Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Köprü Ve Otoyollar Bayramda Bedava  (Okunma sayısı 1210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Köprü Ve Otoyollar Bayramda Bedava
« : 02 Eylül 2010, 10:46:31 »

Başbakan Erdoğan, referandum günü köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını açıkladı

Başbakan Tayyip Erdoğan, Kral FM’de katıldığı canlı yayında, referandum günü köprü ve otoyollardan geçişin ücretsiz olacağını açıkladı.

Erdoğan, “Bayram boyu ücretsiz geçişler devam edecek. Oy kullanma gününü de buna dahil edeceğiz” dedi.

Mynet

hubavets

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yakışıklılık herkese mahsus değildir.
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2010, 12:48:51 »

Her yıl gibi yine bedava.Güzel bir uygulama.En azından yolda olan vatandaşlar rahat rahat istediklere yerlere gidebilirler.
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #2 : 04 Eylül 2010, 09:22:13 »

Ramazan Bayramı süresince, köprü ve otoyol geçişleri ile belediyelerin toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.   

Karara göre, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 8 Eylül 2010 Çarşamba günü saat 00.00'dan başlayarak 12 Eylül 2010 Pazar günü saat 24.00'a kadar otoyollar ve Boğaz köprülerinden geçişlerden ücretsiz yararlanılacak.

Karar uyarınca, 9 Eylül 2010 Perşembe günü saat 00.00'dan başlayarak 11 Eylül 2010 Cumartesi saat 24.00'e kadar belediyelerle bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmeti de ücretsiz olacak.

AA

haber7

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Ücretsiz Köprü ve Otoyol Geçişleri Bu Geceyarısı Başlıyor
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2010, 09:27:30 »

Otoyol ve köprülerden Ramazan Bayramı boyunca sürecek ücretsiz geçişler gece yarısından itibarıyla başladı.

Alınan bilgiye göre, Bakanlar Kurulunun Resmi Gazete'de yayımlanan, ''Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 8 Eylül saat 00.00'dan başlayarak 12 Eylül saat 00.00'a kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden geçişlerden ücretsiz yararlanılacaktır'' kararı, gece yarısından itibaren uygulamaya konuldu.

Bayram tatili boyunca sürecek ücretsiz geçişler, bayram trafiğini rahatlatmayı amaçlıyor.

ZAMAN

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
Gişelerde Bedava Komedisi!
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2010, 12:12:52 »

Otoyol ve köprülerden Ramazan Bayramı boyunca devam edecek bedava geçişler gece saat 00.00 itibariyle başladı.

* Gişelere asılan 'geçişler ücretsizdir' yazılı pankartlara rağmen sürücüler KGS kartları ile geçmeye çalışınca zor anlar yaşadılar.

* Trafiğin aksaması üzerine gişelerden sürücüleri uyaran anoslar yapıldı.

* Geçişlerin bedava yapılmasına tepki gösterenler de oldu.

Otoyol ve köprülerden Ramazan Bayramı boyunca devam edecek bedava geçişler bugün saat 00.00 itibariyle başladı. Ulaştırma Bakanlığı'nın sürücüleri bilgilendirmek için hazırladığı pankartlar otoyol ve köprü gişelerine dün geceden itibaren asıldı. Uyarılara rağmen geçişlerde sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler gişelerden KGS kartlarıyla geçmeye çalıştı. Sürücüler kartlarını okutamayınca gişe değiştirdi. KGS kartı olmayan sürücüler ise yazıları fark edene kadar otoyol kenarında bekledi. Trafiğin aksaması üzerine gişelerden sürücüleri uyaran anoslar yapıldı.

OKUR YAZARLIĞIM YOK

Gişelerden geçemeyen bir kamyon sürücüsü, "ne bileyim ben bedava olduğunu. Okur yazarlığım yok benim. Ehliyetim de yok. Hem bayram ne zaman oldu" diyerek adeta geçişlerin bedava yapılmasına tepki gösterdi.

BAYRAM SÜRESİNCE GEÇİŞLER BEDAVA

Ramazan Bayramı süresince, köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz olacak. Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin Resmi Gazetede yayımlanan kararına göre, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 8 Eylül Çarşamba günü saat 00.00'dan başlayarak 12 Eylül Pazar günü saat 00.00'a kadar otoyollar ve boğaz köprülerinden geçişlerden ücretsiz yararlanılacak.

Haberaktuel

mihriban

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2010, 13:27:19 »

Gişelerden geçemeyen bir kamyon sürücüsü, "ne bileyim ben bedava olduğunu. Okur yazarlığım yok benim. Ehliyetim de yok. Hem bayram ne zaman oldu" diyerek adeta geçişlerin bedava yapılmasına tepki gösterdi.

Haklı adam bedava bişey olacağına inanmadıysa kafa yapıyordur...
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...

GoogleTagged - Etiketler