Vallaha bırakmaz Üye Ol

Yüreginde Engel Olmayanların Tek Adresi

LÜTFEN GİRİŞ TIKLA VEYA ÜYE OLMAK İSTİYORUM TIKLA.

Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Gelişmiş Arama  

Gönderen Konu: Memet978 ve Oğlu  (Okunma sayısı 3830 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
Memet978 ve Oğlu
« : 04 Aralık 2007, 20:44:23 »

Öncelikle böyle bir konu açmanızdan ötürü teşekkür ediyorum.
burada söyleyeceklerim tamamıyla içimden geçenler olacak Benim oğlumun adı Enes 4 yaşında ve ilk oğlum enesin doğumu biraz güç oldu çünkü oğlum doğduktan 4 sonra titremeye başladı tabi o zaman hastahanede idi ve küveze aldılar tabiki bizde çocuk nasıl olur hastalık belirtileri nelerdir bilgi sahibi değildik 37 günlüktü ve kış ayı idi bizde üşüdü diye üstünü örtmeye kalktık va vücudunda kasılmalar olmaya başladı tabi şüphelendik hastahaneye götürüyorduk süreklü kasılmalar gözlerini açıp kapaması sıklıkla olmaya başladı tabi bize havale geşirmiş dendi orada gerekli müdahale yapıldı ama bilemiyorsun daha 1 aylık çocuk geçirdiği nöbet vücutta ne gibi tahribata yol açmış zaman geçtikçe 2. havale 3. havale ve şimdi 4 yaşında konuşamıyor,oturamıyor , yürüyemiyor ve yemek konusunda sadece mama ile besleniyor gerçekten çok zor bir durum aslında bende kısmi görme özürlüyüm ama taki çocuğumun bu duruma düşene kadar çünkü bir baba olarak çok istedim oğlumunda çevremdeki insanların çocuğu gibi bana baba demesini ben gerçekten çocukların bende bir şey istemesine bayılıyorum yeterki onlar mutlu olsun hep hayelini kurardım oğlum kalksın baba bende seninle markete geleyim ama gün geçiyor oğlum karşımda eriyor ben ise çaresizim elimden birşey gelmiyor nadir bey oğlumu bi görseniz öylemi tatlı anlatamam illaki herkesin çocuğu kendince öyledir inan şu yazdıklarımın her harfinde gözyaşlarım var çünkü birazda duygusalım özür diliyorum ben daha fazla yazamıyacam tşk
[/size]
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
Ynt: Memet978 ve Oğlu
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2007, 20:55:41 »

Abim bu paylaşımınla inan çok büyük ama çok büyük bir babalık görevinide yerine getirmektesin.Düşün abim senin bu hayat mücadelen ve evlat sevgin sokaklara bebelerini atanlara ibret olsun.Olsunda evlat sevgisinin ne demek olduğunu eşek kafalarına soksunlar abim senin bu hayat mücadelen ve evladına canına damarındaki kanından olana sevginden dolayı kutluyorum.Umut fer zaman fakirin ekmeği olmuştur.Umudunu hiç ama hiç bir zaman kaybetme... Yinegiminde gözlerinden benim içim kocaman öp..
0542 334 24 62 ENGELLİ ARAÇLARI İÇİN ELDEN GAZ FREN DEBRİYAJ TERTİBATLARI PROJE VE TSE UYGUNLUK BELGELERİ İÇİN ARAYA BİLİRSİNİZ.SİTEYE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

mediha

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2007, 20:55:53 »

Sizi anlamaya çalışıyorum ama eminim anne baba olmadan anlamak kolay değildir.. Allahtan sabır diliyorum..

dilek

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2007, 21:07:58 »

rabim yavrunuzu size sağlığıyla bagışlasınben de özürlüyüm pencerem hep özürlü birey olduğum tarafdan açıldı hayata .ama bu gün sizin yazdıklarınızı okuyunca kendi ailemi gördüm acaba onlar ne hissetti ne yaşadı ne yaptılar kolay değil beni ben yapana kadar verdikleri mücadele acaba onlar o cesur yüreklerinde ne yaşadı                rabbimden her doğacak çoçuga sağlık diliyorum

memet978

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2007, 21:14:45 »

Gerçekten farklı bir duygu nekadar yaşanmış olaylara kendimizce yorum yapsakta yaşamak gibisi yok illaki ben çocuğum için ne duygu ve düşünce ile konuya bakıyorsam öyle umuyorumki tüm özürlü anne ve babaları sizler içinde aynı duyguları yaşıyorlardır ama sizlere yansıtmıyorlardır Allahıma sonsuz şükürler olsun çünkü aklımıza gelmeyen hastalıklar var mutluyumki baktığım zaman oğlum bana tebessümle bakıyor aslında yazacak çok şey var ama duygusallığımı bağışlayın yarım yamalık bişeyler yazmaya çalıştım yaptığınız yorumlar içinde birkez daha teşekkür eder Allahın selameti üzerinize olsun

Destek

• Administrator
  • *
  • Çevrimiçi Çevrimiçi
    • Engelsizdostlar
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2007, 21:21:23 »

memet978  yazmış oldugunuz her kelime engelli bir evlada sahip olsn bir babanın içinden gecen ve katıksız ve saf hali ile yazılan kelimelerdir emeğinize sağlık benimle bu tecrübenizi ve duygularınızı paylaştığınız için

BiLSeM

• DESSERT EAGLE OPERATİONS
  • Emektar Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • SYSTEM OPERATİONS FREKANS ELECTRONİC
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2007, 22:15:25 »

mehmet978 :'( :'( :'( :'(abicim ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok çok çok üzüldüm YÜCE RABBİM SENİN VE EVLADININ YARDIMCISI OLSUN
ama her şeye rağmen hayata tutunup bütün zorluklara karşı göğüs  germelisin çok büyük geçmiş olsun abicim
...... BURGUNDY BERET.......

laracan

• Yeni Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #7 : 06 Aralık 2007, 21:19:55 »

BU  YAZILANLARI  NE  OKUMAK  NEDE  BU  KONULAR  HAKKINDA  YAZMAK  İÇİMDEN  GELMİYOR. BENİM  YAŞADIKLARIM  GÖZÜMÜN  ÖNÜNE  GELİYOR  YENİDEN  YAŞAYORUM  SANKİ  ÇOK  ÜZÜLÜYORUM. ALLAH  HERKESİN  YARDIMCISI  OLSUN..

ahmetermis

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 17 Aralık 2007, 02:39:33 »

amin allah sızlerede sabır ve güç versın allah geleceğinizi aydınlık eylesın saygılarımla

yürekli

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
  • Mercedes
« Yanıtla #9 : 17 Aralık 2007, 09:54:37 »

laracan arkadaşımızın dediği gibi gerçekten bende okuyunca üzülüyorum sırf o yüzden bu konuları okumak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hakkım Varsa Haram Olsun dünya sana Zindan Olsun sende benim Çektiğimi çek.

Şirine

• Kıdemli Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2007, 18:28:43 »

:'( :'( :'(
ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM...ALLAH SABIR VERSİN OLDUKÇA ZOR BİR DURUM....
ARKADAŞLAR TAHMİN EDİYORUM Kİ...
ENGELLİ OLMAKLA.....ENGELLİ ÇOCUK SAHİBİ OLMAK ARASINDA OLDUKÇA BÜYÜK FARKLAR VAR...
ONLAR BİRER ANNE VE BABA....
HİÇBİR ANNE BABADA EVLADININ BU ŞEKİLE BİR HASTALIĞA YAKALANMASINI İSTEMEZ....RUHSAL VE FİZİKENDE YIPRANIR İNSAN HER ANNE BABA ADAYI BEBEKLERİNİ HEYECAN İÇİNDE BEKLERKEN DOĞDUKTAN SONRASINDA AKILLARINA GELMEYECEK OLAYLARIN OLMASI.... :'(
%90 BİR ENGEL OLDUKÇA AĞIR BİR OLAY...KEŞKE %60 OLSAYDIDA EN AZINDAN YARIN BİRGÜN ANNE VE BABAYA ALLAH GEÇİNDEN VERSİN BİR ŞEY OLDUĞUNDA...ÇOCUK BİR ŞEKİLDE KENDİ BAŞININ ÇARESİNE BAKABİLSE....MUHTAÇ OLMASA ELE GÜNE....KİMSE ANNE BABASI GİBİ OLAMAZ Kİ :'(
ÇOK ACI VE ZOR BİR DURUM ALLAH YARDIMCILARI OLSUN ANNE VE BABANIN...
ÇOCUK BÜYÜDÜKÇE BUNLAR DAHADA ZOR BİR HAL ALICAK....ACI AMA GERÇEK....
ŞİMDİ İYİ ZAMANLARI İLERİSİ İÇİN ESAS ANNE BABAYI DÜŞÜNDÜREN KONULAR....
YA İNCE KONULAR....TARTIŞMAYA AÇIK BİLGİ VE HASSASİYET İSTEYEN KONU....
KEŞKE YARDIMCI OLABİLSEK KEŞKE BU TÜR OLAYLARIN DÜZELMESİNE BİR ETKEN OLSA....
 :'( :'( :'( :'( :'(
AMA HERŞEY LAFTA.....ÇEKEN BİLİR ACISINI....

memet978

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #11 : 17 Aralık 2007, 23:28:00 »

Yorum yapan tüm arkadaşlarıma en kalbi duygularımla saygılarımı belirtirim inanıyorumki bu yazı okurken hissetiklerinizi çünkü bu sitede bulunan tüm arkadaşlar benim kanatımca birer melektir ve bu sitenin kurulmasında emeği geçen tüm emkçilere  sonsuz teşekkürler.

memet978

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #12 : 17 Aralık 2007, 23:29:11 »

Sevgi paylaşmaksa hayatı
alın size hayatın ta kendisini

gulyagmuru

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2007, 11:11:01 »

okurken çok duygulandım...benim okadar ağır bir engelim olmasa dahi anne ve babamın bakışını gördüm yazdıklarınızda...Anne ve baba için  çocugunun engelli olması onları daha çok üzüyor...ama SEVGİNİZ oğlunuzun en büyük güç kaynagıdır...Oğlunuzun ise bakışlarında SEvgiyi görebiliyorsanız buda sizin için en büyük MUTLULUK olduğunu düşünüyorum.Allah yar ve yardımcınız olsun...Selam ve dua ile.

ABALI

• Formkolik Dost
  • *
  • Çevrimdışı Çevrimdışı
« Yanıtla #14 : 07 Ocak 2008, 17:29:13 »

GEŞMİŞ OLSUN ALLAH SABIRLAR VERSİN
ABALI

GoogleTagged - Etiketler