğlu’nun Adana’nın Sarıçam ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

BMW

• Yönetim Kurulu ve Modlar Bölümü
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #389 : 21 Mart 2012, 16:58:02 »

Şırnak’daki Cudi Dağı’nda tespit edilen bir grup PKK’lı teröristi etkisiz hale getirmek için bu sabah saatlerinde hava destekli geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Jandarma Özel Harikat Timler ile Polis Özel Harekat Timlerinin katıldığı operasyonda çıkan çatışmada 4 polis şehit oldu. Bölgede şiddetli çatışmalar sürüyor.

Baharın gelmesiyle birlikte Şırnak’ta gizlendikleri sığınak ve mağaralardan çıkıp hareket halinde oldukları belirtilen teröristlere yönelik operasyonlar başlatıldı. Cudi Dağı’nda tespit edilen bir grup PKK’lıyı etkisiz hale getirmek için bu sabah saatlerinden itibaren hava destekli operasyon düzenlendi. Operasyona Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’na bağlı Jandarma Özel Harekat Timleri ile Şırnak Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Timleri birlikte katıldı.

Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’ndan kalkan Kobra helikopterler, teröristlerin bulunduğu alanları ateş altına aldı. Yer yer karlarla kaplı olduğu öğrenilen operasyon bölgesine Sikorsky helikopterlerle polis ve jandarma özel harekat timleri indirildi.

Jandarma ve polis timlerinin takibe aldığı teröristlerle sıcak temas sağlanırken, güvenlik güçlerinin ’Teslim ol’ çağrısına ateşle karşılık verildiği öğrenildi. Açılan ilk ateşte 4 Özel Harekatçı polisin şehit olduğu belirtildi. Bölgede şiddetli çatışmaların yer yer sürdüğü bildirildi. Operasyon bölgesine helikopterlerle takviye timler sevk edildi.

BAŞBAKAN AÇIKLAMIŞTI

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada terörle mücadelede kararlılıklarını vurgularken, ''biz BDP’nin de Kandil’in de kan akması, halkla emniyet güçlerinin karşı karşıya gelmesi için çabaladıkların biliyoruz. Şu anda Cudi dağlarında çatışma var. Durmak yok. Sonuna kadar bu böyle devam edecek. BDP maalesef rüştünü ispat edemediğini bu nevruzda bir kez daha gösterdiler. Kürt meselesinin çözümünde inisiyatif almaktan kaçınan BDP kanı gözyaşını tercih eden yani sorunu derinleştirmekten medet uman bir tutum sergilemiştir '' demişti.

Mynet

GoogleTagged - Etiketler