|
|
 |
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2010, 21:53:22 » |
|
Arkadaşlar şöylede yapabilirsiniz. Site kurucusu olarak benim cep telefonum sitemizde var. Bu derneklere gerekli açıklamalı bir mail yollayıp benimle irtibata geçmeleri için telefonumu da vermenizde sakınca yok. Çok kapsamlı bir çalışma olmasını istiyorum. Diğer üye arkadaşlarımızda bu çalışma dahil olsunlar. İnsanlara bir faydamız dokunsun hem site olarak hem üye olarak bir kaç kişi ile sınırlı kalmayalım.
|
|
|
|
|
|
ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2010, 21:54:12 » |
|
Türkan hanım sizde bura ile bir irtibata geçme çalışması içinde olursanız sevinirim. En azından elimizde belli başlı bilgiler olsun ki ona göre çalışmamıza hız verelim.  Umut Otobüsü ve diğer çalışmalar sonucu 900 kişi bulundu. Türkiye'yi tam üç kez dolaşan Umut Otobüsü bugüne kadar tam 900 kişiyi buldu. Bu dernek ile gereken irtibatı kuracağım Nadir bey.Türkan hanım bu derneğe amacımız ne olduğu hakkında bilgi ve telefon numaramı verebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2010, 21:54:32 » |
|
Zaten Gülşen hanımın gördüğü otobüste büyük ihtimalle YAKAD derneğine aittir.Üzerinde kaybolanların fotoğraflarının yer aldığı "Umut Otobüsü", Türkiye'yi dolaşarak insanları bilinçlendirmekte, üyelerinin kayıplarının ortaya çıkarılması yolunda çalışmalar göstermektedir.
Evet gördüğüm dernek umut otobüsü,merkezleri fatih/zeyrekte..Netteki sitelerine mail gönderdim..Karşıya geçtiğimde bizzat derneğe gidip görüşeceğim İNŞALLAH.. Hep birlikte hareket edersek bu konuda çok şey yapabiliriz.Sizin İstanbul'da olmanız büyük bir avantaj.Yüzyüze yapılan görüşme daha çok fayda sağlar.Gelişmeleri bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum...Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2010, 22:00:13 » |
|
Türkan hanım sizde bura ile bir irtibata geçme çalışması içinde olursanız sevinirim. En azından elimizde belli başlı bilgiler olsun ki ona göre çalışmamıza hız verelim.  Umut Otobüsü ve diğer çalışmalar sonucu 900 kişi bulundu. Türkiye'yi tam üç kez dolaşan Umut Otobüsü bugüne kadar tam 900 kişiyi buldu. Bu dernek ile gereken irtibatı kuracağım Nadir bey.Türkan hanım bu derneğe amacımız ne olduğu hakkında bilgi ve telefon numaramı verebilirsiniz. Derneğin web sitesine mail atıp sitemizden bahsettim.Bir bölüm oluşturduğumuzu,kayıp insanların fotoğraflarını yayınlayabileceğimizi belirtip,sizin telefonunuzu iletişim telefonu olarak verdim.Ayrıca sitemizin linkini de ekledim.
|
|
|
|
|
|
Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum...Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2010, 22:04:09 » |
|
Emeklerinize sağlık Türkan hanım diğer arkadaşlarımızda düşüncelerini paylaşsınlar arkadaşlar bir faydamız olsun bunca aileye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2010, 22:21:01 » |
|
İşte sosyal sorumluluk bu olsa gerek, Böyle bir çalışma içerisine girmişsiniz. Katkısı olan tüm arkadaşlarımı can-ı gönülden kutluyorum. Tabiki Biz ENGELSİZDOSTLAR olarak elimizden ne gelirse seve seve yapmaya hazırız. Şahsım adına hepinize takdirlerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Emeklerinize, Yüreğinize sağlık... 
|
|
|
|
|
|
GÖR ZAHİDİ KİM SAHİBİ İRŞAD OLAYIM DER, DÜN MEKTEBE GELDİ BUGÜN ÜSTAD OLAYIM DER... Vitaly Klich
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 20 Şubat 2010, 22:25:05 » |
|
Burada bir konuya açıklık getirmek isterim. Dernek ve yakını kayıp aileler benimle irtibata geçmeleri durumunda sitemize üye olmalarına gerek yok. Sadece yakıp yakınlarının gereken bilgilerini bana mail olarak iletmeleri durumunda bu kişiler için açılan bölümde konuları eklenecek.Bir faydamız olsun. Amacımız adımızdan da belli olduğu gibi Yüreklerinde Engel Olmayanların adresi çok şükür çizgimiz belli. Dediğim gibi bir çok kişi hadi canım adam o kadar aradı bulamadı da burada mı bulacak diye çıkanlar olabilir. Ama hiç belli olmaz. Bakarsın burada bir resimden belkide yakından tanıdığı yada sokakta gördüğü bir kişidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2010, 10:53:19 » |
|
Akşam bilgisayarımda oluşan sorundan dolayı devam edemedim..
http://yakad.azbuz.ekolay.net/readArticle.jsp?objectID=5000000001195745#set:5000000001195745
Siteyle irtibata geçmek için siteye üye oldum..Bu başığımızın linkini ve yöneticimizin telefon numarasını verdim...Gelecek cevabı bekliyorum...
|
|
|
|
|
|
Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2010, 17:23:32 » |
|
sabahları yayınlanan bir TV kanalında ( Tv kanalının ismi vermek dogrumu bilmiyorum ) bu haber programında kaybolan çocuk haberlerine çok deginiliyor ve mail ile vatandaşların bu haberlere katılması isteniyor. bu haber programına mail atıp böyle bir çalışmamız olduğunu duyurabiliriz
|
|
|
|
|
|
Babam bir gün yazı yazdırıyordu.Gözyaşı dedi.Ben de "Baba gözyaşı ayrı mı yazılır?" dedim.Babam "Hiç göz yaştan ayrılır mı?"dedi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 21 Şubat 2010, 17:52:49 » |
|
Bilmiyorum ne kadar faydamız olur. Ama site olarak ve sanal alemde sitemiz hayat bulduğu sürece bu çalışmanın arkadasın da durmakta kararlıyım. Bu yüzden gereken yerlere arkadaşlarımız benim telefon numaramı rahatlıkla vermelerinde bir sakınca yok. Eğer ki ararlar görüşürlerse elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bir faydamız olur ümidi ile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 02 Mart 2010, 17:36:31 » |
|
Bu konuda gelişme olması durumunda arkadaşlarımız bu başlığımızda gereken bilgi paylaşa bilirler. Site yönetimi olarak her zaman başlığımızına arkasında olacağız. Ama bunca zaman yapmış olduğumuz müracatlardan daha bir netice alamadık. Sanarım alacağımızıda düşünmüyorum ama başlığımız açık kalacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 02 Mart 2010, 17:40:21 » |
|
Bulunan bir kişi bile olsa cok önemli ..O yüzden faydası olabileceğini düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
HAYAT GÜZELDİR...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 02 Mart 2010, 17:43:15 » |
|
.Nadir bey net ten www.kayiplardernegi.com adresine girdim eger sorun olmayacaksa ordaki kayıp ilanlarını bu baslık altında paylasabiliriz.
|
|
|
|
|
|
HAYAT GÜZELDİR...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : 02 Mart 2010, 19:26:09 » |
|
.Nadir bey net ten www.kayiplardernegi.com adresine girdim eger sorun olmayacaksa ordaki kayıp ilanlarını bu baslık altında paylasabiliriz. Normalde bu bizimde aklımıza geldi. Ama kişiler gereken izini vermeden bunu yapmamız uygun olmayacağından yapmadık. Vermiş olduğunuz adresten yetkili kişilere ulaşma şansınız varsa ulaşın ve sitemizin çalışması hakkında bilgi verin uygun görmeleri durumunda bize ulaşa bilirler. Bizde zaten gereken neyse sonuna kadar yapmaya hazırız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : 02 Mart 2010, 19:34:11 » |
|
.Nadir bey net ten www.kayiplardernegi.com adresine girdim eger sorun olmayacaksa ordaki kayıp ilanlarını bu baslık altında paylasabiliriz. Sevgili Hezeran,bu derneğin iletişim adresine mail atalı çok oldu ama hala bir cevap vermediler bana. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|