Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Kaldırım Ve Yollar Tanıtım Panosu Çöplüğüne Döndü  (Okunma sayısı 345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Bir görme engelli vatandaşımız geçtiğimiz günlerde İkieylül Caddesi´nden Şair Fuzuli Caddesi´ne giderken, Atılgan İş Merkezi önünde insanlara saygısı olmayan bir esnaf tarafından yolun ortasına konulan ve üzerinde ´Parça Kontör Yükleme Merkezi´ yazılı olan reklam panosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle dengesini yitiren görme engelli vatandaş, oradan geçen bir kişinin yardımı ile düşmekten kurtuldu. Olayı gören esnaf ise görme engelli vatandaşa ´geçmiş olsun´ diyeceğine, yere düşen panosunu büyük özenle (!) yolun ortasına yeniden koydu. Devletin yolunu kendi babasının malı gibi işgal ettiği için bu olay meydana gelmesine rağmen esnafın yüzünün kızarmaması dikkatimizi çekti. Belediyeler, kaldırımları ve yolları tanıtım panolarıyla işgal eden ve yaşadığı kentteki insanlara saygısı olmayan bu tip esnaflar için neden bir yaptırım uygulamıyor. Yollar ve caddeler tanıtım panosu çöplüğü haline gelirken, Avrupa kenti olma iddiasındaki bir kentin yöneticilerinin bu konuya duyarsız kalması Eskişehir adına üzücü bir durum.

www.sakaryagazetesi
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
Ynt: Kaldırım Ve Yollar Tanıtım Panosu Çöplüğüne Döndü
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2009, 19:13:22 »

Ben de şikayetçiyim bu panolardan.
Öyle ki bazen geçecek yer bile bırakmıyor esnaf
ihh_1 ihh_1
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

GoogleTagged - Etiketler