Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünden Engelli Vatandaşa Yeni Düzenleme [Bilgi]  (Okunma sayısı 5869 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CEMIL58

• Ziyaretçi

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI, TÜV TÜRK ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI VE ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİNE DUYARLI DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

nurullah

• Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • malın mülkün ILK SAHİBİ kim<ALLAH|<VERİRKEN iyide

İŞİ OLAN VATANDAŞ TEŞEKKÜR EDİYOR.
YAPAMAYANDA KIVRANIP DURUYOR.

NADİR BEY GARDAŞIM,ÇABALARIN MEYVE VERMEYE BAŞLAYINCA İNSANIN YAŞAM FELSEFESİ BİLE DEĞİŞİYOR.YAŞAMDAN ALDIĞIN TAT BÜTÜN YORĞUNLUKLARI UNUTTURUYOR..BİR  DE  DEMLİ BİR ÇAY VE CİĞARA SÜPER OLUYOR.
SİZ GENÇLER YORULACAKSINIZ Kİ BİZ İHTİYARLAR RAHAT EDELİM DEĞİLMİ
dünyada hiç bir şey
hiç bir şeye değmez
YARADAN dan başka
bu benim sözüm,özüm.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Nurullah bey elimden geldiği kadar çabalamaktayım ki bu ülkede bir şeyler düzensin. Bazı konularda  bireysel olarak mücadele içindeyim. Ama en büyük özelliklerimden biri ve hiç sevmediğim huylarımın başında gelen tuttum mu  koparacağım yada  kopacağım. Ye hep yada hiç. Bunun başkada kaçarı yok. Benim olana sahip çıkar benim olanı vermeyene direnirim. Bu mücadele içinde siz değerli büyüklerimizin ve arkadaşlarımızın da destekleri çok önemli. Hep hayalimdeki olan şey bir gün bu insanlar uyumaktan uyanıp hakkı olanı almak adına mücadele içinde olacakları günlerdir.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

CEMIL58

• Ziyaretçi

EVET BİR ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ İÇİN MÜCADELE ETMEK LAZIM.ARACA LPG TAKTIRINCA RUHSAT İŞLEMLERİ GÖZÜMDE BÜYÜMÜŞTÜ AMA ARACIMIN MUAYENESİ, SIZDIRMAZLIK RAPORU VE RUHSAT DEĞİŞİMİNİ SAAT 11 DE BAŞLAYIP 15 DE BİTİRDİM. TABİİKİ BU KOLAYLIK ENGELLİ OLDUĞUMUZ İÇİN HASSAS VE DUYARLI OLAN KURUMLAR VE PERSONELLER SAYESİNDE.

yokolmaz

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Öncelikle Nadir sana çok teşekkür ederim emeğin için. Keşke herkes senin gibi duyarlı olsa ve birşeyler yapabilmek için çaba gösterse.

Nadir bey , yerel yönetimlerlede mücadeleniz olacakmış.Düşündümde sitede yeni biri olarak(cahilliğimden affınıza sığınırım)acaba tanışma buluşmalarımız olduğu gibi sorunlarımızın çözümü içinde toplanamazmıyız?
İstişare ve bilinçlendirme çalışmalarımız olursa konuların üzerine gidebilecek arkadaşlar çoğalmazmı?

İnşaAllah çalışmalarınız semereler verir vede sizde bunu görürsünüz.
Saygılarımla
Mutlu Üzümcü

Cabbar

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde

Ne güzel burada sadece ben site kurdum gelen gelir, gelmeyen gelmese de olur diyen bir zihniyetin yerine elinden geldiği kadar mücadele içinde olan arkadaşları görmek ne kadar güzel. Evet burada hak arama adına yazılan yazılardan biri daha karşılığını almış. Bu yazınların engelli arkadaşlara kazandırdığına bakar mısınız? Ankara’da yaşayan engelli rahat bir şekilde işlerini takip edecek.

Arkadaşlar sakın yanlış anlamasın ama Nadir bey sizi gerçekten taktir ediyorum. En azından kendi başınıza daha olsa bir çok şey yapmaktasınız. Bunun yanı sıra sizin kararlı ve tutumlu davranışlarınız sayesinde bir çok engelli arkadaşımızda faydalanmak.
Çirkin Kral
Yaşamak Özgürlükse Özgürüz İkimizde

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

İşin açık ve netini konuşmam gerekirse engelli arkadaşlarımızın çoğu duyarsız. Yani bir kaç dakika zaman ayırıp bir şeyler öğrenmek talep etmek yerine sadece hazır olsun da nereden gelirse gelsin mantık bu. Bu mantıktan ne zaman kurtulursa engelli insanlar bir çok haklarının yanı sıra bir çok konuya da idarecilerin dikkatini çeker. Örnek bu yazımız. Kim nereden bilsin engelli insanların Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünde engelli insanların ne zorluk yaşadığını. Kimse de çıkıp arkadaş benim derdim şu demezse o zaman kimseninde umurunda olmaz. Önemli olan birilerinin dikkati çekmek. Bu bizim en doğal hakkımız. Burada bir kamu kurumu ise ya gerekli düzenlemeyi yapacak yada buna kendi durumlarının el verdiği kadarı ile bir düzenleme yapacak. Hepsi bu kadar işte şimdi Ankara'da yaşayan engelli gitsin Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünde rahat bir şekilde işini yaptırsın. Ben isterdim ki ben değil de burada bir başka üye arkadaşımız bunu yapsa da burada yayınlasak idi. Ama maalesef biraz önce dediğim gibi hazırcı olduk çıktık ama nereye kadar?
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar

Engelliler olarak sürekli başkalarının bir şeyler yapmasını beklememeliyiz.Hepimiz gerektiğinde elimizi taşın altına koymalıyız.Hazırcı olup beklersek,var olan haklarımız da bir bir elimizden alınır gider. ihh_1

afatsum

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yokluğun Cehennemin Diğer Adıdır.

Nadir bey;
inşallah bu yazıyı bütün illerdeki emniyet müdürlüklerine gönderirler..BenŞanlıurfa'da halen emniyete gittiğimde 3 kat merdiveni kan ter içinde çıkıyorum.
HER SEVİLEN SEVENİ MESUT ETSEYDİ,NEDEN DUDAKLAR TEBESSÜME HASRET KALIRDI.
mustafacoban63@hotmail.com

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Nadir bey;
inşallah bu yazıyı bütün illerdeki emniyet müdürlüklerine gönderirler..BenŞanlıurfa'da halen emniyete gittiğimde 3 kat merdiveni kan ter içinde çıkıyorum.

Burada yapmanız gereken dikkat çekmek. Bulunduğunuz emniyet genel müdürlüğüne dilekçe ile başvuruda bulunmanızı öneririm. Kanunun bunu yapmaları gerek. Ya yapılacak yada Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu gibi nöbetçi memur arkadaşlar bu işi yapacak.Hiç bir zaman unutulmaması gereken konu şudur. Şahsen ben 65 kg ağırlığında bir bedene sahip biriyim ve yirmi basamak çıktığımı düşünürsek her seferinde iki kola almış beş kilo yük binmesi demek. Bu kadar basit.

afatsum

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Keşke bu uygulamalar bütün illerde yapılsa.Ne kadar güzel olur.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Bu konuda sadece denecek tek şey birlik içinde hareket etmek gerek. Ama açık konuşmam gerekirse engelli insanların çoğu sadece bağırmak çağırmakla hak alınacağını sanarak davranmakta. Ama işin özü öyle değil. Yerinde bağıracak yerinde çağıracaksın. Kimsenin kimseyi aldatmasına gerek yok. Engelli insanların büyük bölümü sadece bekler, gelir, alır, yer ve son olarak ta yaşar gider. İşte hayatın sadece amacı olduğu tek şey budur ve bu yüzden ortopedik engelliler hiç bir zaman bir arada olamıyor ve haklarını arayamaya çalışmıyor. Böyle geldiler dünyaya böylede gitmek için özel bir çaba göstermelerine gerek kalmıyor. Bu konuda aynı şey yerinde ve zamanında istemesini almasını bildikten sonra kimsenin çıkıp ta hayır efendim biz vermiyoruz demez. Yeter ki iste ama zamanında iste ve yasal dayanaklara elinde olduğu sürece iste gerisi gelir.

reys

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Nadir bey uğraşlarınız için teşekkürler ANKARA 'da ENGELLİLER için yapılan oto park yerlerine ne yazıkki sağlam insanlar park yapmakta ve trafik tarafından kontrol eksik yapılıyor yani kısaca bu kültürün gelişmesi için daha çok bekliyeceğiz saygılar

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Nadir bey uğraşlarınız için teşekkürler ANKARA 'da ENGELLİLER için yapılan oto park yerlerine ne yazıkki sağlam insanlar park yapmakta ve trafik tarafından kontrol eksik yapılıyor yani kısaca bu kültürün gelişmesi için daha çok bekliyeceğiz saygılar

Bizim millette bu kafa olduktan sonra daha gelişmesi için çok ama çok bekleriz de fazlasını bilmiyorum.

afatsum

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Nadir Bey;acaba bu alınan kararları diğer illerdeki emniyet müdürlüğüne bildiremezmisiniz?Emniyetin merdivenlerinden inip çıkmak bizim gibi özürlüler için adete işkencedir.Ben şanlıurfa'da emniyete gittiğimde eziyet çekiyorum.
SAYGILAR.

GoogleTagged - Etiketler