|
|
 |
« : 24 Şubat 2010, 13:52:18 » |
|
 |
 |
Değerli engelsiz dostlarım.Malunumuz bendeki boş vakit pek kimsede bulunmuyor  Bilgisayarıda yeniledğim için artık net üzerinde çalışmalarım daha rahatladı.Dile kolay 2 yıl bilgisayar eğitimi aldım.Engelliler için bilgisayarın ve internetin yeri tartışmasız çok büyük.Ama her engelli bilgisayara tam anlamıyla hakim denilemez.bir çoğumuzu internette dolaşırken bilmedğimiz adını duymadığımız simgelerle sorunlarla dosya uzantılarıyla karşılaşıyoruz yada bilgisayarımızla uğraşırken pat diye bir sorun çıkıyor aslında çok basit yolları olduğu halde bilmediğimiz için o sorunu halledemiyoruz yada en yakın pc tamircisine götürüp tl leri veriyoruz.Yada bir forum sitesinde bir resim görüyoruz aaa ne kadar güzel yapmış insan diyoruz ve bazen kendi kendimize kızıyoruz böyle şeyleri bir ben yapamam diyoruz.Arkadaşımız bir programdan bahsediyor yada hoşumuza gidiyor alıyoruz getiriyoruz bilgisayarımıza kurmaya çalışıyoruz tam başlayacağız pat ingilizce birşeyler yazıyor ama anlamadığımız hem kurulum hemde hevesimizi yarıda kalıyor. Düşündümde ben bildiğim konularda görsel ve sesli olarak videoları hazırlayıp siteye koysam faydalı olurmuyum.Bu konuyu biraz açayım. Örnek bir videoda size program nasıl kurulur.Program ful olarak yani süresiz veya deneme sürümü değil internetten nasıl bulunur.Nasıl indirlir veya nete nasıl aktarılır anlatsam. Diğer bir videoda photoshop nedir neler yapılabilir göz renginizi saç renginizi nasıl değiştirirsiniz resimleri kolajlayabilirsiniz Başka bir videoda sistem geri yükleme bir diğerinde dll dosyaları nedir veya bilgisayardaki hataların giderilmesi vs gibi bildiğim veya istek üzerine gelen konularda sizlere video hazırlasam faydası olurmu? Aslında bu planımı uygulayacaktım ama öncelikle sizlere bir sorayım dedim yukraıdaki anlattıklarım sadece örnektir çünkü pc sadece yukarıdaki konulardan ibaret değil.Hafta bir gün bir video hazırlayıp bir hafta yayına koymaya niyetim var her hafta yeni bir video ve farklı bir konu işleyeceğim.İlk etapta deneme amaçlı olacak.Bununda sebebi izlesene com la yapabilecekmiyim.Biliyorsunuz sitemizde sadece izlesene com sitesinin videoları gösterilebiliyor.. Bu konu hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim ?
|
|
|
|
|
|
BAK İBRET AL YERE DÜŞEN YAPRAĞA,ODA ESKİDEN YUKARDAN BAKARDI TOPRAĞA
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2010, 13:59:47 » |
|
Bence güzel bir düşünce tebrik ederim...Ben faydalanmasamda başkaları faydalanabilir...Alt yazılı olsun diyecem ama zor olur sanırım senin için..Kolay gelsin diyorum...
|
|
|
|
|
|
Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2010, 14:22:29 » |
|
Musa_Reis çok güzel düşünülmüş bir uygulama. Ben bir örnek ile sizin başlığınıza katkıda bulunmak isterim. Sitemizde tek başıma kaldığımda yani konunun uzmanı arkadaşların destekleri kesildiğinde netten uzun süreli araştırmalar yaptım. Özellikle görsel aramalar tercihim oldu. Ve bu görseller çok ama çok hızlı bir şekilde yol almamı sağladı. Yaklaşık iki yıllık zaman içinde kendimi fazlası ile getiştirdim. Burada örnek sitemiz kullanım kılavuzu başlığımızda hep görsel olarak anlatımlar var. Bence çok güzel düşünülmüş bir fikir. Bu konuda destek olacağım konu varsa elimden geleni şahsen yaparım.
|
|
|
|
|
|
ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2010, 15:24:12 » |
|
Bence de çok güzel bir düşünce. Eminim öğreneceğim çok şey olacak.
|
|
|
|
|
|
Hayat üzüntüyle zaman kaybedemeyeceğim kadar kısa.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2010, 15:34:25 » |
|
Çok yararı olacaktır eminim, fotoshop programı kullanımını özellikle ben bekliycem sanırsam 
|
|
|
|
|
|
çυcυккєη ηєℓєя σуηαуαвιℓιяιz ∂ιує ∂üşüηüя∂üк,şιм∂ι ιѕє нαуαт вιzє нαηgι σуυηυ σуηαуαcαк ∂ιує ∂üşüηüуσяυz.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2010, 15:47:20 » |
|
Hatta site içinde bir başlık içinde görüntülü anlatımları paylaşa bilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2010, 17:44:38 » |
|
Sayın Musa_Reis,çok güzel düşünmüşsünüz.Özellikle photoshop derslerini merakla bekleyeceğim.Ben de photoshopu daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.Merak ettiğim bir çok şey var.
|
|
|
|
|
|
Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum...Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2010, 20:38:26 » |
|
bende photoshop dersi istiyorum 
|
|
|
|
|
|
Babam bir gün yazı yazdırıyordu.Gözyaşı dedi.Ben de "Baba gözyaşı ayrı mı yazılır?" dedim.Babam "Hiç göz yaştan ayrılır mı?"dedi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2010, 20:40:02 » |
|
bende istiyorum photoshop dersiiii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 24 Şubat 2010, 20:58:27 » |
|
güzel bir düşünce mutlaka yararı olur ...
|
|
|
|
|
|
Ben bir yeşil eriğim sende içimdeki çekirdek...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2010, 22:55:44 » |
|
Musa bey bu çalışmanız hakkında gerekli bir bilgi vermeniz durumunda sizin görsel anlatımları paylaşacağınız bir bölüm ekleyeceğim siteye. Sizden gelecek cevap doğrultusunda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 02 Mart 2010, 17:33:30 » |
|
Üye arkadaşalarımızın fikirleri bizim için her zaman değerli olmuştur. Ve bu başlık sayesinde sitemiz içinde gereken çalışmayı yaptık. Ve sitemize iki ana bölüm daha oluşturduk. Bunlardan biricisi videolu program anlatımları. İşte ulaşacağınız adresimiz. http://www.engelsizdostlar.com/forum/videolu-program-anlatimlari/Diğer başlığımızda resimli anlatımların olduğu başlığımız sitemize eklendi.İşte ulaşılması gereken adres http://www.engelsizdostlar.com/forum/resimli-program-anlatimlari/Tüm üye arkadaşlarımız bu iki ana başlıklarımızda paylaşımda buluna bilirler. Kraklı programların paylaşılması yasaktır arkadaşlar bu konuda gereken hassasiyeti gösterelim. Hepinize güzel paylaşımlar dilerim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|