Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Şehir içi Deniz Taşıma Araçlarında Engelsiz Mekan Oluşumu ile ilgili anket çalış  (Okunma sayısı 261 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sevalozgel

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Engelsizdostlar.Com

Sayın forum üyeleri,

Hazırlamakta olduğum "şehir içi deniz taşaıma araçlarında engelsiz mekan kavramı" konulu tezim için anket çalışması yürütmekteyim. Aşağıda daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ankete katılım sağlamaya çalışıyorum ve bu konuda sizden iş birliği rica ediyorum. Acaba aşağıdaki bilgiyi ve anket çalışmasını üyeleriniz veya ilgili olduğunu düşündüğünüz kişilerle paylaşmanız mümkün müdür?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Arş. Gör. Seval ÖZGEL

Şehir içi Deniz Taşıma Araçlarında Engelsiz Mekan Oluşumu konulu yüksek lisans tezimle ilgili bir anket çalışması gerçekleştiriyorum. Bu çalışma içerisinde zorunlu olarak doldurulmasını rica ettiğim bazı bölümler var, anketin başında da açıkladığım üzere mail adreslerinizi aktif olarak kullandığınız adresler olarak belirtirseniz, anket sonuçlarının değerlendirilmesi kısmında görüşlerine tekrar yer vermek istediğim kişilerle irtibata geçebilmemi kolaylaştırmış olursunuz.

Bu çalışma sonucunda raylı sistemlerde erişilebilirlik kapsamında yapılmış olan çalışmalar sonucunda Türk Standartları oluşturularken her istasyonun ulaşılabilir olmasının sağlanmış olması ancak deniz taşıma araçlarında standartların bulunmayışı konusu üzerinde durulmaktadır. Tezim yayınlandıktan sonra ilgili birimleri harekete geçirmek için çalışmamı kullanacağım. Sizlerin de desteğini bekliyorum.

Tez çalışmam şu an için İstanbul'da şehir içinde çalışan deniz toplu taşıma araçlarına yöneliktir. Bu yüzden anketi dolduracak üyelerimizin İstanbul'da bu hizmetten yararlanan/yararlanamayan fiziksel, ortopedik,görme,işitme,konuşma,zihinsel,yaşlılık,geçici engelli bireyler olmasıdır.

Ankete aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

ANKETE KATILMAK İSTEYENLER TIKLAYINIZ

Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Anket dışında yorum ve önerilerinize de açığım.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Sayın sevalozgel başlığını burada değerlendirmenin daha olacağını düşündüm. Bu bölüme aldım. Bununla birlikte  üye ve ziyaretçi olarak konuyu takip eden arkadaşlarımıza bir konu hatırlatmak isterim. Bu anketin sitemiz ile alakası yoktur.

Katkıda bulunan arkadaşlarımızda başlığımız altında bilgi verirlerse güzel olur.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

sevalozgel

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Engelsizdostlar.Com

Sayın sevalozgel başlığını burada değerlendirmenin daha olacağını düşündüm. Bu bölüme aldım. Bununla birlikte  üye ve ziyaretçi olarak konuyu takip eden arkadaşlarımıza bir konu hatırlatmak isterim. Bu anketin sitemiz ile alakası yoktur.

Katkıda bulunan arkadaşlarımızda başlığımız altında bilgi verirlerse güzel olur.

Teşekkür ederim, sitenin genel yapısı altında bu başlık daha uygun olmuş. Sadece yüksek lisans tezimle alakalı bir ankettir, foruma üye olan kişilerden yardım talep etmek amaçlıdır, yanlış anlaşılma varsa kusura bakmayın.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar

Hayır hayır kesinlikle yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil. Arkadaşlarımızda zaten katkıda bulunurlar. Bundan şüpheniz olmasın.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GoogleTagged - Etiketler