|
|
 |
« : 19 Mart 2010, 15:23:13 » |
|
 bence bi radyo yapılsa istekli olarak nasıl olur
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Mart 2010, 15:27:02 Gönderen: ^Türkan^ »
|
|
MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ"
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Mart 2010, 16:23:00 » |
|
Bu site içinde radyomuz da vardı. Ama kapamak zorunda kaldık.
|
|
|
|
|
|
ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 19 Mart 2010, 23:23:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 19 Mart 2010, 23:33:26 » |
|
Radyosu olan siteleri hiç sevmedim.Öyle bir kaç siteye üyeydim,zorla radyoya çağırırlardı.Gitmek istemezdim. Zaten bilgisayarımızdan müzik dinleme imkanımız var.
Bence hiç gerek yok böyle bir şeye.
|
|
|
|
|
|
Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum...Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Mart 2010, 09:51:11 » |
|
konuşmalı degilki sadece rafyo çalacak ve niklerleyazı şeklinde istek yapabilecez 
|
|
|
|
|
|
MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ"
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Mart 2010, 09:57:07 » |
|
Bu Sitenin ilk kurulum zamanında sitemiz içinde olanlar.
1.Flaş Radyo ile işe başladık. Amacımız hem arkadaşlarımız sohbet etsin hem müzik dinlesin dedik. Ama buna karşın arkadaşlarımız her zaman olduğu gibi emeğe saygı duymadıklarından sadece dj arkadaşımız ve bir kaç arkadaşımız kalmasından dolayı kapamak zorunda kaldık.
2.Flaş sohbet odası. Sitemiz içinde sohbet odası kurduk arkadaşlarımız hem sohbet etsinler hemde sitemizde paylaşımda bulunsun dedik ama her zaman olduğu gibi bununda suyu çıktı. Bazı arkadaşlarımız siteye girmeden direk adres kullanarak sohbet odasında sohbet etmeye başladı. Ve küfürler vs olmaya devam etti. Onuda kaldırmak zorunda kaldık.
İşi özünde site için yapmadığımız bir şey kalmadı ama her zaman işin suyunu çıkarmasını bilen arkadaşlarımız olmasından dolayı hepsini onca emeği buruşturup çöpe atmak zorunda kaldık.
Bundan sonra yapılan uygulamaların tamamı sadece admin tarafından düzenlenecek şekilde ayarlamak zorunda kaldık.
|
|
|
|
|
|
ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Mart 2010, 11:25:15 » |
|
Ne demişler: "İyilik yap,denize at".En zor iş,insanlarla uğraşmaktır.Herkes yaranmak mümkün değil.Ne kadar da güzel şeyler dünürsek düşünelim,illa çomak sokan olacaktır.Burada istekte bulunandan çok bu işle ilgilenene yazık.Emeklere saygı duyulsa hiç böyle sorunlar olmayacak.Böyle olunca da insan yapmak istediğini de yapmıyor.Bir nevi "Kurunun yanında yaş da yanar" misali.
|
|
|
|
|
|
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Mart 2010, 11:34:18 » |
|
Bence radyo hiç iyi bir fikir değil,radyosu olan sitelerde herkes radyoyla meşgul oluyor ve site unutuluyor maalesef.Radyoda insanların paylaştıkları şeylele forumdaki paylaşılan şeyler arasında çok fark var.Ne demişler söz uçar yazı kalır.
|
|
|
|
|
|
Merhemi kavuşmak olan,onulmaz bir yaradır hasretin yüreğimde
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Mart 2010, 11:37:26 » |
|
Radyo olması taraftarı değilim. Böylesi en güzeli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2010, 14:10:17 » |
|
Şu anca mevcut alt yapımız zaten radyo kurmamıza izin vermez aynı zamanda sohbet odası açmamıza da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Mart 2010, 14:41:35 » |
|
Şu anca mevcut alt yapımız zaten radyo kurmamıza izin vermez aynı zamanda sohbet odası açmamıza da.
Abi bu kesin cevabından sonra başlığı kilitlemelisin.Bu konuda başka diyecek birşey kalmadı.
|
|
|
|
|
|
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Mart 2010, 14:48:00 » |
|
Birden bu başlık beni biraz eskiye götürdü. Neler yapmadık ya işi o kadar abarttık ki canlı hem görüntülü hem sesli radyo yayınına kadar.  Ama insanları gerçekten mutlu etmek çok zor. Sonra bir kaç kuru yazıldan sonra emeğe saygı evet emeğe saygı  Tüm arkadaşlara güzel formlar dilerim. Başlık tarafımdan kilitlendi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|