|
|
 |
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2010, 23:11:12 » |
|
hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
Söylesem Tesiri Yok,Sussam Gönül Razı Değil..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 17 Şubat 2010, 23:15:36 » |
|
hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 18 Şubat 2010, 15:15:49 » |
|
guruba katıldım,birbirimizi daha yakından tanırız
|
|
|
|
|
|
Size selam gönderdi kırk yiğidiyle Kürşat; Sizden haber bekliyor yüz milyon imdat imdat , Hâla tevekkülde mi kararlısınız yoksa; Sûkut neyi halleder yaram oyuk oyuksa
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 18 Şubat 2010, 15:32:59 » |
|
bende katıldım. 
|
|
|
|
|
|
Ne alnımızda bir ayıp Ne koltuk altında saklı haçımız Biz bu halkı sevdik Ve bu ülkeyi. İşte bağışlanmaz korkunç suçumuz...
Ahmet ARİF
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 18 Şubat 2010, 15:37:55 » |
|
Öncelikle İsmail beye teşekkür ederim. Tabi site tanıtımı açısında ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama biraz inceledim ve gördüm tek şey oldu sitede aramızda göremediğimiz bir kaç kişi eklemiş işte bu bana biraz saçma geldi. Hem gönül verdim diyorsun gruba katıllıyorsun ama gönül verdiğin grubun sitesinde görünmüyorsun. Bu nasıl bir düşünce insan kendine sormadan edemiyor.
Cabbar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #20 : 18 Şubat 2010, 16:17:02 » |
|
Bende katıldım..Hem gönül verdiğim sitede her gün görünüyorum 
|
|
|
|
|
|
Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : 18 Şubat 2010, 16:31:17 » |
|
Bende katıldım..Hem gönül verdiğim sitede her gün görünüyorum  Umarım gruba gönül verenler site içinde de olurlar. Sadece gönül vermekle kalmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : 18 Şubat 2010, 16:35:24 » |
|
Bende katıldım..Hem gönül verdiğim sitede her gün görünüyorum  Umarım gruba gönül verenler site içinde de olurlar. Sadece gönül vermekle kalmaz. Bende isterimki hem sitede olsunlar hepde paylaşımda bulunsunlar...Umarım dediğimiz gibi olur,evet kuru kuru destek olmaz 
|
|
|
|
|
|
Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : 18 Şubat 2010, 16:45:53 » |
|
Benim demek istediğimde zaten o şu anda sanırım kırk kişinin üzerinde katılım olmuş. Ama bu arkadaşların bir kaçını daha site içinde göremedik. :( Nasıl iş anlamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : 18 Şubat 2010, 16:47:17 » |
|
Öncelikle İsmail beye teşekkür ederim. Tabi site tanıtımı açısında ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama biraz inceledim ve gördüm tek şey oldu sitede aramızda göremediğimiz bir kaç kişi eklemiş işte bu bana biraz saçma geldi. Hem gönül verdim diyorsun gruba katıllıyorsun ama gönül verdiğin grubun sitesinde görünmüyorsun. Bu nasıl bir düşünce insan kendine sormadan edemiyor.
Cabbar...
burada amaç engelsizdostlar sitesinin adını ve etkinliklerini bilmeyenlere duyurmak eminim bunun faydası ziyararetçi ve üye olarak siteye yansır üye olupta siteye girmeyenlerede hatırlatma yapmış oluruz ...
|
|
|
|
|
|
Ben bir yeşil eriğim sende içimdeki çekirdek...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : 18 Şubat 2010, 16:50:42 » |
|
Site içinde gördüğümüz insanlar olabilirler. Çünkü burada herkes belli bir nick ile giriş yapıyorlar ve burada herkes avatarına kendi resmini koymuyor. Yani facebookta ki gruba katılanlar siteye giriş yapmıyor diye hemen kati bir yargıda bulunamayız. Sonuçta facebooktaki adıyla burdaki nicki aynı olacak diye bir kural yok.
|
|
|
|
|
|
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : 19 Şubat 2010, 18:51:50 » |
|
Hayırlı olsun diyorum öncelikle.Arkadaş bir emek vermiş takdir etmek lazım.Fakat bu facebooktaki gruplar bana göre faydasız.Neden derseniz ben de üye idim sildirdim.Belki de 200 grubum vardı,hiç birine de bakmıyordum bile. Zoraki gönderilen davetleri kabul ediyordum.Facebooka verilen emeğe,zamana yazık. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : 19 Şubat 2010, 20:44:54 » |
|
hayırlısı tüm engellilere Allah sabır versin :(
|
|
|
|
|
|
3 musluk aynı anda 8 saatte bir havuzu dolduruyorsa iki insan bir kalbe kaç günde veda eder senin kitabında ?
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : 20 Şubat 2010, 00:02:35 » |
|
Hayırlı olsun diyorum öncelikle.Arkadaş bir emek vermiş takdir etmek lazım.Fakat bu facebooktaki gruplar bana göre faydasız.Neden derseniz ben de üye idim sildirdim.Belki de 200 grubum vardı,hiç birine de bakmıyordum bile. Zoraki gönderilen davetleri kabul ediyordum.Facebooka verilen emeğe,zamana yazık.  Canım benim öyle ama hakkını vermeyecek se kişi kabul de etmeyebiliyor malum yok say diye seçenekte var ben şahsen her guruba onay vermiyorum eğerki ilgileneceksem kabul ederim emek derken bir şekilde biryerde duylmaya çalışmalı diye düşünüyorum burada gurubu 1000 kişi görüp 10 kişi hakkıyla giriyorsa bile o 10 kişi bizler için + olur düşüncesindeyim tabiki herkezin fikrine de saygı duyarım bu sadece benim fikrim.
|
|
|
|
|
|
Karakter bir ağaç gibidir ve şöhret de onun gölgesidir.Gölge, olduğunu düşündüğümüzdür:Ağaç ise gerçeğin kendisidir...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : 20 Şubat 2010, 01:54:39 » |
|
sitenin tanıtımı için güzel bir uygulama 
|
|
|
|
|
|
çυcυккєη ηєℓєя σуηαуαвιℓιяιz ∂ιує ∂üşüηüя∂üк,şιм∂ι ιѕє нαуαт вιzє нαηgι σуυηυ σуηαуαcαк ∂ιує ∂üşüηüуσяυz.
|
|
|
|