Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
04 Eylül 2010, 22:00:41 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Site İçinde Modların Görevleri Nelerdir ?  (Okunma Sayısı 264 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*Gülşen*

kalbi Kırık Olanın Kalbine ALLAH Dokunur

Emektar Dost

*

Üye No : 851

Konu  : 474

DOST PUANI: 327
Site
« : 27 Mart 2010, 19:15:07 »

Sitede çok aradım bulamadım...Her konuda açıklama var ama modların görevleri nedir bu konuda bir açıklama göremedim.(belki vardır ben göremedim,varsa bu önerim dikkate alınmasın)

Sayın Admin sizden ricam site içinde modların görevleri nelerdir,bu konuda bilgilenmek istiyorum...

Teşekkür ederim...

Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim
Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım
Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına
İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Üye No : 2

Konu  : 1036

DOST PUANI: 3929
Site
« Yanıtla #1 : 28 Mart 2010, 15:27:25 »

Sitemiz içinde görevli olan arkadaşlarımızın ilk önce sorumlulukları site admine olan sorumlulukları ile başlar. Site içinde yaptıkları tüm işlemler admin panelinde kayıt altına alının. Site içinde görevli olan arkadaşlarımızın sonra ki görevleri ise birbirlerine karşı sorumlu olmalarıdır.Gelelim site içinde sorumluluklarına.

Görevli oldukları bölümleri kontrol ederler tertip ve düzenin başında başında gelen mesaj yazarken başlıklarımızın sitemiz kurallarına uygun olmasına özen göstermek işlerinin en başında yer alır. Daha önce bir kişinin konu başlıklarında düzenleme yaptıklarında kişilere özel yada profillerine yazmak sureti ile gerekli bilgiyi vermekte idiler buna karşın çok fazla mesajlaşma trafik yaşanmasından dolayı bu uygulamaya son verdik. Bölümlerinde açılan konuların daha önce açılması durumunda ilk önce açılan konu adresini sonradan açılan konunun altında adres vererek kilitlemek. Konunun bölümle alakalı yerde olmaması durumunda arkadaşlarımızın konularını taşımak ve gereken bilgiyi vermek. Her konu alıntı vs olması durumunda açan kişinin kaynak belirtmesi konusunda uyarıda bulunmak. Çünkü bazı konuların paylaşılması yasak olmasına karşın bilmeden paylaşımda bulunan arkadaşlarımız olmakta. Bu durum hem sitemiz için hemde üye arkadaşımız için ileri ki zamanlarda sorun yaşatmasını engellemek adına en hassas olduğumuz konulardan biridir. Yasal konularda kesinlikle alınan kaynağın belirtilmesi konusunda konu açan arkadaşlarımıza gerekli uyarıyı yapmak. Çünkü yasal konuların kaynağı olmadan eklemek kimseye fayda sağlamaz ki ileri ki zamanlarda kişiler çıkıp bu kanun  nerede? Denmesi durumunda arkadaşlarımız kaynak vermek zorunda. Görevli arkadaşlarımız her zaman bölümlerini güncel tutmak zorunda. Yorum ve yeni konularla başlık ve bölümlerini destek vermeleri gerek. Üye arkadaşlarımızın bölümleri ile ilgili soruları olması durumunda anında cevap vermekle sorumludurlar. Site içinde admin olan kişinin görmediği ve bakması gereken konular olması durumunda admini özel bölümde uyarmak. Site tanıtı için gerekli çalışmalar içinde olmak. Bununla birlikte tüm modlar site içinde sitemize özgü yazıların takipçisi olması gerek ki bazı bölümlerde konularımız admin ve bazı üyelerin kişisel yazılarıdır ve kişi ve admin izni alınmadan yayınlanması durumunda admine gerekli bilgi verilerek kanuni açıdan hakkımızı arama yoluna gitmemize yardımcı olmaları gerek. Görevli arkadaşlar başka site reklamları ve buna karşın alım satım bölümünde kurallara uymayan reklamların yayınlanması durumunda yayını durdurmak ve admine konu hakkında gerekli bilgiyi vermekle sorumludur. Konularda fikir beyan eden görevli arkadaşlar kırıcı olmamak ve tartışma ortamında girmeden fikirlerini her zaman beyan etmekle sorumludur. Site içinde alınması gereken bir karar olması durumunda özgür şekilde fikir beyan ederek medeni bir şekilde oylarını kullanmakla sorumludur. Hiç bir şekilde admin ile hem fikir olmak zorunda değildirler. Daha buna benzer bir çok irili ufaklı sorumlulukları vardır. Ve burada bir konu daha açıklamak isterim yönetici arkadaşlarımızın site içinde yapmış oldukları eylemleri tamamı admin tarafından kayıt altına alınmaktadır.

ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
*Gülşen*

kalbi Kırık Olanın Kalbine ALLAH Dokunur

Emektar Dost

*

Üye No : 851

Konu  : 474

DOST PUANI: 327
Site
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2010, 23:35:10 »

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim sayın Admin...

Bu yazılı açıklamanın içinde;Modların, paylaşımcı üyelerin başka site linki,firma link ve adresi ve telefon numarası içermeyen yorumlarına reklam yapılıyor diye müdahalede bulunmak gibi bir görevleri yokmuş...

Bu siteye gerçekten gönül vermiş,ALLAH rızası için bu sitede paylaşımda bulunan üyeleri başarılarından dolayı çekemeyip,kendi hırs ve emellerinin kurbanı olup çeşitli behanelerle üzmek,kırmak ve siteden uzaklaştırmak gibi bir görevleride yokmuş...

Siteden uzaklaştırmak için gözüne kestirdikleri üyeye kendi aralarında anlaşıp destekleyici yorum yazmak gibi bir görevde yokmuş...

Sitede üyeler arasında gruplaşmadan söz ediliyor..Bu gruplaşma modlar içindede geçerlidir..Olaya dahil modlar kendilerini biliyor,dahil olmayanları konunun dışında tutuyorum...

Paylaşımcı üye yorumuyla reklam yapıyor olsa bile modlar neden bundan rahatsız oluyor ? Kendileri yetkili diye onlar ne yaparsa normal ama üyelerin en basit bir yorumu reklam mı oluyor ?

Bu sitede bir tek admin ve modlar emek vermiyorlar...Ben ve benim gibi emaktar üyelerde gönül vermiş paylaşımda bulunuyorlar...Bir taraftan sitemizin reklamını yapalım daha çok geniş kesime duyurup daha çok paylaşımcı üye kazanalım diye çaba verilirken diğer taraftan ALLAH rızası için siteye gönül verip yorum ve paylaşımda bulunan hatırlı hatırsız üyeleri kendi hırs ve heveslerinin kurbanı olarak siteden uzaklaştırma çabalarıda veriliyor malesef....

Daha açık konuşmam gerekiyorsa; Ben Musa_reisle 2 yılı geçkin süredir başka bir engelli sitesinde tanıdım,o dönemlerde engelsizdostlar sitesine üye bile değildim...Musa_Reis sanalda ilk tanıştığım ilk güvendiğim en değerli kardeşimdir...Tanıştığımız engelli sitesine girmediğimiz halde abla-kardeş ilişkimiz uzun süredir devam ediyor...Ben engelsizdostlara üye olduktan sonra bir gün sitemizi kendisine tavsiye ettim..O dönemlerde sitelerden bıkmış sanaldaki iki yüzlülüklerden bunalmıştı...Beni kırmayıp üye oldu ama asla aktif olmadı...Bu beni üzüyordu çünkü engelsizdostların çok farklı bir site olduğunun farkındaydım ben..Farklı bir site olmasaydı ben de duramazdım..Kişiliğim ikiyüzlü olan,özü sözü birbirini tutmayan ortamlarda durmaya asla müsait değildir... Engelsizdostlarda yaptığım paylaşımı hiç bir sitede yapmamışım...
 Musa_Reis'in bilgisayar konusunda çok bilgisi olduğunuda biliyordum...Bir gün kendisiyle msn de dertleşirken can sıkıntısından söz etmeye başladı,bende neden siteye gelip üyelerle tanışıp kaynaşıp paylaşımda bulunmadığını hep sorardım aldığım cevap aynı olmasına rağmen konu açıldıkça aktif olmasını hep rica ettim...Nihayet ricalarıma dayanamayıp bir gün siteye giriş yaptı..Aktif olduktan sonra hepimiz gördük onun faydalı paylaşımlarını... Doğrusunu söylemek gerekirse ben her faydalı paylaşımlarını gördüğümde ne iyi etmişimde onu siteye girmesi için ısrar etmişim diye hep içimden geçirmişimdir ve söz arasında aramızdaki samiyete dayanarak bunu sitedede dillendirmişim...Bir gün bunun birileri tarafından reklam yapıyor diyerek malzeme yapılacağını aklıma getirmiş olabilseydim Musa_Reisle sitede iki yabancı gibi davranırdım...Evet ısrar ettim ama kafasına silah dayamadım,siteye girmezsen kafanı uçuracam demedim...Israr etmem hem onun yanlızlıktan kurtulmasına hemde sitemizin faydasınaydı...Çünkü sayın adminimizinde sürekli lütfen arkadaşlar sitemizi tanıtalım diye ricaları oluyordu...

Sayın admin gecesini gündüzüne katarak bu sitede emek veriyordu ve biz üyelerede sitenin reklamını yapın arkadaş ve dost çevrenizden üye kazandırın diye tavsiyede bulunurken bende bu konuda duyarlı olup çevremde olan bir kaç arkadaşı sitemize kazandırdım...Hiç aktif olmayanlarda var bunların arasında..Kimsenin aktif olmayan arkadaşlar için sen bunları getirdin aktif olmuyorlar demeye hakkı olmadığı gibi aktif olan arkadaşlarıma aramızdaki samimiyetten dolayı gerek site içindeki sohbet bölümünde şakalaşırken,gerek yorumlarda ki samimiyetimizi kıskanıp reklam yapıyor diye beni üzmeye ve siteden uzaklaştırmaya hakkı yoktur...Haleki bunu dillendiren bir zamanlar saygı duyduğum,değer verdiğim bir eğitimciyse...Yeminle söylüyorumki sıradan bir üye bu reklam açıklamasını yapmış olsaydı kaale bile almaz güler geçerdim..İşte gördükkü hatır gönül bilmeyen biri kendisi..Reklam için o yorumu yapmadığımı ALLAH biliyor..Farzedelimki reklam olsun diye yaptım bu neden onu rahatsız ediyorki ? (ne başka iste linki verdim nede telefon numarası)aramızdaki samimi arkadaşlık ve dostluğun hiçmi hatırı yoktu ? Genelde yazmak yerine özelden arkadaşım bu yorumun reklam içerikli diye beni uyaramazmıydı ? o yorumu yazarken acaba arkadaşım ne kadar üzülür kırılır bana kul hakkı geçer diye düşündümü ?
Üyeler paylaşımda bulunmuyor diye şikayet edilirken paylaşımda bulunan üyeleride çok basit sebeplerle üzüp sitede uzaklaştırmak hangi mantığa hizmettir? Böyle paylaşımcı bir üyeyi siteye kazandırdığımız zaman sevinmek,mutlu olmak varken neden üzüp küstürmelere gidiliyor ? Ailem dediğimiz siteye yakışmışyor bu tür davranış ve tutumlar...
 Evet ben bir zamanlar ALLAH rızası için bu siteye gönül vermiş ve sitenin farklılığından dolayı sitemiz diyerek evim,ailem sayarak paylaşımda bulunuyordum,aynı niyet halen geçerli olmakla birlikte reklam yorumundan sonra başkalarına gölge yapmamak adına paylaşlarıma ara vermiş bulunuyorum...Bu sitede değerli dostlarım oldu ben nankör değilim,pireye ve pirelere  kızıp yorgan yakmadım,üyeliğimi sildirmedim...Değerli dostlarımın hatırı içinde buradayım...Hatır gönül bilmeyenler bunu anlıyamazlar...İster paylaşımda bulunurum ister bulunmam bu benim keyfime bağlıdır...Kimse bana hatır için burada bulunuyorsa hiç bulunmasın demeye hakkı yoktur...Daha çok şey yazacaktım ama beni kıranın bile bir hatırı olduğundan yazmıyorum...O hatırı bilmese bile..Niyetim kimseyi kırmak yermek ve üzmek ve sitede gerginlik çıkarmak değildir..Ne kimsenin gözüne girmek,ne kimseden aferim bravo almak nede kendimi birilerine ispatlamak gibi bir derdim asla olmadı ve olmazda...Ne kimseye gölge oldum nede kimsenin gölgesinde kaldım...Her zaman ALLAH'tan korkan yüreğimin sesini dinledim kendi hür irademle yorum ve paylaşımlarda bulundum...Kimsenin göbek bağı olmadım kimsenin göbek bağıda bana bağlı değil...Herşeye rağmen ortamı beğenmeyip üyelik sildirenlerde kendi hür iradeleriyle gitmişlerdir...
 Bu yazdıklarım ister kabul edilsin ister edilmesin ama ne yazıkki gerçektir...Kabul etmeyip yalan dolan diyebilenler elllerini vicdanlarına koyarak bir vicdan muhasebesi yapsın öyle karar versinler...Hatayı kabul etmek her kişinin işi değil er kişinin işidir...Hatayı kabul edilipde tekrarlanmaması en büyük dileğimdir...
« Son Düzenleme: 28 Mart 2010, 23:36:57 Gönderen: *Gülşen* » Kayıtlı

Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim
Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım
Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına
İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Üye No : 2

Konu  : 1036

DOST PUANI: 3929
Site
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2010, 00:07:37 »

Site admini olarak konuya gereken cevap tarafımdan verildi. Gülşen hanımda fikirlerini beyan etmesinden dolayı başlık tarafımdan kilitlenmiştir. Güzel formlar dilerim.

ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Engelsizdostlar.Com Etiketler
Site İçinde Modların Görevleri Nelerdir ?

GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  

Engelsiz Dostlar Site Üyeleri Tarafından Açılan Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Ulaştırma Bakanlığının Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanun Yeni
Haklarımız
Nadir 0 101 Son Mesaj 28 Kasım 2008, 21:48:25
Gönderen: Nadir
Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanun Yeni
Haklarımız
Nadir 0 99 Son Mesaj 28 Kasım 2008, 22:05:03
Site İçinde Kararlar Nasıl Alınmaktadır? Yeni
Engelsizdostlar Sitesi Kullanım Kılavuzu
Nadir 0 160 Son Mesaj 18 Eylül 2009, 00:19:25
Site İçinde Engelli Park Sorunu Yeni
Özel Donanımlı Oto (Soru-Cevap)
Nadir 1 210 Son Mesaj 25 Aralık 2009, 13:03:46
Site İçinde Konu Açmadan Önce Arama Nasıl Yapılır? Yeni
Engelsizdostlar Sitesi Kullanım Kılavuzu
Nadir 0 104 Son Mesaj 28 Şubat 2010, 22:41:53
|Son Konular|sitemaps|Site Haritası|urllist.php|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!