Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Dilencilikten Üniversiteye  (Okunma sayısı 8576 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kuzen6

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Ynt: Dilencilikten Üniversiteye
« Yanıtla #15 : 16 Kasım 2009, 18:41:07 »

bu dilencilik degil azmin basarısı basarınızdan dolayı sizi kutlarım

Aygul_OrhanOral

• Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #16 : 17 Kasım 2009, 09:39:16 »

Soruyorlar bana “bu engellin ile üniversiteyi bitirdin? (bitirmiş)” diye. Engelli çocuğu olan bazı aileler çocuklarını okulla göndermeme nedenlerini şöyle açıklıyorlar; yürüyemiyor, konuşamıyor, görmüyor onun için okulla göndermedik. Sizce bunlar okulla gitmemek için bir neden mi?

Malesef engelli çocuğu olan çok aile senin ailen gibi destek olmuyor adeta engelinden dolayı çocuğundan utanıyor ve sürekli evde tutyorlar ve çocuklarına destek olmuyor eğer fırsat verilse çok engelli kardeşimiz çok güzel yerlere gelecek ve kendi yaşamlarına bir yol çizebilecek durua geleceklerdir.
Seni ve aileni bu azminizden dolayı gönülden kutluyorum.
AŞK VARSA SEN AŞKSIN; SEN DÜNYAMSIN

KURTUMM

• Süper Aktif Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • EZAN SUZMAZ, BAYRAK İNMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ
« Yanıtla #17 : 17 Kasım 2009, 10:10:50 »

Helal olsun azim oldugu sürece dahada ilerleyeceğini tahmin ediyorum. Asla azmini kaybetme.
KURTLARIN NEDEN BOYNU KALINDIR? KENDİ İŞİNİ KENDİ GÖRDÜĞÜ İÇİN KURTUMM

Gülyüregim

• kalbi Kırık Olanın Kalbine ALLAH Dokunur
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Ne Olursan Ol Konuştuğun Dil Kadarsın
« Yanıtla #18 : 17 Kasım 2009, 20:09:36 »

Soruyorlar bana “bu engellin ile üniversiteyi bitirdin? (bitirmiş)” diye. Engelli çocuğu olan bazı aileler çocuklarını okulla göndermeme nedenlerini şöyle açıklıyorlar; yürüyemiyor, konuşamıyor, görmüyor onun için okulla göndermedik. Sizce bunlar okulla gitmemek için bir neden mi?

Malesef engelli çocuğu olan çok aile senin ailen gibi destek olmuyor adeta engelinden dolayı çocuğundan utanıyor ve sürekli evde tutyorlar ve çocuklarına destek olmuyor eğer fırsat verilse çok engelli kardeşimiz çok güzel yerlere gelecek ve kendi yaşamlarına bir yol çizebilecek durua geleceklerdir.
Seni ve aileni bu azminizden dolayı gönülden kutluyorum.

Aynen katılıyorum...
Keşke bende duygusuz yaşamayı becerebilseydim
Aç çocukların gözlerine bakıp utanmasaydım
Yanmasaydım bu kadar dünyanın acısına
İhanetlere incitmeseydim yüreğimi bu kadar.

Hezeran

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #19 : 29 Aralık 2009, 12:03:11 »

SEN AMAÇ EDİNMİŞSİN VE BUNU GERCEKLEŞTİRMEK İÇİN DİLENCİLİK YAPMIŞSIN BU COK KUTSAL BİR SEY.BUNU SÖYLEMENDE SENİN NE KADAR YÜREKLİ BİRİ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR..BUNU KOLAY PARA KAZANMAK VE İNSANLARIN DUYGULARINI SU İSTİMAL EDEREK KAZANÇ KAPISI HALİNE GETİRENLER UTANMALII.COK SAYGI DUYDUM İNANIN CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM.SEVGİLER
HAYAT GÜZELDİR...

taytıs

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #20 : 13 Şubat 2010, 22:25:27 »

Değerli kardeşim
Hikayeniz beni çok etkiledi belkide aynı cizgide olduğumuz için cünkü bende ilkokulda iken senin sorularını yaşamıştım.
Ama ben dışlanmak yerine sürekli taktir aldım başarısız olsam bile öğretmenim hep ynımda oldu.
Şükürler olsun :D
Bir gün Öğretmen yoklama listesini kaybetmişti sınıfta sonra tek tek isim yazmaya başladı.
Ben, öğretmenim ben hepsini ezbere biliyorum dedim :D
Sonra (henüz ilkokuldayız ve 2. ay) tüm sınıf listesini ezbere okudum
Bu çok etlilemişti öğretmenimi bu benim okulda öğretmenin desteği ile başarılı olmama en büyük sebep oldu galiba :D
Maalesef ki okulda hedemelik yapamayacak kişilikte olanlar (eğitim değil kişilik) okullarda öğretmenlik yapıyorlar. Bence okula hademe olarak alınacak kişilerin bile süper bir kişilik ve eğitim testinden geçmesi gerek CÜNKÜ ÜLKENİN TEMELLERİ O OKULLARDA ATILMAKTA.
ALLAH a emanet olun canlar
Tayfun.........

iştar

• iştar
  • Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #21 : 19 Şubat 2010, 21:56:01 »

Yorum yapan herkese teşekkürler.
Dertlerinizle uğraşırken yaşamaya vakit kalmaz.

TaKıNtI

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #22 : 21 Şubat 2010, 00:09:10 »

sabır azim ve istek bütün başarıların habercisidir bıkmadan usanmadan bu yükün altından kalkmakta her baba yiğidin harcı değildir.Bende dahil pek çok defa yapmak istediklerimizin altından kalkamayan o gücü kendinde gereken anlarda bulamayan çokça engelli birey var bu ülkede.Azmin zaferi budur işte tebrikler.
çυcυккєη ηєℓєя σуηαуαвιℓιяιz ∂ιує ∂üşüηüя∂üк,şιм∂ι ιѕє нαуαт вιzє нαηgι σуυηυ σуηαуαcαк ∂ιує ∂üşüηüуσяυz.

comaster

• Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Beşiktaş
    • uyku sersemi
« Yanıtla #23 : 21 Şubat 2010, 15:51:11 »

helal olsun
3 musluk aynı anda 8 saatte bir havuzu dolduruyorsa
iki insan bir kalbe kaç günde veda eder senin kitabında ?

iştar

• iştar
  • Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #24 : 26 Şubat 2010, 17:30:13 »

sabır azim ve istek bütün başarıların habercisidir bıkmadan usanmadan bu yükün altından kalkmakta her baba yiğidin harcı değildir.Bende dahil pek çok defa yapmak istediklerimizin altından kalkamayan o gücü kendinde gereken anlarda bulamayan çokça engelli birey var bu ülkede.Azmin zaferi budur işte tebrikler.
helal olsun

Teşekkürederim. Darısı başka engellilerin başına.

Musa_Reis

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Dün,Bugün,Yarın,Ölüm
Dilencilikten Üniversiteye
« Yanıtla #25 : 30 Mart 2010, 22:32:34 »

Takdir edilesi ve hayranlık uyandıran bir başarı tebrik ederim

iştar

• iştar
  • Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
Dilencilikten Üniversiteye
« Yanıtla #26 : 21 Nisan 2010, 22:33:21 »

Takdir edilesi ve hayranlık uyandıran bir başarı tebrik ederim

Teşekkürederim

Teşekkürederim

Övgülerinizden dolayı herkese teşekkürederim.

ecemmtuc

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Engelsizdostlar.Com
« Yanıtla #27 : 04 Ocak 2012, 01:53:55 »

sevgili iştar...gerçekten başlığı gördüğümde bambaşka bir hikaye beklerken sonrasında bambaşka bir başarı çizelgesini gözümün önüne getirdim..çok güzel anlatmışsınız...sizi hem tebrik ediyorum hem de örnek bir insan olduğunuz için bunu dilencilik olarak adlandırmamanızı temenni ediyorum çünkü siz öğrenme azminde olan birisiymişsiniz ve bunun peşinde koşmak dilencilik değildir olsa olsa uzun mesafe koşucusunun azmine eşdeğerdir... ailenizi de ayrıca kutlamak lazım...

hubavets

• Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Yakışıklılık herkese mahsus değildir.
« Yanıtla #28 : 04 Ocak 2012, 08:29:30 »

Önce bu azminizden dolayı sizi kutlarım.Ayakta kalmamızın yegane sebebidir azim.Bende hem lisede hem üniversitede aynı durumları yaşadım.Lise yıllarımda not karşılığında çooooook hamburger-kola ısmarlamışımdır.Ama başarıya ulaşmak için bazı fedakarlıklarda bulunmamız lazım.Üniversite yıllarında da derslerden sonra saatlerce not geçirirdim.Hatta birgün edebiyat hocası yazımın kötü olmasından dolayı dersinden geçemeyeceğimi söylemişti.Meğerse adam sadece yazılara bakıp not veriyormuş.Nitekim de sınıfta ben ve bir arkadaşımın yazısı kötü olduğu için sadece ikimiz düşük not almıştık.Bu durumdan dolayı üniversiteyi bırakmayı bile düşündüm ama sağolsun ailem ve arkadaşlarım çok destek oldular. Üniversiteyi bitirdiğim için ve huzurlu bir yaşamım olduğu için mutluyum.Beni hayat boyunca destekleyen önce aileme ve tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.
ÖYLE DOST OL Kİ! DOSTUN OLMAYANLAR UTANSIN....

ecemmtuc

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
  • Engelsizdostlar.Com
« Yanıtla #29 : 05 Ocak 2012, 00:05:57 »

sizi de tebrik ederim hubavets...

GoogleTagged - Etiketler