Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
04 Eylül 2010, 22:14:31 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Görüntülü,Sesli Olarak İnternet,Bilgisayar,Program Dersleri Almak İsterimisiiz?  (Okunma Sayısı 359 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Musa_Reis

Özel Üye

Aktif Dost

*

Üye No : 1387

Konu  : 141

DOST PUANI: 5406
Dün,Bugün,Yarın,Ölüm
« : 24 Şubat 2010, 13:52:18 »

Değerli engelsiz dostlarım.Malunumuz bendeki boş vakit pek kimsede bulunmuyor :) Bilgisayarıda yeniledğim için artık net üzerinde çalışmalarım daha rahatladı.Dile kolay 2 yıl bilgisayar eğitimi aldım.Engelliler için bilgisayarın ve internetin yeri tartışmasız çok büyük.Ama  her engelli bilgisayara tam anlamıyla hakim denilemez.bir çoğumuzu internette dolaşırken bilmedğimiz adını duymadığımız simgelerle sorunlarla dosya uzantılarıyla karşılaşıyoruz yada bilgisayarımızla uğraşırken pat diye bir sorun çıkıyor aslında çok basit yolları olduğu halde bilmediğimiz için o sorunu halledemiyoruz yada en yakın pc tamircisine götürüp tl leri veriyoruz.Yada bir forum sitesinde bir resim görüyoruz aaa ne kadar güzel yapmış insan diyoruz ve bazen kendi kendimize kızıyoruz böyle şeyleri bir ben yapamam diyoruz.Arkadaşımız bir programdan bahsediyor yada hoşumuza gidiyor alıyoruz getiriyoruz bilgisayarımıza kurmaya çalışıyoruz tam başlayacağız pat ingilizce birşeyler yazıyor ama anlamadığımız hem kurulum hemde hevesimizi yarıda kalıyor.
Düşündümde  ben bildiğim konularda görsel ve sesli olarak videoları hazırlayıp siteye koysam faydalı olurmuyum.Bu konuyu biraz açayım.
Örnek bir videoda size program nasıl kurulur.Program ful olarak yani süresiz veya deneme sürümü değil internetten nasıl bulunur.Nasıl indirlir veya nete nasıl aktarılır anlatsam.
Diğer bir videoda photoshop nedir neler yapılabilir göz renginizi saç renginizi nasıl değiştirirsiniz resimleri kolajlayabilirsiniz
Başka bir videoda sistem geri yükleme bir diğerinde dll dosyaları nedir veya bilgisayardaki hataların giderilmesi vs gibi bildiğim veya istek üzerine gelen konularda sizlere video hazırlasam faydası olurmu?

Aslında bu planımı uygulayacaktım ama öncelikle sizlere bir sorayım dedim yukraıdaki anlattıklarım sadece örnektir çünkü pc sadece yukarıdaki konulardan ibaret değil.Hafta bir gün bir video hazırlayıp bir hafta yayına koymaya niyetim var her hafta yeni bir video ve farklı bir konu işleyeceğim.İlk etapta deneme amaçlı olacak.Bununda sebebi izlesene com la yapabilecekmiyim.Biliyorsunuz sitemizde sadece izlesene com sitesinin videoları gösterilebiliyor..

Bu konu hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim ?

BAK İBRET AL YERE DÜŞEN YAPRAĞA,ODA ESKİDEN YUKARDAN BAKARDI TOPRAĞA
*Gülşen*

kalbi Kırık Olanın Kalbine ALLAH Dokunur

Emektar Dost

*

Üye No : 851

Konu  : 474

DOST PUANI: 327
Site
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2010, 13:59:47 »

Bence güzel bir düşünce tebrik ederim...Ben faydalanmasamda başkaları faydalanabilir...Alt yazılı olsun diyecem ama zor olur sanırım senin için..Kolay gelsin diyorum...

Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim
Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım
Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına
İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Üye No : 2

Konu  : 1036

DOST PUANI: 3929
Site
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2010, 14:22:29 »

Musa_Reis çok güzel düşünülmüş bir uygulama. Ben bir örnek ile sizin başlığınıza katkıda bulunmak isterim. Sitemizde tek başıma kaldığımda yani konunun uzmanı arkadaşların destekleri kesildiğinde netten uzun süreli araştırmalar yaptım. Özellikle görsel aramalar tercihim oldu. Ve bu görseller çok ama çok hızlı bir şekilde yol almamı sağladı. Yaklaşık iki yıllık zaman içinde kendimi fazlası ile getiştirdim. Burada örnek sitemiz kullanım kılavuzu başlığımızda hep görsel olarak anlatımlar var. Bence çok güzel düşünülmüş bir fikir. Bu konuda destek olacağım konu varsa elimden geleni şahsen yaparım.

ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
Deryaaslanturk

Aktif Dost

*

Üye No : 502

Konu  : 8

DOST PUANI: 41
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2010, 15:24:12 »

Bence de çok güzel bir düşünce.
Eminim öğreneceğim çok şey olacak.

Hayat üzüntüyle zaman kaybedemeyeceğim kadar kısa.
TaKıNtI

Dost

*

Üye No : 4588

Konu  : 2

DOST PUANI: 17
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2010, 15:34:25 »

Çok yararı olacaktır eminim, fotoshop programı kullanımını özellikle ben bekliycem sanırsam :)

çυcυккєη ηєℓєя σуηαуαвιℓιяιz ∂ιує ∂üşüηüя∂üк,şιм∂ι ιѕє нαуαт вιzє нαηgι σуυηυ σуηαуαcαк ∂ιує ∂üşüηüуσяυz.
BARIŞ

Kıdemli Dost

*

Üye No : 1244

Konu  : 104

DOST PUANI: 91
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2010, 15:45:48 »

çok faydalanırız harika olur ... ;) Bravo.

canım sıkkın ßu araLar ..kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde...daLıp gidiyorum..
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Site
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2010, 15:47:20 »

Hatta site içinde bir başlık içinde görüntülü anlatımları paylaşa bilirsiniz.

ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
^Türkan^

Yönetim Kurulu

Emektar Dost

*

Üye No : 2715

Konu  : 1768

DOST PUANI: 3111
www.engelsizdostlar
Site
« Yanıtla #7 : 24 Şubat 2010, 17:44:38 »

Sayın Musa_Reis,çok güzel düşünmüşsünüz.Özellikle photoshop derslerini merakla bekleyeceğim.Ben de photoshopu daha yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.Merak ettiğim bir çok şey var.

Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum...Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi...
FATOŞ

Yönetim Kurulu

Emektar Dost

*

Üye No : 898

Konu  : 1586

DOST PUANI: 2627
Site
« Yanıtla #8 : 24 Şubat 2010, 20:38:26 »

bende  photoshop dersi istiyorum  Vavvvv Vavvvv

Babam bir gün yazı yazdırıyordu.Gözyaşı dedi.Ben de "Baba gözyaşı ayrı mı yazılır?" dedim.Babam "Hiç göz yaştan ayrılır mı?"dedi
Almirena

Moderator

Daim Dost

*

Üye No : 3487

Konu  : 483

DOST PUANI: 2082
Küçük Mutluluk :)
« Yanıtla #9 : 24 Şubat 2010, 20:40:02 »

bende istiyorum photoshop dersiiii yehu

...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ...ღღღ...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ...���ƒαℓℓєη αηgєℓ...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ...ღღღ...Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ...
{HARUNCA}

Özel Üye

Emektar Dost

*

Üye No : 2619

Konu  : 59

DOST PUANI: 6741
Asıl kör, nankördür. H.Bektaşi Veli...
« Yanıtla #10 : 24 Şubat 2010, 20:44:34 »

Yabancı dil seçeneği olmadıkça, Bende yardım almak isterim. Şekil vereceğim bir kaç kişi var... sırıt  
Emeklerine sağlık Reis, çok iyi düşünmüşsün... Bravo.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2010, 20:47:33 Gönderen: {HARUNCA} » Kayıtlı

GÖR ZAHİDİ KİM SAHİBİ İRŞAD OLAYIM DER, DÜN MEKTEBE GELDİ BUGÜN ÜSTAD OLAYIM DER...
Vitaly Klich
roadstar

Emektar Dost

*

Üye No : 1166

Konu  : 62

DOST PUANI: 652
« Yanıtla #11 : 24 Şubat 2010, 20:58:27 »

güzel bir düşünce mutlaka yararı olur ...

Ben bir yeşil eriğim sende içimdeki çekirdek...
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Site
« Yanıtla #12 : 27 Şubat 2010, 22:55:44 »

Musa bey bu çalışmanız hakkında gerekli bir bilgi vermeniz durumunda sizin görsel anlatımları paylaşacağınız bir bölüm ekleyeceğim siteye. Sizden gelecek cevap doğrultusunda.

Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Site
« Yanıtla #13 : 02 Mart 2010, 17:33:30 »

Üye arkadaşalarımızın fikirleri bizim için her zaman değerli olmuştur. Ve bu başlık sayesinde sitemiz içinde gereken çalışmayı yaptık. Ve sitemize iki ana bölüm daha oluşturduk. Bunlardan biricisi videolu program anlatımları. İşte ulaşacağınız adresimiz.

http://www.engelsizdostlar.com/forum/videolu-program-anlatimlari/

Diğer başlığımızda resimli anlatımların olduğu başlığımız sitemize eklendi.İşte ulaşılması gereken adres

http://www.engelsizdostlar.com/forum/resimli-program-anlatimlari/

Tüm üye arkadaşlarımız bu iki ana başlıklarımızda paylaşımda buluna bilirler. Kraklı programların paylaşılması yasaktır arkadaşlar bu konuda gereken hassasiyeti gösterelim. Hepinize güzel paylaşımlar dilerim.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Engelsizdostlar.Com Etiketler
Görüntülü,Sesli Olarak İnternet,Bilgisayar,Program Dersleri Almak İsterimisiiz?

GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer:  

Engelsiz Dostlar Site Üyeleri Tarafından Açılan Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Bilgisayar, İnternet, Teknoloji De Ne Nedir? Yeni
Teknoloji Haberleri
berram 0 106 Son Mesaj 07 Aralık 2007, 14:38:10
Gönderen: berram
Engelliler Olarak Belediyelerden Almak İstediğimiz Hizmetler Yeni
Yerel Yönetimler
Denizkızı 10 1310 Son Mesaj 23 Mart 2010, 10:10:34
Gönderen: denizzz
Hangi Model Cep Telefonlarıyla Görüntülü Konuşma Yapılabilecek. Yeni « 1 2 3 »
Cep Telefonu
^Türkan^ 30 1048 Son Mesaj 10 Kasım 2009, 15:07:23
Gönderen: kara-sevdam
Hayat Vereceği Dersleri Net Olarak Gösterir Sizlere.. Yeni
Kişisel Gelişim Yazıları
Gülümse 6 237 Son Mesaj 08 Ocak 2010, 19:48:12
Gönderen: cigtanesi
Hem Babadan Ssk Lı Olarak Yetim Maaşı Almak, Hemde Ssk Lı Çalışmak Yeni
Birimizin Sorunu Hepimiz İçin (Soru ve Cevap)
SERKAN_01 8 885 Son Mesaj 29 Temmuz 2010, 13:14:57
Gönderen: roadstar
|Son Konular|sitemaps|Site Haritası|urllist.php|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!