Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Zorlukların Ülkesi  (Okunma sayısı 980 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sivil

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Zorlukların Ülkesi
« : 22 Ağustos 2008, 14:26:38 »

evet arkadaşlar 1.5 yaşımdan beri engelli olmama rağmen bende okumayı başaranlardanım ancak okumak işin en kolay kısmı asıl iş okulu bitirdikten sonrası çünkü aşağı yukarı bütün iş dallarında açılan sınavlarda sınav şartları arasında tam teşekküllü hastahaneden alınmış sakatlığı olmadığına ve ülkenin her yerinde görev yapabileceğine dair rapor istenmekte ve siz daha baştan kaybetmektesiniz. işin ilginci masa başı işlerde bile bu şartı öne sürüyorlar. normal iş hayatında da örneğin ünvan sınavlarına girdiğinizde sizi özrünüz nedeni ile  eleyip sizden daha deneyimsiz birini başınıza amir olarak atayabiliyorlar ne diyelim bu ülkede sistem böyle kurulmuş ve böyle işliyor.  

Nurşen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • inadına Ma Miçkin :)
    • Engelsizdostlar
Ynt: Zorlukların Ülkesi
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2008, 19:34:17 »

sonuçta zor olan bişeyi başarmışsın,okumuşsun.eminim iyi bir yerlere de gelceksin...biraz daha sabır etmemiz gerekiyor bazen.
Geçmiş olan dünden hiç yad etme!! Yarın da gelmemişken feryad etme!! Düşünme geleceği de geçmişi de!! Şimdi şen ol da yaşamı berbad etme!!...

FATOŞ

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2008, 19:41:19 »

inşallah bu düzen bu insanlar bi gün düzelecek dünya bizden yanada dönmeye başlayacak diye umut ediyorum
En güzel CİNAYETLERİMİ, geçmişimi öldürürken İŞLEDİM...! Bazıları KATİL desede; RABBİM biliyor ki, benimkisi NEFS-İ MÜDAFA..!

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2008, 19:32:16 »

Engelli olmak ve eğitim sistemimizin engelli insanlara uygun olmamasına karşın bu sistem içinde bende varım demek bile çok büyük bir başarı. Öncelilkle sizi bu başarınızdan dolayı kutluyorum.Evet engelli insanların hayat mücadeleri okul hayatlarında başlıyor ve çalışma hayatları ile de devam etmektedir.Mevcut olan sistem gerçekten engelli insanları çok zorlamakta tek düşüncem var.Buda engelli insanların okul hayatlarının daha kolay bir hale gelmesi ve çalışma hayatlarında ayrımcılıga magruz kalmalarıdır.Umarım bu günleride hep birlikte görecegiz.
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Gülsen

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2008, 20:48:04 »

Tam bir çelişki yaşadıklarınız. :(  Evet bu ülkede sistem böyle kurulmuş ve böyle işliyor; ama bu sistemi kuranlar muhakak ki engelli değillerdi. Engelli olsalardı kim bilir farklı bir sistem kuruldu belki de. Gene de yılmamışsınız sizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki hayatınızda her şey gönlünüze göre olur inşallah.
İntihar Köprüsü Gibiyim Bu Aralar, Gözümden Ve Gönlümden Düşen Düşene...

EZGİSURAL

• Daim Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2008, 22:37:25 »

azminizi ve emeğinizi tebrik ediyorum, umarım yolunuz hep açık olur.
"HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL."

BOLULU

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2009, 14:42:24 »

YOLUN AÇIK OLSUN DAİM BAŞAIRLI OLURSUN ALLAH UTANDIRMASIN NAZARLARDAN SAKLASIN fulleglen
KİŞİ SEVDİĞİYLE BERABERDİR

emel42

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2009, 15:46:25 »

biz engelliler azmimizin zaferi sonuçu bir yerlere gelmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz

hiç bir zaman azmimizi yitirmemek ve yıklmamak üzere hayatımızın gönlümüzce olsun istiyorum
Sirat'tan İnCeDiR SEVDA köprüsü, beraber geçelim TUT eLLeRiMDEN

Hezeran

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #8 : 29 Aralık 2009, 12:12:07 »

SOSYAL DEVLET ANLAYISINA UYMAYAN UYGULAMALARI ÖRNEKLEMEK COK KOLAY ..TEMELSİZ YAPILAN İŞLERDE SONRADAN CARPIKLIKLARI GÖRMEK MÜMKÜN.O KADAR ZORLUĞA RAĞMEN  OKUYUP BİR MESLEK SAHİBİ OLMANIZI TEBRİK EDİYORUM FAKAT SONRASINDA YASADIKLARINIZ BU ÜLKENİN HANİ ONAYLAMASAKTA GERCEĞİ.
HAYAT GÜZELDİR...