Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Opet İstasyonları  (Okunma sayısı 5234 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mediha

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Opet İstasyonları
« : 30 Kasım 2007, 19:00:51 »

Bizim gibi sandalyeli olanlar için çok önemlidir yolculuk esnasında uygun wc bulmak.. ben hep kara kara düşünürdüm.. Bir çok yerde yok olan yerlerde çok nadir onlarıda temizlik malzemeleriyle doldurmuşlar malum orası depo olarak kullanılmak için yapılmış nede olsa..
Şimdi tüm Opet istasyonlarında engelliler için wc bulabilirsiniz.. Başka türlü yetki vermiyorlar sanırım zaten.. Bende bu uygulama için opete teşekkür ediyorum.. Gönül rahatlığıyla nerde bir opet görsem gidiyorum..
Keşke diğer firmalarda bunu düşünebilse..  Acaba Opet'in sahibi de engellimi ki böyle düşündü ?

FATOŞ

• Ziyaretçi
Ynt: Opet İstasyonları
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2007, 21:28:00 »

Alıntı
Acaba Opet'in sahibi de engellimi ki böyle düşündü ?

bunu bende düşündüm mediha. malum damdan düşünenin halinden damdan düşen anlıyor.
opete bende teşekkürlerimi bildiriyorum

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2007, 00:06:43 »

Tamam arkadaşlar bu konuyla ilğilenelim diyer tüm dağıtım şirketlerinin sitelerine mail atalım ve durumu izah ederim ayrıca opet istasyonunuda örnek gösterelim derim ne dersiniz ? ;)
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

mediha

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #3 : 01 Aralık 2007, 10:05:49 »

Tamam arkadaşlar bu konuyla ilğilenelim diyer tüm dağıtım şirketlerinin sitelerine mail atalım ve durumu izah ederim ayrıca opet istasyonunuda örnek gösterelim derim ne dersiniz ? ;)

Neden olmasın.. Biz opet istasyonlarını her yerde örnek gösterir bu tutumundan dolayı reklamını yaparsak zaten diğer firmalarda bunu gözardı edemezler herhalde..

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #4 : 01 Aralık 2007, 14:53:37 »

O zaman diyer daüıtım şirketlerine güzel bir şekilde yazı hayırlayalım ve bu yazımızı mail yoluyla şirketlere yollayalım onlarında bu konuya kayıtsız kalacağını sanmam.Uzun zamanlar benzinlik lokantası çalıştırdım ve benzin istasyonlarının uyması gereken bazı kurallar vardır bu kuralları ise dağıtım şirketleri belirler ve bu kurallar belli aralıklarla kontrol edilir ve bu kurallaya uymayan istasyonlara gerekli uyarı yapılır ve bu kural tanımazlık devam ettiği taktirde lisanları iptal edilir yani işin özü dağıtım şirketlerinin kriterlerine uymayan istasyınların sözleşmesi fes edilir.Bizde yazacağımız bu yazı ile durumu ve örnek olarakta opet şirketini göstermemiz eminimki diyer şirketlerin dikkatini çekecektir.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

FATOŞ

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 01 Aralık 2007, 18:19:11 »

hemen yapalım o zaman böyle bir şey. bizi önemsemiyorlarsa. biz kendimizi önemsetmeliyiz. keşke bunları kanun oldugu için degilde insanı önemsedikleri için yapmış olsalar.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #6 : 01 Aralık 2007, 23:17:35 »

Fatoş kimse kamuoyunda kötü alınmak istemez ve en kısa zamanda gerekli adresleri bulacağım ve gerekli yazıyı yazacağım ve sizlerle burada paylaşacağım ve bizde birey olrak gerekli ememgi vereceğiz bundan emin ol sadece Türkiye de OPET yok diyerleride yaspın bunu yapmakta zorunda yapacakta önemli olan yapmak değil azm etmektir bunuda biz yapacağız buda engelli camiasının bir artısı olarak kalsın...

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2007, 22:18:53 »

valla arkadaşlar şunu sölemek isterim bu sitede galiba en çok uzun yol seyahati yapan kişi benim bildiğime göre... hiç uyumadan 3500 km yol gittiğimi biliyorum zaten arabaya bindimmi uykuyu unuturum

bütün OPET  istasyonları sandığınız gibi değil hepsinde bu engelli WC si yok
PO (petrol ofisi) bölgemizdeki PO larda bu özellik mevcut engelli WC si var çoğunda

AMA NADİR ABİMİN DEDİĞİ GİBİ Bİ YÖNETMELİK KURULU VAR VE BELİRLİ ZAMANLARDA İSTASYONLARI TEST EDİP İNCELİYORSA BUNU HİÇ DURMADAN HEMEN BİLDİRİLMESİ ÇOK İYİ OLUR

saygılar....
...... BURGUNDY BERET.......

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #8 : 06 Aralık 2007, 12:06:01 »

Bilsem80 şimdi bak sen ne güzel dedin çok gezerim diye eger bu şekilde uygulamaya yapmayan bir istaston varsa adresini al ve bağlı olduğu şirkete durumu anlatan bir mail yolla ve emin ol o şirket o istasyona gerekli denetimi yapacağından emin ol...

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC
« Yanıtla #9 : 07 Aralık 2007, 22:54:00 »

bundan sonra öyle yaparız artık nadir abi  :)
...... BURGUNDY BERET.......

ahmetermis

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2007, 01:40:11 »

engellileri de insan yerıne koyan ona göre iş yerını veya yolları ona göre düzenleyen tum tuzel özel butun kurum ve kuruluşlardan allah razı olsun

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2007, 15:39:34 »

Arkadaşlar ben zaman bulupta tüm dağıtım şiketlerine yollayacağımız bir yazı hazırlayamadım.Eyer aranızda böyle bir yazı hazırlayacak arkadaşımız olursa opet şirketini örnek gösteren bir yazı tüm akaryakıt dağınan şirketlere bu yazıyı yollayalım ve sizlerde böyle olun diyelim...

..serkan..

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 18 Aralık 2007, 02:45:27 »

böyle bi yazı hazırlıyalım nadir abi öbür akaryakıtlara fakslıyalım örnek olsun  diyehaklısın..

yürekli

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mercedes
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2007, 12:12:02 »

ASLINDA HER YERDE OLMASI LAZIM AMA MALUM TÜRKİYE GERÇEKLERİ.
Hakkım Varsa Haram Olsun dünya sana Zindan Olsun sende benim Çektiğimi çek.

Şirine

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #14 : 24 Aralık 2007, 15:12:47 »

GÜZEL BİR ÖRNEK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE.....
OPET İSTASYONLARINI TEBRİK EDİYORUZ BU İNCE DAVRANIŞLARINDAN ÖTÜRÜ...
İNSANLAR NEYDİM NE OLDUM DEĞİL "NEYDİM NE OLACAM" DİYE DÜŞÜNMELİ....
KİMİN NE OLACAĞI BELLİ DEĞİL ENGELLİ İNSANLARINDA BU DÜNYA ÜSTÜNDE HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİ VAR...
O AÇIDAN BAZI MİMARİ YAPILAR BU İNSANLARINDA VAR OLDUĞUNU DÜŞÜNEREKTEN UYGULANMALI....
DİZANY EDİLMELİ....BENCE BU MİMARİ YAPILARIN DÜŞÜNÜLMEMESİNDEKİ ANA NEDEN ÇOĞUNLUK SAĞLIKLI İNSAN KİTLESİNDEN OLUŞTUĞU...ENGELLİ İNSAN AKLINA GELMEZ İLK EDAPTA...BENCE TEK NEDEN BUDUR ENGELLİLER İÇİN MİMARİ YAPILARIN KISITLI OLUŞU....

GoogleTagged - Etiketler