Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Nilüfer Turizm Gezgin Dergisinden  (Okunma sayısı 2352 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
Nilüfer Turizm Gezgin Dergisinden
« : 08 Haziran 2010, 22:50:31 »

Engellioto Yönetimi olarak Seyahat İndirimi Konusunda Gerçekten Büyük Çabalar Vermekteyiz. Engellilere uygulanan seyahat indiriminde engelli insanlara hiç bir zorluk çıkarmayan ve ellerinden gelen tüm gayret ve özveriyi gösteren Nilüfer Turizm e yine bir teşekkürü borç biliyorum. Firmanın her ay çıkarmış oldukları GEZGİN dergilerinin AĞUSTOS Ayının 51. baskısında sitemizin yazmış oldugu yazıya yer vermeleri bizleri gerçekten duygulandırmıştır. Bu yazıyıda sizlerle paylaşmak istedim. Diger tüm firmalara bu bir örnek olsun. Engelli insanlara uygulanan %50 indirimle bir firma demek ki batmıyor batmaz. Nilüfer Turizm e bu davranışlarından dolayı sonsuz teşekkürleri borç biliyorum.

İŞTE YAZIMIZ

0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2010, 20:52:07 »

Bursa'nın en güvenilir firması olan Nilüfer Turizm'in sitemizden bir bölümü dergisinde yayınlaması beni çok mutlu etti.
Nilüfer Turizm gerçekten bir başkadır.
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

{HARUNCA}

• Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • http://www.engelsizdostlar.com
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2010, 08:09:44 »

'' NİLÜFER'' turizm'i can-ı gönülden tebrik ediyorum, İnşALLAH diğer firmalarada örnek olur...

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2010, 13:30:00 »

Nilüfer firması her zaman engelli vatandaşların yanında olan gerçekten bu konuda duyarlı firmaların en başında gelen bir firma. Bu firma ile ilgili olarak bir anımı paylaşmak isterim. Ankara'dan İstanbul'a giderken bu firmadan bilet aldım. Bolu dinlenme tesislerinde araç mola verdi.Engelli olmamdan dolayı otobüslerin merdivenlerinin dar olmasından araçtan inmek istemedim. Herkes indi ben araç içinde kaldım. Aradan bir kaç dakika geçti ve görevli arkadaş neden inmediğimi sordu.Bende inmek ve binmekte zorlandığımı söyledim. Görevli arkadaş hemen ben size yardımcı olurum dedi ve araçtan inmeme yardım etti. Bununla birlikte hareket zamanı geldiğinde ise yine aynı şekilde diğer yolcuları beklemesini  ve benim önden binmeme yardımcı oldu. İşte bu kadar duyarlı bir firma...
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GoogleTagged - Etiketler