Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Çalışan Engelli Devlet Memurlarına Lojman Kolaylığı Sağlanmasını İstiyoruz  (Okunma sayısı 6775 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

afatsum

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yokluğun Cehennemin Diğer Adıdır.

13 yıllık devlet memuruyum.hiç bir gün bana lojmana müracaat edebilirsiniz demediler.
HER SEVİLEN SEVENİ MESUT ETSEYDİ,NEDEN DUDAKLAR TEBESSÜME HASRET KALIRDI.
mustafacoban63@hotmail.com

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Devlet Lojmanlarının ne şekilde verildiğini kamuda çalışanların hemen hemen büyük bölümü bilmektedir. Oysa zaten ulaşımda sıkıntı yaşayan engelli personeller hem ulaşım hemde lojman konusunda görülmemektedirler. Bizi temsil eden sayın Ayva bu durumda devreye girmeli ve gereken düzenlemeler yapılmalıdır.

Benim kişisel fikrim engelli personellere lojman konusunda kolaylıklar sağlanması şarttır. Kamu kurum ve kuruluşlarında tabiri caiz ise adamları olanlar. Her zaman işin bir yolunu bularak görev tahsisli bir şekilde devletin lojmanlarından hiç bir şekilde para ödemeden faydalanma yoluna gitmektedir.

Örnek: Bir kurumda aşçı olarak çalışan bir kişiye lojman verildiğinde görev tahsisli olarak verilmekte ve kişiden lojman parası alınmamanın yanı sıra kişi görevine devam ettiği sürece de beş yıllık zaman dikkate alınmadan oturmaya devam etmektedir.

Örnek olarak bir kurumda diyelim ki elli adet lojman varsa bu lojmanlardan en az beşinin engelli personel için ayrılması gerek.

Ama bunu gündeme alacak yürekli halkın seçtiği ve halkın oyları ile ceylan derisi koltuklarda oturanların biraz iş yapması gerek.

Var mı? Ben göremedim de....
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KURTUMM

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • EZAN SUZMAZ, BAYRAK İNMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ

19 Aydır İstanbuldayım 2 tane dilekçe verdimm hala lojman alamadım, siyasiler karışıyor komisyon kukla
KURTLARIN NEDEN BOYNU KALINDIR? KENDİ İŞİNİ KENDİ GÖRDÜĞÜ İÇİN KURTUMM

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Bir kurumda Genel Müdür sekreteri isen, şoförü isen, yakınen tanıdığın isen işte sana lojman hemde görev tahsisli emekli olana kadar otur. Ama değilsen daha çok beklersin. Kanunlar olmadan engelli isen zaten alamazsın. Daha ömrün yetmez. Dediğim gibi bir şeyin yapılmak istenmesi çok önemli yeter ki yapılsın. elli lojmanlı bir kurumda beş lojman engelliye ayırmak sanırım zor olmasa gerek. Ama tabii işlerine gelmez o zaman yakınları, tanıdıkları nasıl lojmanda oturup evlerini kiraya verecekler değil mi yani?
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KURTUMM

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • EZAN SUZMAZ, BAYRAK İNMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ

Haklısın, şu andaki Hükümette dayımız yokki olsun, 2011 e az kaldı seçim olursa hesaplaşırız bizde
KURTLARIN NEDEN BOYNU KALINDIR? KENDİ İŞİNİ KENDİ GÖRDÜĞÜ İÇİN KURTUMM

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar

Benim çalıştığım kurumda  kimsenin lojman hakkı yok.
Çünkü çalıştığım kurumun lojmanı yok
ihh_1 ihh_1
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

Cabbar

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde

Öncelikle emeklerinizden dolayı teşekkür ederim. Ama şu anda devletin başka işleri var. Bu yüzden bize sıra bilmem ne zaman gelir. Yinede isteyenin bir yüzü kara misali biz çizgimizden ayrılmayalım da gerisi önemli değil.
Çirkin Kral
Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar

Hükümet bütün işlerini bitirip engelliyi düşünmeye başladığında da engellinin haklarını elinden almaya bakar,başka bişey de yapmaz....
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

afatsum

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yokluğun Cehennemin Diğer Adıdır.

inşallah bir gün bizde lojmanda otururuz.
HER SEVİLEN SEVENİ MESUT ETSEYDİ,NEDEN DUDAKLAR TEBESSÜME HASRET KALIRDI.
mustafacoban63@hotmail.com

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

inşallah bir gün bizde lojmanda otururuz.

Aslında çok çabaladım ama birlik içinde olamadığımız için bir şey yapamadım arkadaşlarımız gereken destekleri vermiş olsa idi en azından bir kamuoyu oluşturma şansımız olacaktı. Ama konuya duyarsız değiliz elimizden geldiği kadarı ile olayı her zaman gündeme getirmek adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Konuyu yazılı basına taşıdık. Yazımızı okumak isteyen arkadaşlarımız... aşağıdaki adresimizden yazımızı okuya bilirler....

http://www.engelsizdostlar.com/forum/engelsiz-dostlar-sitesi-hakkinda-begenigorusonerileriniz/isilti-gazetesinin-tum-calisanlarini-kutlarim/15/

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Değerli arkadaşlar engelli çalışanların özellikle kamu çalışanları için lojman konusunda yasal düzenlemelerin yapılması ile ilgili olarak çalışmalarımız devam ediyor. Konu ile ilgili olarak da BİMER den ilgili sayın bakana yazışmalarımız oldu. Ve konunun değerlendirmeye alınacağı konusunda tarafımıza bir yazı geldi. Umarım kısa zaman içinde gerekli yasal düzenleme yapılır.

adminbozkurt

• Vefalı Dost
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi

İnşallah böyle bir uygulama olurda bir parça rahatlarız
♥...Mezarlıklar vazgeçilmez İnsanlarla doludur.Benim için hiç kimse vazgeçilmez değildir,Benim Tek vazgeçemeyeceğim,VATANIMDIR..!! ♥

0546 232 77 77

GoogleTagged - Etiketler