Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
04 Eylül 2010, 22:00:00 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lütfen Özel Mesajla Soru Sormayalım  (Okunma Sayısı 795 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Üye No : 2

Konu  : 1036

DOST PUANI: 3929
Site
« : 07 Nisan 2010, 09:48:52 »

Değerli arkadaşlar sitemizin kuruluş amacı belli bilgi paylaşımı. Bu vesileden yola çıktığımızı düşündüğümüzde siz değerli arkadaşlar form içinde açacağınız konular, paylaşacağınız bilgiler ve sorularınız hem sitemiz için hemde diğer üye arkadaşlarımız için çok değerli. Özelden sorular gelmekte cevap vermiyor değiliz ama özelden soru sormak yerine gelen konularımızla ilgili bölümlerde sorularımızı soralım ki sizin sorduğunuz sorulardan başka arkadaşlarımızda faydalansın. Bir çok arkadaşımız ben form kullamasını bilmiyorum demesine karşın özel mesaj yollama işini çözmüş  Hehe Hehe bu yüzden yönetim kurulu arkadaşlarımıza özelden gelen sorular cevaplanmayacak. Tüm arkadaşlarımıza güzel paylaşımlar dileriz.

Engelsiz Dostlar Sitesi Yönetim Kurulu

ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
cigtanesi

HER RÜYADA ŞİİR GİBİ GÖZLERİN

Vefalı Dost

*

Üye No : 2119

Konu  : 33

DOST PUANI: 136
BEN ARTIK MASALLARA KANMIYORUM...
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2010, 09:54:39 »

çözmüş  Hehe Hehe bu yüzden yönetim kurulu arkadaşlarımıza özelden gelen sorular cevaplanmayacak. Tüm arkadaşlarımıza güzel paylaşımlar dileriz.
Engelsiz Dostlar Sitesi Yönetim Kurulu

Peki her türlü sorunu foruma taşımız olmazmıyız bu durumda. Örneğin geçen özel mesajlarım silindi ben sistemden dolayı olduğunu anlamadım yanlışlıkla sildim sandım. Türkan hocaya sorduğumda sorunun sistemden kaynaklandığını anladım. Sizin sözünüze göre bu tür sorularıda sormayacağız yönetim kuruluna bir garip uygulama gibi geldi bana.

Herşeyimi kaybettim bir tek UMUDUM var. Deprem gibi üzerime çöker HATIRALAR...
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Site
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2010, 10:02:15 »

Sayın cigtanesi :) öyle değil. Tabi sitede kaynaklanan soruları soracaksınız zaten sitede olan sorunları anında arkadaşlara duyurma yoluna gitmekteyim. Benim demek istediğim o değil. Örnek vermem gerekirse haklarımız, otosoru cevap, H sınfı yani soru ve cevaplar şeklinde devam edecek bölümler için bu açıklama arkadaşlar :) bakın arkadaşımız bu eski arkadaşlarımız için geçerli değil yeni gelen arkadaşlar bunu özellikle yapıyor. Form içinde konulara başlık açmak yerine anında özel mesaj yolluyor. Ama form içinde zaten sorununu dile getirse zaten cevap vereceğiz. En azından o arkadaşımızın sorusundan başka arkadaşlarımızda faydalanacak yanılıyor muyum? Özellikle oto kısmında arkadaşlarımız sorularını özelden sormuş olsa bu kadar bilgi bir araya asla ama asla gelmezdi ;) umarım anlatmak istediğim konuyu anlata bildim.

ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
^Türkan^

Yönetim Kurulu

Emektar Dost

*

Üye No : 2715

Konu  : 1768

DOST PUANI: 3111
www.engelsizdostlar
Site
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2010, 10:12:11 »

Bana da haklarımız,hukuki konular,engelli memur alımları gibi konularda özelden sorular geliyor.Arkadaşlara siteye konu açmalarını söylüyorum.Forumda sorulacak bir soruya bilgisi olan her arkadaşımız cevap verebilir.İhtiyacı olan başka arkadaşlarımız da faydalanırlar.

Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum...Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi...
tekbir

Super Dost

*

Üye No : 4939

Konu  : 58

DOST PUANI: 268
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2010, 10:18:40 »

ben özel mesajı kullananlardanım  bu yolu kullanmamın sebebi yeni üye olduğum ve ithal oto konusunda nadir beyi güvenilir  samimi bulduğum için özel mesaj göndermiştim    haklısınız  .

Çaresi olmayan tek hastalığım; her gördüğümü insan sanıyorum...
*Gülşen*

kalbi Kırık Olanın Kalbine ALLAH Dokunur

Emektar Dost

*

Üye No : 851

Konu  : 474

DOST PUANI: 327
Site
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2010, 10:27:02 »

Bence önemli bir konuya değinilmiş..Banada özelden sorular soruluyor bazen.Bu arkadaşlarımıza özelden sormak yerine sitede başlık açarak sormalarını söyledim..Özelden soru sormak sitedeki paylaşımın azalmasına sebep oluyor..Özel olmayan her türlü bilgiyi sitede sorarak öğrenmeliyiz...Ancak özel konular,samimi iki arkadaş arasındaki hastalık ve hal hatır sormak gibi durumlarda msn yoksa veya kişi o anda msn de değilse özelden mesajlaşılmasını doğru buluyorum...

Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim
Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım
Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına
İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
cigtanesi

HER RÜYADA ŞİİR GİBİ GÖZLERİN

Vefalı Dost

*

Üye No : 2119

Konu  : 33

DOST PUANI: 136
BEN ARTIK MASALLARA KANMIYORUM...
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2010, 10:32:04 »

Hımmm şimdi anladım. Genel soru ve sorunları foruma yazacağız. Bilgi paylaşımı olması adına...

Herşeyimi kaybettim bir tek UMUDUM var. Deprem gibi üzerime çöker HATIRALAR...
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Site
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2010, 10:59:39 »

ben özel mesajı kullananlardanım  bu yolu kullanmamın sebebi yeni üye olduğum ve ithal oto konusunda nadir beyi güvenilir  samimi bulduğum için özel mesaj göndermiştim    haklısınız  .

Zaten direk sizi konu içinde bölümlere yönlendirmiştim :) Ama bakın son zamanlar içinde gerçekten başarılı şekilde sitemizi takip etmektesiniz. İşte olması gereken bu. Güzel formlar dilerim.

Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Site
« Yanıtla #8 : 07 Nisan 2010, 11:00:59 »

Hımmm şimdi anladım. Genel soru ve sorunları foruma yazacağız. Bilgi paylaşımı olması adına...

Aynen diğer arkadaşlarımızda üye arkadaşlarımızın açmış oldukları başlıklar sayesinde bilgi sahibi olacaklar ;)

*Gülşen*

kalbi Kırık Olanın Kalbine ALLAH Dokunur

Emektar Dost

*

Üye No : 851

Konu  : 474

DOST PUANI: 327
Site
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2010, 11:34:34 »

Bence önemli bir konuya değinilmiş..Banada özelden sorular soruluyor bazen.Bu arkadaşlarımıza özelden sormak yerine sitede başlık açarak sormalarını söyledim..Özelden soru sormak sitedeki paylaşımın azalmasına sebep oluyor..Özel olmayan her türlü bilgiyi sitede sorarak öğrenmeliyiz...Ancak özel konular,samimi iki arkadaş arasındaki hastalık ve hal hatır sormak gibi durumlarda msn yoksa veya kişi o anda msn de değilse özelden mesajlaşılmasını doğru buluyorum...

Bunu yalan diye yazmadım..Gezgin ve şu anda ismini hatırlamadığım arkadaşlarıımız tarafından bana toki konutları hakkında ve işitme cihazları hakkında özelden soru sorulmuştu..Bende o yüzden yukarıdaki açıklamayı yaptım...

Nedense her yorumum dikkatlice takip edilip bir anlam ve reklam varmı yokmu diye takip ediliyor bazılarınca...

Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim
Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım
Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına
İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Site
« Yanıtla #10 : 07 Nisan 2010, 11:48:38 »

Arkadaşlar işin özünde sitemizde özel mesaj yerine site içinde gerekli bölümlerde konu açmamız hem sitemiz için hemde aynı sorunu olan ziyaretçi ve üye arkadaşlarımız için faydalı olacaktır. İşin özü bu yani tabi özel mesajla söylenmesi gereken şeyler olacaksa özel mesaj kısmımızda onun için var.

^Türkan^

Yönetim Kurulu

Emektar Dost

*

Üye No : 2715

Konu  : 1768

DOST PUANI: 3111
www.engelsizdostlar
Site
« Yanıtla #11 : 07 Nisan 2010, 13:16:50 »

Arkadaşlar sorumlu olduğum bölümlerden,haklarımız ve hukuk ile ilgili bölümlerinde güncel olan gelişmeleri paylaşmaya çalışıyorum.Ancak her konuda bilgim olmuyor elbette.Üye arkadaşlarımızın açacağı başlıklar sayesinde bilmeyen arkadaşlarımız da öğrenmiş oluyorlar.Ben de bu şekilde site içerisinde bir çok bilmediğim konu hakkında bilgi sahibi oldum. :)

Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum...Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Engelsizdostlar.Com Etiketler
Lütfen Özel Mesajla Soru Sormayalım

GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  

Engelsiz Dostlar Site Üyeleri Tarafından Açılan Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Özel Tertibatlı Araba İçin Teknik Belge... [Soru] Yeni
Özel Donanımlı Oto (Soru-Cevap)
ahmet24638 4 291 Son Mesaj 05 Kasım 2008, 00:45:01
Gönderen: ahmet24638
Özel Tertibatlı Araç Kullanabilir Raporunu Nereden Alabilirim? [Soru] Yeni
egelipasha 10 499 Son Mesaj 07 Kasım 2008, 14:13:06
Gönderen: egelipasha
Engelliler İçin Uygulanan Özel Tarifelerle İlgili Soru Yeni
Birimizin Sorunu Hepimiz İçin (Soru ve Cevap)
ergün 9 425 Son Mesaj 14 Şubat 2009, 15:32:07
Gönderen: cenap
Araç Satılırken Özel Tertibat Üzerinde mi Kalır? [Soru] Yeni
kunta 7 272 Son Mesaj 19 Mart 2009, 20:43:49
Gönderen: Nadir
Özel Donanımlı Oto (Soru-Cevap) Yeni
Nadir 0 517 Son Mesaj 04 Ekim 2009, 14:48:34
Gönderen: Nadir
|Son Konular|sitemaps|Site Haritası|urllist.php|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!