Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Avrupa'nın En Büyük Engelli Oteli Marmaris'te  (Okunma sayısı 5660 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
Avrupa'nın En Büyük Engelli Oteli Marmaris'te
« Yanıtla #45 : 06 Temmuz 2010, 13:25:53 »

AVRUPANIN 3. TÜRKİYENİN EN BÜYÜK ENGELLİ OTELİ
 ihh_1

Yaşadıklarınızdan sonra sanırım bu dedikleriniz biraz sözde kalmış...
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

^Türkan^

• Moderator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #46 : 08 Temmuz 2010, 15:09:18 »

Arkadaşlar 22,06,2010 tarihi itibariyle marmaris içmelerde bulunan ve engelli oteli olarak tanınan parkpanorama otelinde bir haftalık rerzarvasyon yaptım.o gün itibariyle güzel bir tatil yapmak için gittiğim otelde hizmat anlayışlarının kötü olması sebebiyle iki gece konakladım.Daha öncede konakladığım otel el değiştirmişti.otel için tür şirketleri ile görüştüğümde iki kişilik odalarda kişi başı 130 tl ücret istediler oteli aradığımda fiyata 80 tl dediler. kısacası kişiye göre fiyat uygulaması var. otelde 8 tane engelli odası oldunu biliyordum bu sayıyı 25 çıkartıklarını söylediler oysa ki hala 8 tane belki dahada azdı. daha önceden rezarvasyon yapmama rağmen engelli odalarının boş olmadıklarını ancak tek kişilik odaya ek yatak atarak kalabileceğimi söylediler. orayaya kadar gitmişken hadi bir şey olmaz dedik ve bu hataya göz yumduk.Telefon ile görüştüğümde iki adet akülü sandalyelerin olduğunu ek olarakta 4 adat de kiraladıklarını söylediler bu telebime otele geldiğimde yardımcı olacaklarını bildirdiler. bu konuda da yardımcı olmadılar. otelin konumunu bildiğim için akülü sandalye talebinde bulunmuştum. otel bir tepede ve içmeler merkezden ve denizden uzak bir yerde o tepeyi manuel sandalye ile inip çıkmak imkasız ayrıca iki gün boyunca otelde sadece iki adet akülü sandalye vardı diğer dördünü nedense hiç göremedim. otel her şey dahil çalıyo dediler oysaki tam pansiyon gibi hizmet görüyordu. servis saatinde servise binmeye gittim servis havaalanına gitmiş dediler. akşam yemeği saat 22,00 dediler 21,30 da gittim yemek kalmamış dediler artık dayanamadım itiraz ettim aparatif hazırladılar. sözleşme yapmamıza rağmen sürekli otelde konaklama ücretini peşin istediler. iyi ki peşin ödeme yapamadım. hizmetin kötü olacaklarını bildikleri için ücrette ısrarcı oldular ve erken ayrılırken kalan ücreti geri almakta zorluk çıkaracaklardı. lanet olsun dedim ve ayrıldım. daha önceden memnun olduğum bu otele tekkar gitmek istedim o kadar değişmiştiki şaşırdım kesinlikle bu yönetimle artık tavsiye etmiyorum...oradan ayrılıp apart otele geçtim çok daha ekonomik ücrete(gecelik 50 tl)  tatilimi yaptım.

Burası artık engelliye hizmet eden bir anlayış içerisinden,engelliyi sömüren bir anlayış sistemine geçmiş.Deneyimlerinizi burada paylaşmanız bu otel hakkında fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlarımız için çok önemliydi.Bu kadar kötü bir hizmet anlayışı olur.Hem o kadar ücret talep et,hem de engelliye sıkıntı çektir,olacak şey değil. ihh_1

yasar145

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #47 : 13 Temmuz 2010, 14:24:26 »

OTEL FİYATI NEDİR ACABA

^Türkan^

• Moderator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #48 : 13 Temmuz 2010, 14:37:41 »

OTEL FİYATI NEDİR ACABA

Biyani arkadaşımız bu otelde yaşadığı deneyimini anlatmıştı.Kendisine telefonla aradığında iki kişilik odada kişi başı 80 TL dedikleri halde,kendisinden 130 TL istemişler.Kişiye göre muamele olduğu söyleniyor.Oteli arayıp bilgi almanızda fayda var.Biyani arkadaşımızın yazısını okumanızı da tavsiye ederim.Kendisi hiç memnun kalmamış bu otelden. ihh_1

baris

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #49 : 13 Temmuz 2010, 14:44:43 »

gercektende harıka bır otel netten arastırdım ama fıyat konusunda herhangi bir bilgiye ulasamadım...

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #50 : 22 Temmuz 2010, 13:27:07 »

Avrupa'nın en büyük engelli oteli olmasına karşın engelli insanlara ne kadar hizmet verdiği giden arkadaşlarımız tarafından değerlendirilmiş durumda. Burada engelli insanlara nedense? Hangi sektörde olursa olsun her zaman yüksek fiyatlar. Çıkarılmakta.

Site sorumlusu olarak bu otelin engellilere gerçekten tam anlamı ile hizmet verdiğine inanmaktayım. Her zaman olduğu gibi paran varsa yaşa mantığı bu otel içinde geçerlidir. Burada otel yetkililerinden biri gelip gerekli açıklamayı yapamayacağından site yönetimi olarak ta bu otelin reklamının daha fazla yapılmasına da sitemizde gerek yoktur. Başlık tarafımdan kilitlenmiştir.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GoogleTagged - Etiketler