Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Sürücü Kursları İle İlgili Göndermiş Olduğumuz Yazı  (Okunma sayısı 4048 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bucaklı-15

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Ynt: Sürücü Kursları İle İlgili Göndermiş Olduğumuz Yazı
« Yanıtla #15 : 04 Ekim 2009, 12:48:16 »

arkadaşlar bence bu ehliyet işinde çok şaşmalıklar var.Ben 1992 yılında A2 ehliyeti aldım.1993 de C sınıfı ve 1997 de askerden gelince E sınıfı bu ehliyetle PAMUKKALE Turizm Otobüs işletmesinde şöförlük yaptım.Daha sonra otobüs şöförü olarak Suriye,Ürdün ve Suudi Arabistanda şöför olarak çalıştım.2004 yılında bir trafik kazası şimdi yine kendi aracımı kullanı biliyorum.Ama durumuma uygun özel tertibatlı araç alalım dedik bir doktor alamazsın derken,diğeri özel tertibatlı araç kullanmalısın diyor.Bende sazan gibi hemen atlayıp bir hastaneden rapor almaya gidiyorum .Hastane ile rapor ücreti konusunda takışıyoruz.Rapor için şimdilik beklemedeyiz.Ehliyet konusuna gelince bende zaten  en büyük ehliyetler mevcut benim isteyim daha büyük bir ehliyet değil H sınıfı bunun için kursa gittenin bir mantığıda yok.Nitekim emniyete gittim sordum
sürücü kursu ile görüşmem gerektiğini söylediler.Surücü kursu benim ehliyetim ve belgelerimi görünce (SRC2-SRC4 ve PSİKO-TEKNİK Değerlendirme belgesi)hastane raporu ile ehliyetimin değişebilmesi gerektiğini söylediler.Hemen araştırmaya başladım illaki sürücü kursuna gitmek gerekiyor diyor. Meclise bizim oylarımızla giden bürokratlar, kendi çıkarları için gece yarısından sonra yeni kanunları hemen kabul ediyorlar.Engellilerin önüne bir engelde onlar koymoşlar devam etsinler.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #16 : 07 Ekim 2009, 16:50:06 »

ya zaten normal bir ehliyeti olan bir kişi geçen zaman içinde engelli olmuş ve H sınıfı sürücü belgesi almaya uygun ise sürücü kursuna gitmesi saçmalığın en danişkası. Saçmalık çünkü adam sonradan araç kullanmayı öğrenmiyor. Sonra elinde zaten ehliyet var. Burada ama sadece sürücü kursları para kazansında nasıl kazanırsa kazansın bile bile vatandaş kazıklanıyor. İşi özü bu kadar basit.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

bucaklı-15

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #17 : 12 Ekim 2009, 15:16:55 »

Nadir bey çok haklısınız amaç sürücü kursu kazansın.'DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN'mantığı

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #18 : 12 Ekim 2009, 15:27:46 »

Sürücü kurslarında ki denetimsizlik had safa da ve kimse bunlara çıkıp ta kardeşim siz ne iş yaparsınız diyen yok. Sonra her gün Tv kanallarında trafik kazalarını izlemekle ömrümüz geçmekte. Milli Eğitim Bakanlığı sürücü kurslarını tam manası ile gereken teftişi yapması gerek ve şartlara uygun olmayanların kesinlikle kapısına kilit vurulmalı ki bu işi gerçekten yapanların yolları açılsın. Bu kadar kepazelik olmaz. Adam sürücü kursu açmış benim engelli arkadaşım gider eee bende engelli aracı yok sen getir. Kardeşim bu adam kendi aracını getirecekse sana neden para versin? Tabi denetleyen yok ki? Başıboş şekilde adamlar iş yapmakta. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Şimdi bu iş aynı markete gidip soğuk su istediğinizde marketin buzdolabım yok al suyu sen evinde soğut iç demesi gibi bir şey. İşte Türkiye'deki kalite denetim yapılmamasından düşüyor. Geçen zaman içinde bir kanun çıktı. Sigara yasağı. Adamlar sokak sokak izmarit avına çıktı resmen ya. Kardeşim bu ülkede sigara içiliyor mu? içilmiyor diye bakana kadar bu ülkenin bir çok sorunu var. Onlara bakın.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Cabbar

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde
« Yanıtla #19 : 04 Aralık 2009, 23:11:23 »

Aslında bu konu gerçekten çok ciddi bir mesele. Hiçbir sağlam olan kişi sürücü kursuna gittiğinde aracını sen getireceksin diyen olmazken, engelli insanlar ehliyet alırken aracını sen getir. Denmesi kadar saçma başka bir şey olamaz. Aynı parayı engelli olmayanda vermekte iken engellide veriyor. O zaman ben bir ücret veriyorsam karşılığında kişi kurum ve kuruluş bana hizmet vermesi gerek. Ama tabi denetimlerin vurdumduymazlığın kol gezmesinden dolayı kimsede siz ne yapıyorsunuz demediği için maalesef sürücü kursları bu pervansız davranışlarına devam etmektedir. Bunlara birilerinin işlerini öğretmesi gerek
Çirkin Kral
Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2009, 22:39:43 »

Sanırım başka bir sektörde ver paranı ama sana hizmet yok denen tek yer sürücü kursları olsa gerek. Hem para veriyorsun hemde bu para karşılığında alman gereken hizmeti alamıyorsun. Var mı böyle bir şey ?

sırdaş

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2009, 22:43:36 »

ben ehliyetimi 10 sene önce almıştım ve evet kurslarda özel donanımlı araç olmadığından arkadaşımın aracıla çalışmış sinava girmiştim ama hala bu şekilde olması çok anlamsız dediğiniz gibi hem herkezin verdiği ücreti vereceksiniz ama hizmetten yararlanamıcaksınız varmı böyle bişi.

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2009, 22:45:48 »

Manisa'da gezmediğim sürücü kursu kalmadı hepsinden aldığım cevap aynı bul aracını verelim sana ehliyetini.
Ücret ise diğer sürücü adaylarından farksızdı.
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #23 : 05 Aralık 2009, 22:57:32 »

Manisa'da gezmediğim sürücü kursu kalmadı hepsinden aldığım cevap aynı bul aracını verelim sana ehliyetini.
Ücret ise diğer sürücü adaylarından farksızdı.

Bakın işte sürücü kursu hem aracını bul diyor hemde ücret aynı. Peki sormazlar mı adama? Ya kardeşim sen diğer sürücü adaylarına direksiyon dersi vereceksin bu adama vermeyeceksin adam aracını kendi bulacak kendi öğrenecek ve sınava da kendi aracı ile girecek şimdi burada vermesi gereken direksiyon sınavı için harcayacağı yakıt masrafı olmamasına karşın varmış gibi aynı parayı alması haksız bir kazanç değil mi?

sırdaş

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 05 Aralık 2009, 23:08:05 »

aracın yoksa vermiceksin h sınıfı ehliyetini kardeşim

afatsum

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yokluğun Cehennemin Diğer Adıdır.
« Yanıtla #25 : 23 Aralık 2009, 17:49:55 »

benden kurs parası aldılar.Sınava girdikten sonra .bana filan yerde bir kişinin arabası var hgit onunla konuş sınava gir dediler.Yani buradaki ürücü kurslarında özürlü aracı yok.
HER SEVİLEN SEVENİ MESUT ETSEYDİ,NEDEN DUDAKLAR TEBESSÜME HASRET KALIRDI.
mustafacoban63@hotmail.com

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #26 : 24 Aralık 2009, 23:52:24 »

benden kurs parası aldılar.Sınava girdikten sonra .bana filan yerde bir kişinin arabası var hgit onunla konuş sınava gir dediler.Yani buradaki ürücü kurslarında özürlü aracı yok.

İşte yanlış burada her zaman dile getirdik getirmeye devam edeceğiz. Ücret karşılığında bir hizmet veriliyorsa tam anlamı ile verilmesi gerek. Bu gibi durumlarla karşılaşılmasının yegane sebeplerin başında sürücü kurslarının denetimsizliği. Başkada bir şey değil. Hem para vereceksin hemde hizmet alamayacaksın başka bir sektörde sanırım böyle bir şey yoktur.

GoogleTagged - Etiketler