Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
04 Eylül 2010, 21:51:21 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Engelsizdostlar Facebook ta...  (Okunma Sayısı 724 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ocean

Aktif Dost

*

Üye No : 3906

Konu  : 2

DOST PUANI: 317
www.engelsizdostlar
« Yanıtla #30 : 20 Şubat 2010, 13:03:59 »

Hayırlı olsun diyorum öncelikle.Arkadaş bir emek vermiş takdir etmek lazım.Fakat bu facebooktaki gruplar bana göre faydasız.Neden derseniz ben de üye idim sildirdim.Belki de 200 grubum vardı,hiç birine de bakmıyordum bile. Zoraki gönderilen davetleri kabul ediyordum.Facebooka verilen emeğe,zamana yazık. :(

Canım benim öyle ama hakkını vermeyecek se kişi kabul de etmeyebiliyor malum yok say diye seçenekte var ben şahsen her guruba onay vermiyorum eğerki ilgileneceksem kabul ederim emek derken bir şekilde biryerde duylmaya çalışmalı diye düşünüyorum burada gurubu 1000 kişi görüp 10 kişi hakkıyla giriyorsa bile o 10 kişi bizler için + olur düşüncesindeyim tabiki herkezin fikrine de saygı duyarım bu sadece benim fikrim.

Yok sayamıyorum işte arkadaşım.Görüştüğüm dostlar arkadaşlar davet gönderiyor,kabul etmesem üzülüyorlar.Ben olaya bu açıdan bakıyorum,kendi fikrim. Elbette emeğe saygı duymak lazım.Ben desteğimi sitede vermeye devam edeceğim. ;)
Cabbar

Super Dost

*

Üye No : 4347

Konu  : 14

DOST PUANI: 747
« Yanıtla #31 : 20 Şubat 2010, 21:39:49 »

Orada gönül verenlerin sayısına baktım da baya bir gönül veren arkadaşımız var. O liste içinde burada üye adı ile olan bazı arkadaşlar dikkatimi çekti. Ve burada birkaç isim listelemek isterim. Bununda bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Çünkü orada üye olan kişilerin burada da üyelikleri var ve gelir hayır efendim öyle değil böyle diye cevap verecek hakları mevcut. İşte listede olan ve dikkatimi çeken arkadaşlar.

Face: Ali Doğan siteye sözüm ona gönül vermiş ve gruba katılmış ama bu arkadaşımızın siteye geldiği gittiği yok. Maşallah çok güzel gönül vermiş.

Face: mustafa bozdemir bu kişi sitemizde aynı isimle üye olmasına karşın face içinde gönül vermiş ama sitede yok.

Face: osman bolat site içinde kullanıcı ismi şairinaşkı ama sadece buluşma ve buna benzer organizasyonlar olduğunda arkadaşı sitede görmekteyiz. Buna karşın oda face de gönül vermiş kendisi öyle diyor.

Aslında daha kapsamlı bir şekilde araştırmadım ama bu arkadaşları sadece örnek olarak verdim.

Şimdi bumudur gönül vermek?

ocean

Aktif Dost

*

Üye No : 3906

Konu  : 2

DOST PUANI: 317
www.engelsizdostlar
« Yanıtla #32 : 21 Şubat 2010, 18:52:37 »

Çok doğru söylemişsiniz Cabbar bey.Bu arkadaşlarımız gece gündüz nette olmalarına rağmen siteye girmiyorlar.Böyle gönül vermek olmaz. Gerçekten gönül veren burada olur. Ben gönül verdim,burdayım. Bravo.
roadstar

Emektar Dost

*

Üye No : 1166

Konu  : 62

DOST PUANI: 652
« Yanıtla #33 : 21 Şubat 2010, 18:59:54 »

Orada gönül verenlerin sayısına baktım da baya bir gönül veren arkadaşımız var. O liste içinde burada üye adı ile olan bazı arkadaşlar dikkatimi çekti. Ve burada birkaç isim listelemek isterim. Bununda bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Çünkü orada üye olan kişilerin burada da üyelikleri var ve gelir hayır efendim öyle değil böyle diye cevap verecek hakları mevcut. İşte listede olan ve dikkatimi çeken arkadaşlar.

Face: Ali Doğan siteye sözüm ona gönül vermiş ve gruba katılmış ama bu arkadaşımızın siteye geldiği gittiği yok. Maşallah çok güzel gönül vermiş.

Face: mustafa bozdemir bu kişi sitemizde aynı isimle üye olmasına karşın face içinde gönül vermiş ama sitede yok.

Face: osman bolat site içinde kullanıcı ismi şairinaşkı ama sadece buluşma ve buna benzer organizasyonlar olduğunda arkadaşı sitede görmekteyiz. Buna karşın oda face de gönül vermiş kendisi öyle diyor.

Aslında daha kapsamlı bir şekilde araştırmadım ama bu arkadaşları sadece örnek olarak verdim.

Şimdi bumudur gönül vermek?

cabbar kerdeş doğru diyorsunuz ama benim face de  grup kurmadaki asıl amacım sitenin adını duymayana duyurmak bilenler zaten tanıdık biliyor he aktif olup olmamak kendi insiyatiflerine kalmış ...

Ben bir yeşil eriğim sende içimdeki çekirdek...
Musa_Reis

Özel Üye

Aktif Dost

*

Üye No : 1387

Konu  : 141

DOST PUANI: 5406
Dün,Bugün,Yarın,Ölüm
« Yanıtla #34 : 22 Şubat 2010, 13:50:21 »

Yettiiiim abi hemen geliyorum guruba

BAK İBRET AL YERE DÜŞEN YAPRAĞA,ODA ESKİDEN YUKARDAN BAKARDI TOPRAĞA
roadstar

Emektar Dost

*

« Yanıtla #35 : 22 Şubat 2010, 14:17:34 »

grubu arkadaşlarına da gönder musa de hadiii...

Cabbar

Super Dost

*

Üye No : 4347

Konu  : 14

DOST PUANI: 747
« Yanıtla #36 : 22 Şubat 2010, 14:19:42 »

Bu grubun amacına asla ama asla hizmet edeceğini inanmıyorum.
roadstar

Emektar Dost

*

« Yanıtla #37 : 22 Şubat 2010, 14:22:59 »

Bu grubun amacına asla ama asla hizmet edeceğini inanmıyorum.

ister inan istarsen inanma paşa gönlün bilir serbest sin...
« Son Düzenleme: 22 Şubat 2010, 14:27:17 Gönderen: roadstar » Kayıtlı

Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Üye No : 2

Konu  : 1036

DOST PUANI: 3929
Site
« Yanıtla #38 : 02 Mart 2010, 17:34:35 »

Oluşturulan gurubun sitemize hayırlı olmasını diliyorum. Güzel paylaşımlar dilerim arkadaşlar.

ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Engelsizdostlar.Com Etiketler
Engelsizdostlar Facebook ta...

Gitmek istediğiniz yer:  

Engelsiz Dostlar Site Üyeleri Tarafından Açılan Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Aramızda Facebook Kullanan Arkadaşlar Varmı ? Yeni « 1 2 3 »
Sorunlar Ve Çözümler
EZGİSURAL 36 984 Son Mesaj 06 Mayıs 2010, 00:01:32
Gönderen: Nadir
Facebook Kullananlar Dikkat Yeni
İnternet
princess 3 186 Son Mesaj 10 Eylül 2008, 13:57:41
Gönderen: EZGİSURAL
Facebook Paralımı Olacak Yeni
Teknoloji Haberleri
FATOŞ 4 248 Son Mesaj 08 Ocak 2009, 23:44:45
Gönderen: EZGİSURAL
Facebook Kullanıcıları Dikkat! Yeni
İnternet
FATOŞ 14 542 Son Mesaj 04 Şubat 2010, 23:40:18
Gönderen: FATOŞ
Facebook'un Büyük Ayıbı Yeni « 1 2 »
Olay/Tutumlar/Övgüler/Yegiler...
Nadir 23 815 Son Mesaj 12 Nisan 2010, 08:34:20
Gönderen: {HARUNCA}
|Son Konular|sitemaps|Site Haritası|urllist.php|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!