|
|
 |
« : 02 Temmuz 2010, 23:00:45 » |
|
SELAM ÇOK DEGERLİ ARKADAŞLARIM BİLMEM BANA KATILAN ARKADAŞLARIMIZ OLURMU AMA BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM SİTEMİZ ADINA BİR RADOMUZUN OLMASI VE BU RADYOMUZDA WİNAMP ÜZERİNDEN YAYINI YAPMAYA VE DJ,LİK YAPMAYA SEVE SEVE RAZIYIM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI YAZABİLİRSİNİZ
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Temmuz 2010, 23:08:13 Gönderen: FATOŞ »
|
|
Ramazan ASLAN
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2010, 23:21:59 » |
|
SELAM ÇOK DEGERLİ ARKADAŞLARIM BİLMEM BANA KATILAN ARKADAŞLARIMIZ OLURMU AMA BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM SİTEMİZ ADINA BİR RADOMUZUN OLMASI VE BU RADYOMUZDA WİNAMP ÜZERİNDEN YAYINI YAPMAYA VE DJ,LİK YAPMAYA SEVE SEVE RAZIYIM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI YAZABİLİRSİNİZ
Üye arkadaşlarımızın fikirleri ne şekilde olur bilmiyorum ama bu sitenin bir zamanlar radyosu da vardı. Ama üye arkadaşlar kotalı net kullandıkları için kapamak zorunda kaldık.
|
|
|
|
|
|
ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2010, 09:51:54 » |
|
Eski arkadaşların fikirlerini almak iyi olur.Ama kanatimce güzel olur sitede olduğumuzda hem sevdiğin müziği dinlemek hemde siteyi takip etmek .
|
|
|
|
|
|
Çaresi olmayan tek hastalığım; her gördüğümü insan sanıyorum...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2010, 11:57:04 » |
|
Ben şahsen istemiyorum sitede radyo olmasını.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2010, 12:27:54 » |
|
Olsada hoş olur kanatindeyim ama tek bir şartı olmalı.Sohbet odası olmamalı
|
|
|
|
|
|
BAK İBRET AL YERE DÜŞEN YAPRAĞA,ODA ESKİDEN YUKARDAN BAKARDI TOPRAĞA
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2010, 12:29:20 » |
|
Siteyi takip ederken kendi seçtiğim parçaları dinlemeyi tercih ederim
|
|
|
|
|
|
Babam bir gün yazı yazdırıyordu.Gözyaşı dedi.Ben de "Baba gözyaşı ayrı mı yazılır?" dedim.Babam "Hiç göz yaştan ayrılır mı?"dedi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2010, 12:30:48 » |
|
Radyo çok gereksiz.Hem sınırlı internet kullacılarının kotasını tüketir,hem de foruma olan ilgiyi azaltır.
|
|
|
|
|
|
Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum...Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2010, 13:30:39 » |
|
ARKADAŞLAR BU SİTEDE DAHA ÖNCEDE RADYO VARDI... VE SOHBET YERİDE VARDI... AMA ARKADAŞLARIMIZ HEP BİRBİRİNE GİRDİ SİTE ALLAK BULLAK OLDU...BU RADYO İŞİ YAŞ İŞ...
FAKAT ŞÖYLE BİRŞEY OLABİLİR... KENDİ SEÇTİĞİN MÜZİĞİ WİNAMP YADA MEDİA PLAYER İLE SİTEDE YÜRÜTEBİLİNMESİ FORUM İÇİNDE GEZİNİRKEN DAHA HOŞ BİR HAVA KATACAĞINI ARKADAŞLARIMIZIN BÖYLELİKLE SIKILMADAN DOLAŞABİLECEĞİ KANAATİNDEYİM...
|
|
|
|
|
|
KAPANSIN YOLLARIM SENSİZ GİDERSEM... SON GİDİŞİM OLSUN SENSİZ GİDERSEM... KAHROLAYIM SENDEN BAŞKA SEVERSEM.... ECEL OLSUN BANA SENDEN BAŞKASI.............
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2010, 13:43:58 » |
|
türkü barımız var oradan beğendiğimiz parçayı seçip sekme atarak hem müzik dinler hemde siteyi gezebiliriz...
|
|
|
|
|
|
Ben bir yeşil eriğim sende içimdeki çekirdek...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2010, 09:19:02 » |
|
türkü barımız var oradan beğendiğimiz parçayı seçip sekme atarak hem müzik dinler hemde siteyi gezebiliriz...
Aynen katılıyorum abi.Lafı ağızımdan aldın.
|
|
|
|
|
|
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Temmuz 2010, 09:41:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Temmuz 2010, 10:43:54 » |
|
Bende olmasın diyenlere katılıyorum bizim farkımız da bu olsun
|
|
|
|
|
|
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2010, 11:04:18 » |
|
Radyo olmasın,istemiyorum.
|
|
|