Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi
04 Eylül 2010, 21:59:19 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu Tabuyu Yıkalım Arkadaşlar  (Okunma Sayısı 267 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Üye No : 2

Konu  : 1036

DOST PUANI: 3929
Site
« : 09 Şubat 2010, 20:37:34 »

Değerli arkadaşlar sitemiz hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Yalınız sitemiz içinde yıkmamız gereken bir kaç tabu var. Bunların sıralayacak olursak;

1. Sitemizin tanıtımını sadece sitemiz içinde görevli arkadaşlardan beklemeyelim. Yada googleden sitemizi buluk üye olan arkadaşlarımızın yanı sıra etrafımızda olan arkadaşlarımıza sitemiz içinde yapılan çalışmalardan haberdar edelim. Burada kocaman bir aile olma yolunda ilerleyen bir site olarak siz arkadaşlarımızın arkadaşları da bu ailenin bir ferdi
olsun.

2. Sorulan sorulara illede yönetim içinde olan arkadaşlarımız cevap verecek diye bir düşünce içine girmeyelim. Burada sorulan soruların eminim ki bir çoğunuz cevabını bilmektesiniz. O zaman bildiğinizi sizlerde paylaşın. Burada yönetimde olan arkadaşlarımız sadece sitemizde nizami bir düzen olması adına varlar. Yani arkadaşlarımız buna bende dahil her konuyu bilmemiz mümkün değil. Arkadaşlar bir şekilde hepimiz aynı köprülerden geçtik ve arkadaşlarımızda arkamızdan bu köprülerden geçmek zorunda öyle yada böyle.Bu yüzden artık bu tabuları yıkma zamanı geldi ve geçiyor.

3. Sitemize üye olan arkadaşlarımız hemen gelir gelmez arkadaşlıklar kurma yolunda değil paylaşım ve fikirleri ile kendilerini arkadaşlarımıza tanıtma yoluna gitsinler ki ileri ki zamanlarda burada kurulacak arkadaşlık temelleri sağlam zeminlerin üzerine oturdun. Hiç bir zaman unutmamız gereken konu şudur. Buz üstüne bina olmaz. Olsa dahi sonunda olacak olan yıkımdır.

Saygı ve Sevgilerimle Engelsiz Dostlar Site Kurucusu

ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
cenap

Kıdemli Dost

*

Üye No : 2305

Konu  : 5

DOST PUANI: 20
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2010, 21:38:44 »

abi biliyorsun zor yazıyorum. elimden geldi kadar site adından arkadaşlara söylemekteyim en azından bir fayda olsun diye.
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Site
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2010, 21:23:12 »

Yönetim olarak istediklerimiz bu arkadaşlar yani sadece bir kaç arkadaşımızın üzerine kurulu olmasın site bura bir paylaşım sitesi her arkadaşımızın bir katkısı bir paylaşımı olsun. Bizlerde sizlere daha iyi hizmet verelim. Umarım arkadaşlarımızda bu konuda gereken duyarlı davranışları göstereceklerinden eminim. Güzel paylaşımlar dilerim.

ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN TERTİBAT VE RAMPA SİSTEMLERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ 0 542 334 24 62
*Gülşen*

kalbi Kırık Olanın Kalbine ALLAH Dokunur

Emektar Dost

*

Üye No : 851

Konu  : 474

DOST PUANI: 327
Site
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2010, 21:32:11 »

Ben kendi adıma gereken yardımı yaptığımı sanıyorum, yok yapmıyorsun eksiklerin var diyorsan eksiklerimi söyle elimden geleni severek yaparım :)

Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim
Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım
Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına
İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.
Cabbar

Super Dost

*

Üye No : 4347

Konu  : 14

DOST PUANI: 747
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2010, 21:38:33 »

Her arkadaşımızın burada söyledikleri bir kelime benim çok hoşuma gidiyor. Buda Biz Bir Aileyiz evet bu siteyi diğerlerinden ayıran en güzel söz bence bu ve bu sözü söyleyen biri bensem de hakkını vermek gerek diye düşünmekteyim. Şahsen Face gibi sosyal grupların olduğu siteler var. Buralarda arkadaşlarımıza siteyi duyurmak gerek. Bir çok kişi zamanının en büyük bölümünü burada geçirmekte. O zaman oradan bir arkadaşımızı aramıza katmamız gerek. Öyle saçma gruplar içinde zaman öldürmektense burada bir paylaşımda bulunmak daha mantıklı. Almış gitmiş başını özel hayat denen olgu sanal alemde ortada gezer durumda. Hemde insanlara bir faydası olmadığı halle bir çok bilgi. Yazık orada geçen zamanlara en azından şurada bilgi alıp verilmekte o zaman zamanı en güzel şeyler için kullanalım derim arkadaşlar. Hep birlikte ve bir amaca hizmet ederek.

Cabbar...
{HARUNCA}

Özel Üye

Emektar Dost

*

Üye No : 2619

Konu  : 59

DOST PUANI: 6741
Asıl kör, nankördür. H.Bektaşi Veli...
« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2010, 22:03:08 »

Ben buradan şunu söylemek isterim. Burada kimse paraya pula hizmet etmiyor. Burada günlerini saatlerini veren yöneticilerimiz var, Tüm gücüyle ortaya bir şeyler çıkarmaya ve insanlarımızın sorunlarına ortak ve yardımcı olmaya çalışıyorlar.
     Bu ENGELSİZDOST'lar Sitemiz, gönlü güzel insanların bulunduğu bir yer, Tabiki her arkadaşımızın, her kardeşimizin, Mutlaka paylaşacağı bir şeyler olmalı veya paylaşılana yorumda bulunmalı.
     Burada bulunan tüm kardeşlerimiz ENGELLİ değil ama, Hakiki ENGELLİ  DOST'u arkadaşlarımızda var. Onun için tüm Kardeşlerimiz ve Arkadaşlarımız Paylaşımda bulunmalı diye düşünüyorum...
     Ben yine buradan, Tüm yönetici ve moderatör kardeşlerimi yeri gelmişken bir daha tebrik etmek isterim...Saygılarımla. 

GÖR ZAHİDİ KİM SAHİBİ İRŞAD OLAYIM DER, DÜN MEKTEBE GELDİ BUGÜN ÜSTAD OLAYIM DER...
Vitaly Klich
^Türkan^

Yönetim Kurulu

Emektar Dost

*

Üye No : 2715

Konu  : 1768

DOST PUANI: 3111
www.engelsizdostlar
Site
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2010, 18:46:39 »

Bu tabuyu yıkalım diyoruz arkadaşlar.Elbirliği ile bu tabuyu yıkalım.Ama nedense paylaşım çok az.Ben paylaşımsızlıktan şikayetçiyim.Bu sitede üye olan bir çok öğretmen arkadaşımız,başka kurumlarda görev yapan bir engelli ya da engelsiz arkadaşımız olduğunu biliyoruz.Fakat paylaşıma gelince nedense bunları göremiyoruz.Ben bir seneyi geçti burada üyeyim.Benden başka aktif olarak paylaşımda bulunan bir öğretmen arkadaşımızı göremedim.Özellikle engellilerle ilgili alanlarda çalışma yapan arkadaşlarımızın paylaşımlarını burada görmeyi çok isterdim.Neden bildiklerimizi paylaşmıyoruz?

Sağlık alanında görevli arkadaşlarımızın paylaşımlarını neden sitemizde göremiyoruz?

Ben buraya ilk üye olduğumda herkesin çok güzel kişisel albümü vardı ancak hobi olarak fotoğraf çeken arkadaşımız yoktu.Ben amatör olarak fotoğraf çekiyorum,fotoğrafçı değilim.Fotoğrafçı olabilmem için çok çalışmam lazım.Ancak kendi bildiklerimi burada paylaştım,paylaşmaya da devam ediyorum.Bu sayede bir çok arkadaşımızın kendi çektiği resimlerden oluşan bir başlığı oldu ve onlar da emeklerini sitemizde paylaşmaya başladılar.Böylece farklı güzellikler görmeye başladık.

Üretmekten,paylaşmaktan çekinmeyelim.Belki bizim bildiğimiz bir bilgi paylaşıldığında bir başka arkadaşımıza ışık tutacaktır.Bilgiyi paylaşmak kadar büyük bir mutluluk yoktur.

Yüreğimi eğitmesini öğreniyorum...Talep etmemeyi,nefesi derinden alıp-dışa vermemeyi,yürümesini öğreniyorum düşe kalka...canım acısa da belli etmemeyi...
Nadir

Administrator

Emektar Dost

*

Site
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2010, 18:54:33 »

İşin özü dünya yansa kimsenin umurunda değil işte işin püf noktası burada. Hazırcı bir toplum olarak birilerinden bir şeyler gelsin de nasıl gelirse gelsin ben yaşamaya devam ederim mantı olduğu sürece bırakın form siteleri sosyal hayatta dahi sesimiz çıkmaz. Hani hep kızarız  ya adam dileniyor diye. Ama bunları söylerken hiç iğneyi kendimize batırmayız. Biz bu kafa ile gidersek ne elimizde hakkımız nede hukuk kalır sadece izlemeye devam ederiz. hepsi bu kadar. Kimsede hata aramamak gerek asıl hata bizlerin. Biz bunları fazlası ile hak ediyoruz etmeye de devam edeceğiz. Zaman gelecek keşke diyeceğiz ama sadece iş işten geçmiş artık keşke demenin de artık yeri kalmamış olacak. İşin özü yolla git demek değil yarenlik etmek önemli herkes der git diye ama yanında gidecek yürek olmadıktan sonra.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Engelsizdostlar.Com Etiketler
Bu Tabuyu Yıkalım Arkadaşlar

Gitmek istediğiniz yer:  

Engelsiz Dostlar Site Üyeleri Tarafından Açılan Benzer Konular
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Slm Arkadaşlar Yeni « 1 2 »
Tanışma
girdap 15 332 Son Mesaj 08 Şubat 2008, 17:46:29
Gönderen: nacy
Slm Arkadaşlar Yeni
Tanışma
gecemavisi 13 231 Son Mesaj 22 Mayıs 2008, 11:20:29
Gönderen: feyzalofi
Slm Arkadaşlar Yeni
Tanışma
ceylan gözlü 8 183 Son Mesaj 17 Temmuz 2008, 09:53:03
Gönderen: Aygul_OrhanOral
Slm Arkadaşlar Yeni
Tanışma
kudret 10 156 Son Mesaj 13 Ağustos 2008, 12:33:23
Gönderen: hazan47
Slm Arkadaşlar Yeni « 1 2 »
Tanışma
FIRAT06 16 206 Son Mesaj 27 Ağustos 2008, 10:26:04
Gönderen: ayşegülaslan
|Son Konular|sitemaps|Site Haritası|urllist.php|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!