Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Engelsiz Dostlar Tepebaşı’nda Buluştu  (Okunma sayısı 1273 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Engelsiz Dostlar Tepebaşı’nda Buluştu
« : 22 Ekim 2009, 22:33:56 »

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 150 kişilik engelli grubu, iki gün boyunca Tepebaşı Belediyesi’nin konuğu oldu. İnternet ortamında oluşturdukları “Engelsiz Dostlar” adlı sitede, birbirleriyle sanal ortamda buluşan engelsiz dostlar, bu sayede ilk kez gerçek hayatta bir araya geldiler. Tepebaşı Belediyesi’nin davetlisi olarak Eskişehir’e gelen engellilerden birçoğu ilk kez bu tür bir etkinliğin içerisinde yer aldıklarını belirttiler.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi olarak, Türkiye’nin birçok ilinden gelen engellilere ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bundan sonraki yıllarda da bu tür buluşmaları düzenlemekten büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Yaşamlarında ilk kez başka bir şehirde, engelsiz dostlarıyla bir araya gelen engelli grubu üyeleri, Eskişehir’e gelmekten büyük keyif aldıklarını söylediler. Engelsiz dostlar üyeleri bu tür bir projeyi hayata geçirdiği ve kendilerine iki gün boyunca doyumsuz Eskişehir günleri yaşattıkları için Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

eskisehirportal
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
Ynt: Engelsiz Dostlar Tepebaşı’nda Buluştu
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2009, 22:34:24 »

İşte arkadaşlar engelsizdostların farkı burada.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2009, 22:35:08 »

harika bir haber bu!!!!
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2009, 22:36:09 »

Bu haberle gurur duydum.İşte sitemizin farkı  :)

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
ENGELSİZ DOSTLAR TEPEBAŞI’NDA BULUŞTU
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2009, 22:45:53 »

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 150 kişilik engelli grubu, iki gün boyunca Tepebaşı Belediyesi’nin konuğu oldu. İnternet ortamında oluşturdukları “Engelsiz Dostlar” adlı sitede, birbirleriyle sanal ortamda buluşan engelsiz dostlar, bu sayede ilk kez gerçek hayatta bir araya geldiler. Tepebaşı Belediyesi’nin davetlisi olarak Eskişehir’e gelen engellilerden birçoğu ilk kez bu tür bir etkinliğin içerisinde yer aldıklarını belirttiler.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi olarak, Türkiye’nin birçok ilinden gelen engellilere ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bundan sonraki yıllarda da bu tür buluşmaları düzenlemekten büyük mutluluk duyacaklarını kaydetti.
Yaşamlarında ilk kez başka bir şehirde, engelsiz dostlarıyla bir araya gelen engelli grubu üyeleri, Eskişehir’e gelmekten büyük keyif aldıklarını söylediler. Engelsiz dostlar üyeleri bu tür bir projeyi hayata geçirdiği ve kendilerine iki gün boyunca doyumsuz Eskişehir günleri yaşattıkları için Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

sırdaş

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2009, 22:48:13 »

evet gerçekten çok güzeldi inanılmaz keyif aldım iyiki varsınız arkadaşlar

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2009, 22:49:01 »

İşte başarı diye ben buna derim.
Sitemiz adına bu habere çok sevindim.
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2009, 22:51:38 »

Evet arkadaşlar her iki haberimizde olduğu gibi artık burada üye olan arkadaşlarımızın yüreklerinde engel olmadığı bilinmektedir. İşte taşıdığımız kocaman bir yüreğin ve bize kazandırdıkları.

sırdaş

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2009, 22:59:50 »

kesinlikleeeee

inciboncuk

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2009, 23:01:58 »

ben  gelir gelmez belediyenin iletisim kutusuna tşklerimi yazdım.. onlari tebrik ettim..
hersey mükemmeldi..

kara-sevdam

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Can Dediğim Senden İbaret..
« Yanıtla #10 : 22 Ekim 2009, 23:03:24 »

farkı fark etmek bu olsa gerek: farklı bir site farklı arkadaşlıklar yüreğinde engel olmayan dostlar

www.engelsizdostlar.com
Yürekli Kadın Başı, Yüreksiz Erkeğin Omzuna Ağır Gelir....

aloneMen

• Dost
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
« Yanıtla #11 : 22 Ekim 2009, 23:06:18 »

cok guzel haber emegi gecen herkesin ellerine saglık
SaDeCe BaKtıĞıM KaDaRsIN, KaFaMı ÇeViRdiĞiM An YaLaNsINNNN......

^Türkan^

• Yönetim Kurulu
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • www.engelsizdostlar
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #12 : 22 Ekim 2009, 23:09:46 »

Sitemiz 3009 Üyeli kocaman bir aile.Ve bu ailenin 150 üyesi o gün bir araya gelip sanaldaki dostluğu reele taşıdılar.Her şey çok mükemmeldi.

www.engelsizdostlar.com sitesinin bir ferdi olmak çok güzel.İyi ki varsınız engelsizdostlar.

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #13 : 23 Ekim 2009, 09:00:04 »

bu haber sitemiz için gurur kaynağı gerçekten. bu oluşumun için olmaktan kendi adıma çok mutluyum. iyiki kurulmuş bu site iyiki tanımışım sizleri. emeği geçen herkese tekrar teşekkürler
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

roadstar

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #14 : 23 Ekim 2009, 09:16:09 »

ENGELSİZDOSTLAR SİTESİ SAYESİNDE ESKİŞEHİR DE DÜZENLENEN İKİ GÜNLÜK BULUŞMA TANIŞMA ORGANİZASYONUNA BENDE KATILDIM .İLK KEZ BÖYLE BİR TOPLANTIDA BULUNDUM TÜRKİYENİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN GELEN FİZİKEN ENGELLİ AMA YÜREĞİNDE ENGEL OLMAYAN ARKADAŞLARLA TANIŞTIM ÇOK GÜZEL İKİ GÜN GEÇİRDİM ORGANİZASYONA EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLARIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
 BU GİBİ ETKİNLİKLERİN DEVAMINI DİLERİM...