Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Ankara Emniyet Genel Müdürlüğünden Engelli Vatandaşa Yeni Düzenleme [Bilgi]  (Okunma sayısı 6363 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Evet arkadaşlar bireysel olarak verdiğim bir mücadele vardı. Ve en sonunda mücadelemde bir başarı daha kazandım. Hepiniz biliyorsunuz. Yeni bir araç aldım. Ve ruhsat işlerini yapmak için Ankara Emniyet Genel Müdürlüğüne işlerimi takip etmeye başladım. Emniyet Genel Müdürlüğümüzde engelli vatandaşlar için her hangi bir kolaylık yoktu. Yüzlerce insan onlarca merdiven çıkmak zorunda kaldım. Bir engelli olarak bu beni çok üzdü. Nede olsa Emniyet Genel Müdürlüğü gibi bir kurumda engelli vatandaşlar düşünülmemişti. Bir hafta uzun bir süre sonra araç ruhsatımı aldım. Ama ben bu kadar zorluklar çektim başkaları çekmesin diye kanuni ve yasal yollardan yaşamış olduğum zorlukları gerekli kurum ve kuruluşlara ilettim. Yaklaşık 3 aylık bir zaman sonra bu mücadelem sonuçlarını verdi. Tüm Ankara’da yaşayan engelli arkadaşlara hayırlı olsun. İşte yapılan değişiklerin ne olduğu konusunda bana gelen yazıyı sizlerle paylaşıyorum. Şimdi engelli arkadaşlarım için park mücadelesi vereceğim. Lütfen arkadaşlar hakkınızı arayın mücadelenizi devam edin ama kesinlikle yılmayın.

Sayın; Nadir DİPİ

İLGİ: 03.11.2008 tarih ve B.05.1.EGM.4.06.Û0.63.067511 sayılı yazınız.
tlgi yazı ekinde gönderilen Nadir DİPİ'nin 01,11.2008 tarih ve 0008103103 mesaj numaralı Bilgi Edindirme Başvuru Formu tetkik edilmiştir.
Nadir DlPl isimli şahısın müracaatı ile ilgili hususlar,
-Cadde Üzerinde engellilere ait araçların park etmeleri için otopark talep edilmiştir. Bu düzenleme Büyûkşehir Belediye Başkanlığı yetkisinde bulunmaktadır.
-Trafik Tescil Şube Müdürlüğümüzde işlem yapmak için gelen özürlü vatandaşlarımızın iş ve işlemleri İle ilgili düzenleme yapılmıştır. Düzenlemeye göre Danışmamızdan ya da nöbetçi memurumuza müracaat edildiğinde sıra numarası almadan müracaattan alınmaktadır. İçeri giremeyecek derecede özürlü olan vatandaşlarımızın müracaattan ise Müdürlüğümüz kampusu içerisinde gelebildikleri noktada alınabilmektedir. Ancak Danışmamızdan ya da ilgili Büro Amirliğinin konu ile ilgili bilgilendirilmesi gerekmektedir.
Bilgilerinize arz ve rica ederim.

0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

meral

• Ziyaretçi

NADİR bey öncelikle size çok teşekkür ederiz emeklernize sağlık.çok sevindim keşke herkes sizin gibi ilgili olsa ben inanıyorumkii gün geçtikçe sizin gibi duyarlı insanlar oldukça bizler için daha kolay imkanlar sağlancak hepimize hayrlı olsun :)

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Alıntı
-Cadde Üzerinde engellilere ait araçların park etmeleri için otopark talep edilmiştir. Bu düzenleme Büyûkşehir Belediye Başkanlığı yetkisinde bulunmaktadır.
Şimdiki mücadelemiz Büyük Şehir Belediye Başkanlığı ile olacak ve o ismi geçen cadde üzerine en az iki engelli aracı için gerekli otoparkı yaptırmak için elimden geldiği kadar. Mücadele edeceğim Bakalım sonuç ne olacak???
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Alıntı
Şimdiki mücadelemiz Büyük Şehir Belediye Başkanlığı ile olacak ve o ismi geçen cadde üzerine en az iki engelli aracı için gerekli otoparkı yaptırmak için elimden geldiği kadar. Mücadele edeceğim Bakalım sonuç ne olacak???

sen bu azimle mücadele ettiğin sürece her zaman olumlu sonuç alacagına emin olabilirsin nadir. bir çogumuz sadece şikayet ederek bir yere varbilecegimizi sanıyoruz ama resmi yollarla hakkımızı aradıgımız zaman zorda olsa geçde olsa sonunda olumlu sonuç alabiliyoruz. sen bunu göstermiş oluyorsun
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

hemlak

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Allah razı olsun herkesin yapması gereken ama kimsenin yapmadığı yada yapamadığı işlerden biride bu.
Teşekkürler

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Burada önemli olan bölüm benim işim bitti nasıl olsa dememek lazım. Neticede bizler engelli insanlarız ve bazı düzenlemeler olmazsa yaşamımız çekilmez bir hal alır. Duyarlı olmak şart. Ama şu da bir gerçek arkadaşlar. Engelli arkadaşlarımızın bir çoğu bana ne demektense ben bu kadar zorluk yaşadım en azından benden sonra gelenler rahat etsin diyerek olaya yaklaşmak önemli. Ama sanmam engelli arkadaşların bir çoğu bana ne mantık içinde ve öyle olmaya da devem etmekteler. Üzücü bir durum. İnşallah en kısa zamanda istediğim park alanını da alacağım belediyeden.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Bu konuda Emniyet Genel Müdürlüğümüz gerekli düzenlemeri yapmış bulunmakta. Park konusu ise Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanlığımıza kaldı. Ve Büyük Şehir Belediye başkanlığımızla gerekli yazışmalara başladım. Aynı duyarlılığı belediye başkanlığımızdan da beklemekteyim.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Evet arkadaşlar Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü engelli vatandaşlara gerekli çözüm çalışmalarına devam etmektedir. Ankara Eminiyet Müdürlüğünden yeni yapılan düzenlemeler doğrultusunda Tarafıma gelen bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yılmadan usanmadan bu işin takipcisi olmaktan çekinmedim ve en sonunda tabiri caiz ise tuttuğumu kopardım. Ankara'lı engelli arkadaşlarımıza hayırlı olsun.

maliyeci

• Ziyaretçi

Nadir bey emeğin için teşekkürler

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Ankara'lı engelli arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Sanada teşekkürler Nadir.
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Teşekkürler arkadaşlar.Şimdi ki çalışmam ise  Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanlığı iledir. Belediyeye gerekli park alanı için müsacaatda bulundum. Bakalım Büyük Şehir Belediye başkanlığımız engelli vatandaşların sorunlarına ne kadar duyarlı?

£rdaL

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Güzel bir mücadele örneği vermişsiniz. Bu tür konular da çoğu engelli sadece söylenmekle yetiniyor. Halbuki bir kağıda sıkıntısını birkaç kelimeyle dile getirip yetkili birime verse resmi dilekçe olduğu için işleme konur ve cevap vermekle yükümlü olduklarından takibi de daha kolay. Artık söylenmek yerine şikayeti yerin de yetkilisine bildirmeye gayret edelim.

CeCo06

• cengiz
  • Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • TİYATROMANTİK
    • BESEM

eline sağlık nadir gardaş sağolasın senin sayende artık arkadaşlar beklemeyecek eskiden içeri kavga dövüş giriyordum ben şimdi rahat  rahat girerim
TİYATROMANTİK

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Bakalım Ankara Büyük Şehir Belediyesi Emniyet Genel Müdürlüğüz kadar duyarlı olacak mı?

cenap

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Nadir bey bende çok çektim. Bu konuda arabamla emniyete gittim. Aracımdan inemedim aracımı içeri almadılar. Annem yanımda idi olmaz kendi gelecek dediler. Ama helal olsun kısaca vallahi güzel olmuş. Benim aklıma hayatda gelmezdi. Şahsen benim işim bitti benden sonra gelenlerde başının caresine baksın derdim. Açık olayım.Ama sen öyle dememişsin ve bir çok Ankara'lı engelli arkadaşımız bu yaptıklarınla rahat edecek. Helal olsun başkada diyecek sözüm yok...

GoogleTagged - Etiketler