Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Özel Tertibatlı Araç Kullanabilir Raporunu Nereden Alabilirim? [Soru]  (Okunma sayısı 2300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

egelipasha

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

nadir bey sol dizaltı protezi kullanıyorum vede otomatik vites yazan h sınıfı ehliyetim var özel tertibatlı araç kullanır raporunu alamıyorum hangi hastane hangi doktor verir bu raporu yazarsanız sevinirim bazı hastaneler veriyo bazıları vermiyor anladığım kadarıyla izmirde ve afyondaki hastanelerden alamadım türkiyede hangi hastane veriyosa gitmeyi düşünüyorum

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Burada anladım kadarı ile sizin H sınıfı sürücü belgeniz var ve sol ayak engellisiniz. H sınıfı sürücü belgesinde büyük olasılıkla otomatik vitesli araç kullanıyor yazması gerek. Yani sizin neden özel tertibatlı araç kullana bilir raporunu istediğinizi tam olarak anlayamadım. Neden gerekli?
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

egelipasha

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

ötv siz sıfır araç alabilmek için özel tertibatlı elden debriyajlı araç kullanır raporu gerekiyormuş otomatik vites alırsam vergiler var h sınıfı ehliyetimde otomatik vites yazıyo evet bu şekilde indirimden yararlanamıyorum

Raman72

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

Burada anladım kadarı ile sizin H sınıfı sürücü belgeniz var ve sol ayak engellisiniz. H sınıfı sürücü belgesinde büyük olasılıkla otomatik vitesli araç kullanıyor yazması gerek. Yani sizin neden özel tertibatlı araç kullana bilir raporunu istediğinizi tam olarak anlayamadım. Neden gerekli?
Nadir bey.Engelli Ehliyetlerin genelinde İbare yazılmaz.Arkadaşın sorusuna gelince,Sağlık Kurulu Raporonuzda Özel tertibatlı araç kullanması uygundur.İbaresinin yazılması yeterli olmaktadır.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

Raman ney yazılmaz ehliyete vallahi aklına ne gelirse yazıyor ya benimkinde ticari araç kullamaz, arkadaşında tertibatlı araç kullana bilir bir balkasında otomatik digerinde gece süremez daha sayayım mı ?
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

egelipasha

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

benim ehliyette otomatik vites yazıyo

egelipasha

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

benim asıl öğrenmek istediğim hangi ilden hangi hastaneden "özel tertibatlı araç kullanır" raporu alabilirim. izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinden ve afyon devlet hastanesinden "otomatik vitesli araç kullanır" raporu verdiler. ama benim durumunda olupta alabilen arkadaşların olduğunu biliyorum. alan arkadaşlar hangi hastaneden aldıklarını yazarlarsa çok makbule geçecek inanın.

maliyeci

• Ziyaretçi

valla beyler benim ehliyette hiç bişey yazmıyo

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar

benim asıl öğrenmek istediğim hangi ilden hangi hastaneden "özel tertibatlı araç kullanır" raporu alabilirim. izmir atatürk eğitim ve araştırma hastanesinden ve afyon devlet hastanesinden "otomatik vitesli araç kullanır" raporu verdiler. ama benim durumunda olupta alabilen arkadaşların olduğunu biliyorum. alan arkadaşlar hangi hastaneden aldıklarını yazarlarsa çok makbule geçecek inanın.
Alırsın ama otomatik vitesli için değil düz vitesli araç için verirler. Bu kezde otomatik vitesli araç işine yaramaz.

yürekli

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mercedes

Hem o raporu alsanda sol ayağa ötv araç vermiyorlar bilginiz olsun.
Hakkım Varsa Haram Olsun dünya sana Zindan Olsun sende benim Çektiğimi çek.

egelipasha

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı

hangi kurum engelliyo elinde raporun var ehliyetin var

GoogleTagged - Etiketler